מעניין...

מעניין...../images/Emo13.gif

מעניין שפתאום מתרגלים למשהו, שאולי קצת פחות אוהבים שקורה, אבל קשה כשזה לא קורה. אמא שלי ואני מדברות כל יום כמעט, אפילו פעמיים ביום, ובכלל מאוד התקרבנו מאז היציאה מהבית שלי...
והנה הוריי טסו לחו"ל הבוקר
וזה מוזר לי פתאום לא להתקשר לאמא שלי לספר איך היה בעבודה. זה ממש חסר לי. ואגב, אני מאוד גאה באמא שלי. היא ביקשה שאלמד אותה לכתוב אס אמ אסים, וכמו גדולה
כתבה לי פעמיים גם אס אמ אס משם, זה ממש מעורר גאווה
. כל כמה זמן אתן מדברות עם האמהות שלכן-האם מידי יום/האם פעם ב...

אור 4

New member
מדברת עם הבנות

פעם או פעמיים ביום. עם זאת שבחו"ל כדי לשמוע מה חדש, עם זאת שכאן, כדי לשמוע מתי תואיל בטובה לחזר הביתה :)

שרונית28

New member
איזה יופי פרפרים ממש כיף לקרוא את ההודעה הזו

שלך. אמי ואני מדברות בערך פעמיים או שלוש ביום. בבוקר במשרד בערך השעה 8-8.30 דיחה ראשונה, אח"כ לפעמים לקראת הצהריים יש לי משהו חשוב לספר או לבקש אז שוב טלפון שלי אליה או שהיא נזכרה במשהו שהיא רוצה להגיד. טלפון שלישי לרוב בשעות הערב ממני אליה כדי לבקש עזרה או משהו שאני צריכה.

liza26

New member
../images/Emo8.gifכל יום

אמא שלי גרה אצלי ובכל זאת אני מתקשרת אליה לפעמים בבוקר, לפעמים בצהרים

מדברת עם בנותי פעם או פעמיים ביום.

ועם אמי, כשעוד היתה לי אמא, כל ערב. ומשהלכה לעולמה, לא הרבה אחרי אבי, אני מרגישה בחסרונם הרבהדרל הטלפון. כשיש בשורה טובהאני עדיין הולכת לטלפון לחייג אליה, לשתף, כשיש בשורה לא הכי, או אפילו רעה אני חושבת "איזה מזל שהיא לא תדע..."

חני ב

New member
בד"כ פעם בשבוע

ימי שישי רואים אותם, ואם לא-מדברת בטלפון. אבל השיחה היא לאו דוקא לאמא שלי, מי שעונה - היא או אבא. זה לא שאני מבקשת את אמא אם אבא שלי עונה.

אני מדברת פעם או פעמים ביום

זה חוץ מהכניסה שלי אליהם בבוקר לפני העבודה,(גרים אחד מעל השני) ולשבת איתם אחרי העבודה לקפה

ע נ נ ת

New member
גם אצלי!

אני מדברת עם אמא שלי בערך פעם ביום, והיא נסעה לשבועיים לחו"ל (חוזרת בסופ"ש הקרוב!) - ואני מתגעגעת! עם הבת שלי (בת 11) אני מקפידה לדבר כמה פעמים ביום.

אני גרה 5 דקות הליכה מהוריי

ככה שאני רואה אותם כמעט כל יום. אם הייתי גרה רחוק - לא מאמינה שהייתי מתקשרת הרבה. אני ממש לא טיפוס של טלפונים. אחותי, לעומתי, מתקשרת כל יום ובאה לבקר לפחות פעם בשבוע (גרה במרחק שעה נסיעה...).

כמוני כמוך. מדברת עם אמא שלי פעם ביום לפחות.

ואם זה בערב היא עוד אומרת לי "הו, שלום, לא דיברנו כל היום!" במין געגווע שכזה. השכן שלי אמר לי מזמן שאני צריכה בנות, הן שומרות על קשר עם אמא, לא כמו הבנים... (למרות שזה לא פייר להגיד את זה על אחי, המדבר עם הוריי גם כל יום).

למעלה