מעניין לעניין

טל-יה

New member
מעניין לעניין

מוריס גיב מהבי ג´י מאושפז במצב קשה שלאחר ניתוח שעבר לקה בדום לב

turrican

New member
שולח לו איחוליי החלמה ../images/Emo101.gif

ואני מוכן לסלוח לו על כל השירים הקטישיים של להקתו . אפילו מוכן לסבול לשמוע את Staying Alive בשבילו..העיקר שיבריא.. טל-יה לא שכחתי מה שהבטחתי.. בערב !

טל-יה

New member
ודפפפפפפפפקא אני מאוד אוהפפפפפת

את בי ג´יז ביחוד את השיר REACHINT OUT אני חושפפפפפפפפת שהאוסף שלהם spirits having flown הוא הכי הכי שלהם. אני הכי הכי
את רובין גיב...
למרות שגם בארי יש עליו גופה

turrican

New member
לגבי הבי ג´יס

הדבר הכי טוב שיצא מהם זה השיר לדיאן ווריק HeartBreaker יש עוד מישהו שחושב כמוני??

שמש27

New member
why do you have to be heartbreaker?

אני איתך !!! ואני מרחיב את היריעה: אישה מאוהבת של ברברה סטרייסנד - ענק, אם אני לא יכולה להשיג אותך של איבונה משהו - גם ענק, בקיצור, מה שאני נוהג לכנות -מגע ידי זהב. אמן שיבריא !!!

alpha80

New member
מאוחר מידי ידידי, הוא נפטר

ולטל-יה - (מה שלומך)... SPIRITS HAVING FLOWN הוא לא אוסף אלא אלבום ענק מ 1980 הוא אמנם ממש כמו אוסף כיוון שיצאו ממנו 5 או 6 להיטי ענק מתוך 9 השירים ששם.... אבל הוא אלבום "אולפן" מה שנקרא. יהי זכרו ברוך.

שמש27

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה עצוב. אני פשוט מאד אהבתי את השלישיה הכיפית הזאת, ואפילו פיתחתי את הפלצט שלי כדי לחקות אותם... בדיוק לפני כמה שבועות ראיתי ב VH1 הופעה כזאת שלהם STORYTELLER , והם היו כאלה נחמדים, בדרנים ושרים נפלא. מישהי כבר אמרה פה, שכנראה נחרץ גורלנו לחיות בדור שיחווה את הסתלקותם של כל אלה שלא הספקנו להנות מהם כשהם היו בשיא אונם... וזה - לזכרו.
How Deep Is Your Love I know your eyes in the morning sun I feel you touch me in the pouring rain And the moment that you wander far from me I wanna feel you in my arms again And you come to me on a summer breeze Keep me warm in your love and then softly leave And it´s me you need to show CHORUS: How deep is your love I really need to learn ´cause we´re living in a world of fools Breaking us down When they all should let us be We belong to you and me I believe in you You know the door to my very soul You´re the light in my deepest darkest hour You´re my saviour when I fall And you may not think I care for you When you know down inside That I really do And it´s me you need to show​

טל-יה

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

ממש עצוב ממש היתה לי סימפטיה לבי ג´יז כולל אנדי גיב אני מסניפה ב MP3 שלי את REACHING OUT הלוך חזור , הלוך חזור. פשוט מחרוקה על השיר הזה. מעניין מי צווח שם רובין או בארי (מי מביא לי את המילים ?) וחוץ מהאבדון הזה מה המצףףףףףףףףףף?? חצף???????? הכל טוףףףף?? אני תיכף עם רגל בחוץ מכאן. (אני מדריכה למחשפים) נעים מאוד המורה ראומה עומדת לפניכם לא להעיף עלי גירים טיסנים לא ללעוס מסטיק בשיעור. אלפא למה לא הבאת פתק מההורים? אלכס לא הכנת שיעורי בית בשבת ? נסלח לך כי אסור להקליד בשבת.
יאלללה ת´ראותים אחוריי זה!!

alpha80

New member
אם הזכרת את אנדי גיב -

הוא היה האח הצעיר לבית משפחת גיב, הוא נפטר ב 1988 בגיל 30 בלבד, גם הוא עבר ניתוח בבטן ולא החלים ממנו.

tofit

New member
נראה לי שכל זה

קרה להם בגלל המכנסיים הצמודים שהם נהגו ללבוש. מרוב לחץ על האיזורים האלה , משהו שם השתבש להם.

turrican

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

מוריס גיב מהאחים גיב לבית הבי ג´יס . להקה ענקית למרות שאני לא נמנה עם חסידיה. עצוב לי לשמוע על כך. כמה משיריהם יכנסו לפנתיאון , גם זכורים ההפקות לגריז ושגעון המוסיקה.

במצב רוח מרושע במיוחד

אקדיש מספר שירים ממורשת הבי-ג´יז למוריס ז"ל: 1. Stayin´ alive 2. Tragedy ? 3. Too much heaven

turrican

New member
היי אלדין ../images/Emo13.gif

קודם כל נהדר לראות אותך שוב, וד"א הטריו אלפא-אלדין-טוריקאן שוב מפציע וזה נהדר באותו יום. הזכרת את 2 הלהיטים הכי גדולים של הבי ג´יס : טרג´די ואת Stayin´ alive , באותה הזדמנות אזכיר שוב את המוסיקה לשגעון המוסיקה (גם לגריז?) שהצליחה עד מאד בסוונטיז , וכן הביצוע הנהדר של דיאן ווריק לשיר HeartBreaker (הכי אהוב עליי)

אתה גדול!!!!

Heartbreaker על דום הלב של מוריס? אחי, אתה לוקח אותי ברשעות עם יד אחת קשורה מאחורי הגב! אגב, גריז ברובו הורכב משירי שנות ה- 50, רק שיר הנושא נכתב במיוחד לסרט על ידי בארי גיב, ושר אותו פראנקי וואלי המצונן מ"ארבעת העונות" (כנראה הוא חטף את הצינון בחורף) הזכורים (לטוב? חה!) מקלאסיקות נוסטלגיה כמו You´re just too good to be true ואיכסות אחרות.

למעלה