מעניין

O72112

New member
מעניין

כמה בתי אב יש בקדימה ובצורן? כל אחד בנפרד תודה

O72112

New member
תזה

נניח שיש בקדימה 3500 בתי אב ובצורן 2000 בתי אב. נניח שמחציתם אינם מסוגלים\מעוניינים\רוצים להצטרף לתוכנית השמירה האזרחית. נותרו לנו: בקדימה 1750 שומרים בצורן 1000 שומרים וכולם תושבי הישוב. נניח שכל שומר ישמור מחצית הלילה. יוצא שכל אזרח ישמור פחות מאשר פעם בשנה. חסל אגרת שמירה חסל גניבות ופריצות מה יותר פשוט מזה? אגב, השומר הלילה בשער המזרחי בצורן, הגיב בצורה מאד מוזרה לשאלתי מדוע השער פתוח לרווחה ב 2330

Master Stav

New member
האם היית מוכן להצטרף למשמר האזרחי

לקבל סמכויות וגב אמיתי מהמשרד לביטחון פנים שעושה כאן פעילות בהובלה של מתיו נוברטי ? אם כן ....פנה אלי במסר עם הטלפון שלך ואני אודיע לך על מועד הפגישה אותה אנו מארגנים .

O72112

New member
אז

מדוע לא לארגן שמירה אזרחית? לא נראה לי שזה עול גדול מידי. כאמור, כשתיהיה שמירה אזרחית- חסל תשלום אגרות מיותרות חסל סדר פריצות. לנו הכח להגן על רכושנו. לחברות השמירה השונות לא ממש אכפת. פשוט כסת"ח שהרי, לא משנה לחברות השמירה אם היתה פריצה יותר או פחות. עולם כמנהגו נוהג קחו אחריות השמירה בישוב ביזיון השומרים לא יודעים את עבודתם ובטח שלא מבצעים אותה. שם באויר תלויה לה "תוכנית השמירה האופטימלית" כעגל הזהב שאין לגעת בו. ובמציאות העכשוית, הפריצות ממשיכות תתעוררו!!!

תותח9

New member
משמר אזרחי

פעל בישוב עד לפני כשנתיים-שלוש, גם אני הייתי חבר ופעיל בו זו הדרך האופטימלית - כי במקרה כזה יש גיבוי משטרתי, מדים, נשק (נו, טוב...), הרתעה, ואפשרות לפרוש מחסומים ולבדוק ניירות. כשהיה מי שיטפל בכך - המצב היה טוב בהרבה. כיום אין, אני בטוח שפנינה תוכל לספק מידע רב יותר. "שמירה פרטית" בהתנדבות על ידי התושבים עדיפה על כלום, אך פחות טובה ממשמר אזרחי, ומעלתה העיקרית היא הרתעה

O72112

New member
נכון ש

שמשמר אזרחי חזק יהיה מבורך לישוב, אבל לא יוכל לשמור על השערים-תקן אותי אם אני טועה. בכל מקרה אין טעם לשלם לחברת שמירה עבור שרות שלא מקבלים!!!! זה אבסורד!!! או שיבצעו את עבודתם לפי הספר או שילחו מכאן. בכלל, כצרכן טוב, הייתי מצביע ברגלים. מי שמנוי אצלם, שיחשוב פעמיים את מי הוא מחזק. זאת לא פרסומת- זאת צרכנות נבונה

תותח9

New member
מסכים לגבי חברת השמירה

אין סיבה לשלם עבורם (מכספנו!) אם אין תמורה משמר אזרחי היה "שירות משלים" - לפעמים עמדנו בשער ובדקנו מכוניות, לפעמים פעולות אחרות

אבו מוך

New member
שני קבטים במועצה וההפקרות בצורן חוגגת

מי אשם לדעתך אם לא הקבטים? אין פיקוח אין ביטחון במה הם טובים? אה... כן... בלחלק סוכריות שילכו לפתוח פיצוציה

Master Stav

New member
קב"ט אשם ?

אלוהים אדירים ולהקת המלאכים שלו לא יעזרו לך איש ממורמר שכמותך שמחבא מאחורי איצטלא של אנונימיות רשת הקב"ט אשם ? מאיר עושה את עבודתו נאמנה ולפעמים הרבה מעבר להגדרות התפקיד ו/או הזמן שמיועד לכך הוא שש לעזור לכול בקשה ושותף פעיל בכול הקשור לביטחון האישי והישובי , אותו אתה מאשים ? אין לךי אלא לגחך בפה מלא ....הוחכת מי ומה אתה ....

אבו מוך

New member
אם יש בעיה של בטחון הקבט אשם!

אם יש בעיה של ניקיון מנהל השפ"ע אשם וכן הלאה אי לקיחת אחריות הינה תוצר ישראלי בלבד אני לא מכוון לשמות אך ורק עובדות!!!! אם הייתי כותב שראש המועצה אשם איזה מחמאות הייתי מקבל הוכחת מי אתה !!!

