מעניין רשום ב imdb

7thHeaven

New member
מעניין רשום ב imdb

שרשת nbc ששידרה את הסידרה המקורית בשנות השישים רצתה לשדר אצלה את אנטרפרייז, אבל הפסידה ל upn. אני לא יודע כמה זה נכון, אבל זה מעורר מחשבה, מה היה קורה לסידרה אם היא הייתה משודרת ברשת ארצית שנקלטת בחינם בכל בית בארה"ב ולא בתחנת כבלים בתשלום שמראש מוגבלת במספר הצופים....

Broken Bow

New member
UPN היא לא רשת כבלים

UPN היא רשת שידור בדיוק כמו NBC, ABC וכו' - רשתות שידור כלל ארציות. UPN היא הרשת הצעירה ביותר, והוקמה בשנת 1995 עם שידור הבכורה של וויאג'ר. הסיבה שאומרים שלא כולם יכולים "לקלוט" את UPN כיוון שהשיטה בארה"ב מבוססת על רשת גדולה ותחנות בת במקומות פחות מרכזיים, ול-UPN אין פרישה גדולה של תחנות בת בארה"ב ולכן יש אחוזים בודדים שלא "קולטים". חוץ מזה, לפי מה שאני זוכר הייתה בוודאות התעניינות מצד רשת ABC בשידור אנטרפרייז אצלהם במהלך הפיתוח של הסדרה, עם התחייבות ל-13 פרקים, וגם רשתות אחרות הביעו התעניינות, אבל בפארמונט החליטו להשאיר את הסדרה בבית - אצל UPN. לדעתי אם הסדרה הייתה באחת מהרשתות הגדולות יותר, היא הייתה מבוטלת מזמן ולא מגיעה לעונה שלישית ובטוח לא לרביעית. להפך הוא הנכון - אם אנטרפרייז הייתה משודרת בכבלים היא הייתה נחשבת למצליחה (ואולי מאוד) (הרייטינג של סטארגייט ו-BSG המצליחות בערוץ המד"ב הוא הרייטינג הממוצע +- של אנטרפרייז).

gilriv

New member
רוב שידורי האנטרפרייז

?עם סקוט בקולה שאני מוריד זה מUPN וCITY TV {אני רואה את הלוגו שלהם אז בטח אני מוריד את זה מהטלוויזיה שלה

gilriv

New member
ראיתם

ENTERPRISE -STAR TREK HISTORY זה עם רצף סטאר טראק אנטרפרייז פלוס הבימאים ריק בראנה מדבר אודות התעשיה המשגשגת -כן ואנטרפרייז זה הסוף חוצפה

למעלה