so what`s new pussycat אנדקס הבנקים (BKX) עולה וימשיך לעלות כל עוד ריביות במגמת ירידה. ולגבי הויכוח על ארה``ב אז באמת כל העולם ואשתו אופטימיים שם (אד ירדני מדויטשה מורגן גרנפל בראש המחנה כרגיל) כפי שאנו רואים בINVESTORS INTELLIGENCE. משכן המספרים ב AAII יורדים חזק השבוע. ברור שמנימור צודק והמחירים בניו יורק עדיין בשמיים (כפי הנראה גם של קומטץ` - זו שבשרה לי שהסוף קרב אבל עוד לא פה בקיץ 99 כשהיהודי של ירון שלח את האתר שלו לכל העולם במייל - סיפור פשוט בערך על משקל מצחצח הנעליים של ברנרד ברוך). אבל נראה לי שיש לי יותר סבלנות מלמנימור ותארתי אי שם למטה איך אני רואה את מהלך העניינים לטוח של עד שנה. בקצרה דאו/סו``פ הולך לשומקום - סו``פ 400 כפי הנראה ממשיך את מגמת העליה, נסד``ק קומפוסיט נבלם ב 2200 ואילו הנסד``ק 100 עושה דרכו ל1800 (זה בגלל שלדעתי הטכנולוגיות הגדולות יחטפו את שלהם אבל בקומפוסיט יש הרבה קטנות). לעומת צפי של עליות בדאו של עד 14 או 16 אלף שקראתי באיזה מקום אני חושב שאני נשמע כמעט כמו אחד ממנהלי הבנקים של א-ר? לבסוף מישהו שם לב שהפוט/קול במעו``ף רק מגיע לקו האופטימיות וכבר עולה לפסימיות? אני הולך לבלות את הבוקר על הדילמה הזאת. ודרך אגב זהב עוד פעם במצב של הכרעה לכאן או לכאן אבל גם אם נהיה אופטימיים לא הייתי צופה ממנו לגדולות ונצורות כרגע.מעניין שימו לב לגרף הבא (LEH) Lehman Brothers , שלמרות התנהגות השווקים הפיננסיים בארה``ב, נמצאת עדיין (עם הדגש על עדיין) בשוק שוורי משל עצמה (מגמה דומה ב Merrill Lynch ובעוד בתי השקעות מובילים בסקטור הנ``ל).
זהב ופסימיזם Bob Prechter האליוטיסט טוען שהפסימיזם בזהב גבוה מאוד ולמרות שלדעתו עוד לא הגענו לתחתית יתכן ראלי למעלה. מה הקורלציה בין שוק המניות בניו יורק למחירי הזהב אם יש דבר כזה?so what`s new pussycat אנדקס הבנקים (BKX) עולה וימשיך לעלות כל עוד ריביות במגמת ירידה. ולגבי הויכוח על ארה``ב אז באמת כל העולם ואשתו אופטימיים שם (אד ירדני מדויטשה מורגן גרנפל בראש המחנה כרגיל) כפי שאנו רואים בINVESTORS INTELLIGENCE. משכן המספרים ב AAII יורדים חזק השבוע. ברור שמנימור צודק והמחירים בניו יורק עדיין בשמיים (כפי הנראה גם של קומטץ` - זו שבשרה לי שהסוף קרב אבל עוד לא פה בקיץ 99 כשהיהודי של ירון שלח את האתר שלו לכל העולם במייל - סיפור פשוט בערך על משקל מצחצח הנעליים של ברנרד ברוך). אבל נראה לי שיש לי יותר סבלנות מלמנימור ותארתי אי שם למטה איך אני רואה את מהלך העניינים לטוח של עד שנה. בקצרה דאו/סו``פ הולך לשומקום - סו``פ 400 כפי הנראה ממשיך את מגמת העליה, נסד``ק קומפוסיט נבלם ב 2200 ואילו הנסד``ק 100 עושה דרכו ל1800 (זה בגלל שלדעתי הטכנולוגיות הגדולות יחטפו את שלהם אבל בקומפוסיט יש הרבה קטנות). לעומת צפי של עליות בדאו של עד 14 או 16 אלף שקראתי באיזה מקום אני חושב שאני נשמע כמעט כמו אחד ממנהלי הבנקים של א-ר? לבסוף מישהו שם לב שהפוט/קול במעו``ף רק מגיע לקו האופטימיות וכבר עולה לפסימיות? אני הולך לבלות את הבוקר על הדילמה הזאת. ודרך אגב זהב עוד פעם במצב של הכרעה לכאן או לכאן אבל גם אם נהיה אופטימיים לא הייתי צופה ממנו לגדולות ונצורות כרגע.