Master Stav

New member
אין ספק שיש לנו פה סוג חדש של טרול

מתעסק בהפוך על הפוך ... ראש המועצה הינו האחראי הישיר למחדל שנימדך כך למעלה משנתיים לפני כחודשיים התבשרנו שוסי ברקן מסיעת מנהיגות מנצלחת עומד בראש ועד הביטחון ושמר ניר מתחיל לעבוד ....אני ממתין ...

soso1011

New member
אין גבול

קודם כול אין ספק שמאיר עושה עבודה נאמנה ואף מעבר לכך ולא בו האשם זה ברור , אבל לומר שגולברי אשם זה כבר פרנויה חריפה הוא לא מביא את הגנבים לביתך והוא לא המציא את השיטה לפיה גובים כספי תושב בתוך הארנונה לשמירה והשד יודע מה עושים איתו בסוף לשנות את הקונספציה לקח לטייסי חיל האוויר במלחמת יום כיפור 11 יום ו392 מטוסים שנפלו כששינו תקפו את ארמון אסד והמטכ"ל הסורי וזה הצליח ברובו , אז רק להעמד הדברים בדיוקם גולברי אולי לא עובד מהר אבל לא המציא את הקוספקסיה הזו של שיטה קיימת אצלנו אולי אגסי יוסי עזרא ועוד קודמים הביאו את הצרה הזו ואני בכלל טוען שלא צריך שום תכנית ושמירה הבעייה היא שעם ישראל מסתגר ולא יוזם פעולות בשטח של הגנבים שכנים שלנו ברובם אם נכה בהם שם הם לא יגיעו לכאן גם ניר יביא אותנו להתהלך ברחוב בלי חשש או לישון בלי להפעיל את האזעקה אז בלי נאיביות רבה ניר בחור טוב אבל יש דברים שאף אחד לא יוכל לעשות כולל ניר לצערי אגב הטרול החדש לדעתך מדבר כמוך מתוך כאב רק מזוית אחרת לשלך מסיבה זו הוא טרול אז מה יומר עליך ? כדאי שתפסיק עם שמות חיבה בעיקר בפורום אחרי הפורום זה עיסקך הפרטי , אתה גורם לרבים לחשוב הפוך מדעתך ברגע ששפתך הופכת לאנטי חריף וחבל .

Master Stav

New member
הראש תמיד אחראי ....

אי אםפשר להתעלם מהעובדה שבמשך למעלה משנתיים היתה הימנעות מהפעלת התוכנית למרות אישור חברי המועצה ותיקצוב העניין לבוא ולהכיל את האחריות על אותם אלו העושים במלאכה ללא תלות בתוכנית הינה תקיפה פרועה שלא נדבר על הוצאת דיבה במחינתי אםד שאינו מזדהה וכול הזמן נגד כולם ....כזה שכול מטרתו היא זריעת רוע בפורום הינו
לנושא השמירה האזרחית ... למרת היותי בעד העניין עד מהרה נימצא פה את אלו שימכרו שמירות ולמעשה הדבר יהפוך למסחרה רצינית השמירה האזרחית סובלת מעוד בעיה והיא חוסר סמכויות, נושא המעצר האזרחי כבר לא קיים על פי חוק כך שעיכוב של פורץ או גרוע מכך אינו חוקי ועלול לסבך את האזרח, נראה לך שיש הרבהה שיסכימו לשכב על הגדר ? הפיתרון צריך להיות שליוב של התגייסות מסיבית למשמר האזרחי ביישוב, יחד עם תוכנית הביטחון שתופעל תוכנית שכוללת לא מט פרמטרים שיכולים לטפל במרבית הבעיות ולהרים את איכות החיים שלנו סליחלה לא להרים אלא לשפר .....

soso1011

New member
מכירת שמירות

זה לא בהכרח דבר רע והעיקר שמובטלי צורן יהנו שלא כמו היום למקבלנים חיצוניים שעובדים כאן בישוב אגב להרע לפורום זו השקפת עולם אולי מנגד רואים אותך מרע לפורום יותר מכול המזדמנים ? לכול דיעה יש שתיים מול אז אל תתיימר לתת לכול מי שמבקר תואר או רצון להרע אולי ההפך הוא הנכון רק שהוא לא בדעתך למרות שבדעתו הוא רואה עצמו צודק כמו שאתה רואה את עצמך צודק בהערותך!!!! מכירת שמירה היא בהחלט לא דבר רע אם הוא יפרנס בכבוד את אלה שידם אינה משגת וגולברי לא יוכל להביא את כול עובדי הקבלן במקום אנשי הישוב

Master Stav

New member
עירבבת כרגיל סלט לא ברור

1. מכירת שמירות משמע זריקת אחריות ולמעשה פגיעה בסופו של דבר במטרה המיועדת 2. להרע לפורום ..אתה לא מסוגל ...אם אתה לא מוסגל לקבל ביקורת לך מעשיך אל תיכנס זה הפורום אותו אני פתחתי ואותו אני מנהל על פי דרכי ....על פי המרחש בשטח אני עושה עבודה לא רעה יש לך בעיות עם זהאתה מוזמן לפנות ( אופס כבר עשית זאת הלא כן ויותר מפעם אחת )להנהלת תפוז ולהתלונן כל עוד לא הונחתי אחרת אמשיך בדרכי שלי ואתה מוזמן להמשיך ולרטון לכעוס ולחשוב שכול העולם דפוק וזאת במקום לעשות מעשה ולדוגמא לכתוב תחת שמך האמיתי.....

O72112

New member
במקום לחפש אשמים

אולי תתמקדו בנושא הפוסט - שמירה אזרחית!! או לחילופין תפתחו לכם פוסט משלכם ותתאגרפו שם בסגנון החופשי שלכם. אני בעד שמירה אזרחית, אשמח לשמוע עו דעות ענייניות בנדון

למעלה