מעניין מהי החויה הפנימית של המשתתפים.

מעניין מהי החויה הפנימית של המשתתפים.

הרבה מעבר למילים ספורות על העבודה הקשה. האם מישהו כתב פעם איזה בלוג המתאר משהו כזה?

שאלה טובה

לויקה יש בלוג בתפוז. אבל ,משום מה, אני לא מצפה ממנה שתשפוך שם את נפשה - היות ו היום הכל ממוסחר לטובת רייטינג וSMSים. יש את המסכה החיצונית -> הפסאדה ( שאגב , גם הבכי שלה מאתמול היה מחושב היטב ונועד לפנות ללב הצופים שימשיכו לסמס לה , שתוכל לעלות עוד שלב) עלאק "נשברה". ויש את מה שהולך בפנים -ואת זה אף אחד לא ידע...

בעצם, מה שמעניין הן החויות של רקדנים בכלל

לאו דווקא במסגרת התחחרות. איך הם מסתדרים הקירבה הגופנית המוגזמת לאנשים מזדמנים. מה זה עושה לנשים? מה זה עושה לגברים?

תגובה

מנסים ליצור אצלינו הצופים אשליה של זוגות שהם על באמת. כמו ויקה ודני או אנה וליאור. ובזמנו מיכל זו ארץ + חיים פויירשטיין. אני לא יודעת עד כמה זה אמיתי. יש את אלה ששומרים על ערפל קרב - כמו נעמה תבורי עם רודריגו גונזלס ששידרו במשך כל העונה שהם "זוג " הכי "זוגי " שיש ולבסוף התברר שהיא נשואה באושר . על אילנית ודניס רצו בזמנו שמועות שהוא מלמד אותה - ולא רק לרקוד...[ לא נראה לי שזה מבוסס]. ויש מנגד את הרקדנים שמסמנים בבירור שהם נשואים ואין מצב.-> אבי כהן , חיים רביבו , שרון וכסלר, גלית גיאת.

דווקא הנשואים באושר מענייינים יותר.

וגם הרווקים שלא בדיוק נדלקים על בן הזוג , כם כשהם מצליחים ליצור את הרושם הזה על הבמה. מה קורה להם בפנים?

קשה לדעת

בטוח יש כאלה שנמשכים אבל משחקים אותה למצלמות שלא...[ מהטעמים המובנים]:)) ולהפך יש כאלה שנאלצים לזייף כאילו הם מתים אחד על השני למרות שבמציאות בא להם לפהק...

למעלה