גלים קודם כל חבל להשחית את הזמן על פרכטר חוץ מעל פסיכולוגיה. הוא היה מענין לפני 20 שנה כשהניתוח הפסיכולוגי של השוק הנחה אותו להיות אופטימי. כל שאר סל הירקות שלו של הגלים האהובים כ``כ על כמה מחברי הפורום זה אסון. המצחיק הוא שאני קורא כרגע מחדש את שני הפרקים הפסיכולוגיים מספרו 0N THE CREST OF THE WAVE מנסה להתעלם מכל ה 1,2,3,4,5 על כל הגרפים. באשר לקורלציה בין זהב למניות לכאורה המקובל הוא מניות יורדות זהב עולה משלא נכון בדיוק. הנכון הוא שזהב עולה יחד עם עלית מפלס הפחד (פשיטות רגל של בנקים וכו`) מחד גיסא ועולה גם עם עלית מפלס האינפלציה מאידך. לכן קבלנו עליה בזהב יחד עם עליה בדאו ב 70 עד 73 אבל זינוקים בזהב וירידות דרסיות בדאו עם משבר הנפט. לעומת זאת היו עליות בזהב וירידות במניות בין 76 ל78 אבל במשבר הנפט השני הדאו היה יציב/עולה וזהב כמובן נכנס לבועה. דעת רב השחקנים בשוק הזהב היום הוא שהוא נתון למניפולציה של הבנקים המרכזיים ובנקי הזהב בנסיון למניפולציה של הסמן הפסיכולוגי של אינפלציה. הנטיה שלי היא להשוות בין זה והנסיון של הבנקים המרכזיים ליצב את מחיר הזהב ב35מאמצע שנות השישים כאשר השבר הגיע באוג` 71 כשניכסון סגר את חלון הזהב (דהיינו את התשלום בזהב תמורת דולרים לבנקים מרכזיים). פרכטר יוצא מתוך נקודת הנחה שתהיה דפלציה לכן זהב נמצא עדיין בשוק דובי (היעד שלו הוא 150 עד 180 לפי הבולשיט של 1,2,3,וכו`). נדמה לי שבמונחים של מחיר מנוכה אינפלציה המחיר הרבה יותר זול כבר עכשיו. מכל מקום בפעם האחרונה שהיינו ב250 הבנקים המרכזיים נכנסו לפניקה.זהב ופסימיזם Bob Prechter האליוטיסט טוען שהפסימיזם בזהב גבוה מאוד ולמרות שלדעתו עוד לא הגענו לתחתית יתכן ראלי למעלה. מה הקורלציה בין שוק המניות בניו יורק למחירי הזהב אם יש דבר כזה?
ursus תבדוק בבקשה שוב את התנהגות המניות הנ``ל והריביות בשנתיים האחרונות.so what`s new pussycat אנדקס הבנקים (BKX) עולה וימשיך לעלות כל עוד ריביות במגמת ירידה. ולגבי הויכוח על ארה``ב אז באמת כל העולם ואשתו אופטימיים שם (אד ירדני מדויטשה מורגן גרנפל בראש המחנה כרגיל) כפי שאנו רואים בINVESTORS INTELLIGENCE. משכן המספרים ב AAII יורדים חזק השבוע. ברור שמנימור צודק והמחירים בניו יורק עדיין בשמיים (כפי הנראה גם של קומטץ` - זו שבשרה לי שהסוף קרב אבל עוד לא פה בקיץ 99 כשהיהודי של ירון שלח את האתר שלו לכל העולם במייל - סיפור פשוט בערך על משקל מצחצח הנעליים של ברנרד ברוך). אבל נראה לי שיש לי יותר סבלנות מלמנימור ותארתי אי שם למטה איך אני רואה את מהלך העניינים לטוח של עד שנה. בקצרה דאו/סו``פ הולך לשומקום - סו``פ 400 כפי הנראה ממשיך את מגמת העליה, נסד``ק קומפוסיט נבלם ב 2200 ואילו הנסד``ק 100 עושה דרכו ל1800 (זה בגלל שלדעתי הטכנולוגיות הגדולות יחטפו את שלהם אבל בקומפוסיט יש הרבה קטנות). לעומת צפי של עליות בדאו של עד 14 או 16 אלף שקראתי באיזה מקום אני חושב שאני נשמע כמעט כמו אחד ממנהלי הבנקים של א-ר? לבסוף מישהו שם לב שהפוט/קול במעו``ף רק מגיע לקו האופטימיות וכבר עולה לפסימיות? אני הולך לבלות את הבוקר על הדילמה הזאת. ודרך אגב זהב עוד פעם במצב של הכרעה לכאן או לכאן אבל גם אם נהיה אופטימיים לא הייתי צופה ממנו לגדולות ונצורות כרגע.
ursus - קצת נתונים מיולי 1999 ועד מאי 2000, העלה הפד 6 פעמים את הריבית - כך את הצארט של LEH או MER או מדד הבנקים ותראה לי את ההשלכה של העלאות הריבית הנ``ל על מחירי המניות הנ``ל. רק שיאים גבוהים יותר. דרך אגב, מעניין מה תהייה עוצמת ההשפעה של השפל המתמשך בשוק הראשוני על החברות הנ``ל.ursus תבדוק בבקשה שוב את התנהגות המניות הנ``ל והריביות בשנתיים האחרונות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.