מעניין מאוד

מעניין מאוד

למה העולם אומר שזה לא טוב להיות עם בנות, אני חושב שזה מה שנותר להנות בחיים, כל הדרכים שחפשתי לא מצאתי בהם אושר אז למה לא להמשיך תקשר עם בחורות שזה מה שמחיה אותי ואותן !

אז למה רע לך בחיים?

כנראה שלא טעמת מספיק.. ניתן לך תזמן, תהנה עם בנות כמה שתוכל ותחזור לפורום אם שאלה: יש למישו מושג איך אפשר להנות בחיים?... גם הן לא יספקו אותך.

שומר 23

New member
זהו שזה מה שעושה לך טוב..

אבל זה גם מה שעושה רע.. עוד חודש כשהיא תגיד לך ביי.

ומה בכך ?

הכי לא צדקה אשת בן עזריה שכדאי להשתמש בכלי זכוכית למרות שיישברו בסופן ? ואם למרות דברי רבו של ישו ``בתחילה כל האומר לי עלה לגדולה אני כופתו לפני הארי. ומשעליתי לגדולה כל האומר לי לירד ממנה אני שופך לו קיתון על פניו`` ועכ``ז העז ראב``ע לדחוק את רגלי רבן גמליאל

לדעתי זה רק דופק לך את החיים..

כי הם קטני שכל.. וכל גבר נורמלי לא סובל טיפשים.. רק מה לעשות, שהאדם לא נברא מושלם. אז לצערינו אנחנו צריכים להתחתן איתן, אבל `די לצרה בשעתו...`

ואותן????

מה, אתה חושב שאם אתה מרגיש שטוב לך וזה ``מחיה`` אותך קשרים עם בנות שלא בנישואין אז גם אותן זה מחיה??? גם להן זה טוב??? אתה יודע כמה בנות שמחזיקות מעצמן ומסתובבות הרבה עם בנים בוכות בסתר ומצטערות על מה שהן עושות כי הן יודעות שזה לא ראוי שהן יתנהגו כך?! אז על הבנות הפחות גרועות לא כל שכן?? מה אתה מבין בכלל מזה... אתה מרגיש שזה ``מחיה`` אותך ואתה נהנה מאוד מזה כי אתה מסתכל על כל צעד ושעל בחייך באופן גשמי, אתה לא רואה את ההשלכות לעתיד שיצאו ממעשיך לכן אתה מרגיש כך. תתעורר קצת, תראה איפה אתה חי...

יש גם בנים ש

בוכים בלילה על מעשיהם ביום.. ויש כאלה שעדיין לא בוכים. עם דגש על העדיין.. הוא (השואל) בחלק השני..

האם אתה באמת חושב כך???

אתה מסתכל על המצב העכשיו שזה הנאה רגעית... ומה עם העתיד? זה יעזור לך בחיי הנישואין? האם תוכל להתגבר על תאוות?.. האם תוכל להתגבר שלא לדבר עם אשה אחרת אחר החתונה?... נראה לך שתתחתן אתה יותר לא תסתכל על נשים?.. אם אתה מחליט עכשיו שלא ומתגבר אתה תצליח אם לא... יחסי הזוגיות שלך בעתיד מפוקפקות.

אץ קוצץ

New member
שאלה לי אליך

אושר זה להנות בחיים? נהוג לקרוא לריגוש - הנאה. האם זה מה שמביא אושר?

אתה צודק

כתחליף לחיים בנות זה ה`דבר.. כריגוש לברוח אליו בנות זה אחד הדברים הנפלאים.. אבל עונג בחיים הוא דבר קבוע, עונג לחיים הוא דבר שלא יבא לידי מיצוי.. ריגושים מתחלפים.. ריגושים חולפים.. תמשיך להנות מריגושים עד שתקבל מכה שתוציא לך את החשק מלחיות כך.. רק שאז תגלה שגם התמכרת.. [זכור שמישהו עם ניסיון חיים התריע בפניך]

למעלה