מעניין לקרוא (?)

Shaycus

New member
מעניין לקרוא (?)

ראיתי עכשיו סרט תיעודי בערוץ 1, תגידו לי מה דעתכם.. "הקשר בין סיכון והעלאת רמת הפחד ובין משיכה מינית" זה היה חלק קטן מהסרט שתפס את העין שלי..וקשור לכאן.. לקחו בחורה שעשתה ניסוי, לשאול שאלות (מתוך שאלון) אנשים על גשר גבוה ולא בטוח (רמת סיכון גבוהה) ולשאול אנשים שאלות (מתוך שאלון) על גשר נמוך ובטוח, אחרי השאלון נתנה לגברים את מספר הטלפון שלה למקרה "שיהיו לכם שאלות בקשר לשאלון", יום למחרת ישבה במשרד וחיכתה לטלפונים.. קיבלה פי -4- טלפונים מהאנשים שהיא שאלה בגשר הגבוה. השדר אמר שיש קשר ברור, וכי אנשים "נמשכו" אליה יותר בגלל הגשר הגבוה, היה לי נורא מוזר לשמוע את זה, זאת פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה.. אני לא אומר שלפגוש מישהי באמצע רכבת הרים פתאום באמצע הירידה המפחידה זה לא מגניב מעט, אבל מכאן ועד מה שראיתי בטלוויזיה יש שמיים וארץ.. מה אתם חושבים? זה רק אני חושב שזה מופרך?

היי, אני מכירה את המחקר הזה ../images/Emo13.gif

תוצאות המחקר הראו שאנשים במצבים לא רגילים <כמו אבל, מחלה קשה וכו'> נמשכים לאנשים שבסביבתם. יש המון מקרים שאנשים התחילו מערכות יחסים דווקא עם הבחור/ה שתמך בהם בשעות הקשות והיה לצידם יומם וליל.

yulinka

New member
עשינו מחקר בנושא בתואר ראשון

היה ניסוי כזה: 2 קבוצות של אנשים קבוצה א' - ראתה סרט מפחיד קבוצה ב' -סרט ניטרלי אחרי שהקבוצות יצאו בהסרט ערכו עליהן תצפית וגילו שהקבוצה שראתה סרט מפחיד האנשים בה היו ביותר אינטרקציות גם ]ילוליות וגם פיזיות אחרי הסרט מאשר הקבוצה השניה ההסבר באופן כללי הוא שבן אדם שמפחד מרגיש כל מני דברים כמו דופק גבוהה וכו' ועם לידו נמצא מישנהו שיכול להיות מטרה למשיכה..אז הוא בטעות חושב שכל מה שהוא מרגיש זאת תוצאה ממשיכה לאותו אדם ולא מתחושת הפחד.. ברור שזה הסבר מאוד פשטני אבל זאת התמצית של הדברים אני דווקא די מאמינה בזה

למעלה