מעניין מאוד

toxic2004

New member
מעניין מאוד

עכשיו כולם גילו את העניים אולמרט מציג תוכניות ביבי מבטיח חיסולים ופרץ כרגיל נלחם. מעניין איך עכשיו נזכרו שיש עניים לא טוב. .. עוד מעט גם יזכרו שיש הרוגים ופצועים .תראו אחרי הבחירות איך כל המפלגות יתנו לכם בעיטה אחת בתחת ויראו לכם את הפתרונות שלהם . תראו אז את האני האמיתי שלהם שהמנדט והכסא חשוב. העניים שילכו לעבוד ושההרוגים לא ילכו למקומות מועדים. עצוב

Continuum

New member
תגיד לי..

אם אתה תומך במעשיו של גולדשטיין, כמו שציינת בעבר, אז למה אתה לא הולך ועושה את אותו הדבר?

toxic2004

New member
כי אני לא כמו אנשי שלום עכשיו.

ותאמין לי הייתי עושה את זה בכיף אם היה בכלא מחשב נייד וקו אינטרנט

toxic2004

New member
ממש לא.

תראה את מה שכתבתי כבר ותבין שאני צריך לחזור מאות פעמים על משהו שאמרתי. אתה מצדיק את גולדשטיין? אתה ממיר קלטות.. ? ממש שאלות חשובות. כן! אני מצדיק אותו ולא את המחבלים וברגע שהקלטות יוחזרו אליי אני ימיר אותם אבל אולי יגיעו לתקשורת לפני זה. לחזור על זה שוב? אולי באנגלית?

Dudidud

New member
בסינית אפשר?

אין שום לגיטימציה לא מוסרית (מוסר בכלל ויהודי בפרט), להצדיק את מעשהו של ברוך גולדשטיין (בהנחה שהוא נעשה כפי שהוא מוצג). הלכת לאיבוד.

toxic2004

New member
הוא עשה זאת

להגנתנו. אולי אנחנו אישית לא מרגישים את זה. אבל עוד נראה. אני לא הולך לאיבוד כל כך מהר...

Dudidud

New member
18 שנים זה מספיק זמן...

האם כל אדם שהורג את אויבנו עושה זאת לטובתנו? האם כל אדם שמשתייך לעמם של "אויבנו" הוא אויבנו? האם כל פרט שמתחשק לו לפגוע ב"אויבנו" יכול לעשות זאת? האם החיים של "אויבנו" אינם חיים/ האם אתה באמת חושב שזכותך להרוג כל אדם שבדעותיו מותך הוא דבר משמח?

toxic2004

New member
לא כל בן אדם.

אבל פעם אחת צריך להראות להם מי הבעל הבית וכן זה על ידי רצח. זה רק השפה שהם מבינים לא דיבורים.

Continuum

New member
שוב..

אז למה אתה אנוכי מדי בשביל לעשות את זה בעצמך? מה, אתה צריך שהחיילים בשטחים יעשו את זה במקומך? איזה מין פחדן אתה? תלך ותהרוג ערבים, אם זה מה שאתה מוצא לנכון לעשות! אם אתה חושב שזה יעזור, יציל חיי יהודים, אז תעשה את זה! חתיכת משתמט אנוכי. כמו שאמרתי, לערבים שמתאבדים לפחות יש אומץ לא רק לדבר.

Continuum

New member
(הבהרה ליפי נפש:)

(ההודעה הזאת היא לצורך הוויכוח בלבד, אני אישית חושב שהעמדה שלי מספיק ברורה לגבי ללכת ולהרוג ערבים, אבל במקרים שכאלה בעבר קרה לי שנמחקו הודעות כאלה - אז אני לא באמת מנסה להסיט את הבחור הצעיר ללכת להתאבד או לרצוח, אלא רק מנסה, בדרך מקורית ולא רעה בכלל לדעתי, להראות לו עד כמה הדיעות שלו מבולבלות)

Continuum

New member
א-נ-י ח-ו-ז-ר!!

אם אתה כל כך בעד מה שגולדשטיין עשה, אז למה אתה אנוכי מדי בשביל לעשות את זה בעצמך?! משתמט.

toxic2004

New member
אולי כי הייתי באמת צריך לעשות את זה

אבל, מה אני יגיד לך מה התוכניות שלי? אני יסתדר. משתמט?

Continuum

New member
רגע..

אז ברוך גולדשטיין הוא כמו אנשי שלום עכשיו, ואתה עדיין תומך במעשיו? נשמע לי קצת מוזר.. ולגבי המחשב הנייד וקו האינטרנט.. הערבים שעושים פיגועים לא צריכים מחשב נייד וקו אינטרנט בשביל לעקוב אחרי האידיאולוגיה שלהם, אני מרגיש חופשי להגיד שהם כנראה פשוט בני אדם הרבה יותר חזקים ממך.

קקטוסץ

New member
הוא כזה צנון שהדבר היחיד שתתפוס

אותו מפוצץ זה את הדיסק קשיח של המחשב

Continuum

New member
מה הקשר אלי??

דיברתי עליך. אתה זה שתומך במעשיו של גולדשטיין, אתה מאמין בללכת לירות בערבים. *למה אתה לא עושה את זה?????* מה לא ברור פה? ואני שוב אקרא לך משתמט, ואגיד ש-ו-ב שלערבים שמתפוצצים לפחות יש את האומץ לעשות את זה. אתה אפילו לא מוכן להקריב את החיים שלך בשביל להציל את העם!

toxic2004

New member
אתה מתחמק מתשובה.

איפה בדיוק? אתה מצדיק את המחבלים עכשיו? במה מאכילים אותכם בשלום עכשיו?

Continuum

New member
אני לא יודע מי אלה "שלום עכשיו"!!!

הבנתי שזו תנועה שמאלנית קיצונית. בחיים לא היה לי קשר או איתם. אני לא מצדיק את המחבלים, כמובן. אני גם לא מצדיק אותך. אני רק אומר שיש לך ולמחבלים קרקע משותפת - שניכם רוצים להרוג כמה שיותר אנשים מהצד היריב. המחבלים פשוט הולכים ועושים את זה, בעוד שאתה מפחד מדי.. ושוב, אני לא מבין מה הקשר בכלל..

למעלה