מעניין היה לכתוב ספר שגיבורתו

מעניין היה לכתוב ספר שגיבורתו

רואה את עצמה ובנות מינה כסטנדרט לאנושות, בנוסף לכך היא א-מינית ומתנגדת למילה "נקבה" (גם למילה המוזרה "נשים" - שאי אפשר לראות איך היא נגזרת מהמילה "אשה", וכמוכן היא בכלל בסיום זיכרי! חחחח), והיא רואה את המין השני כמוטציה משונה. יצורים משונים שבין רגליהם צמח גידול מוארך, נקניקי, החזה שטוח, הגוף שעיר, הפנים מגודלות שיער.

catchet

New member
אולי תכתבי אחד כזה

לא נראה לי שמישהי תצליח בכך יותר ממך.

כשאת רוצה, הרמזים שלך חדים ואירוניים..... חחחח.

עדינה עדינה, רכה רכה, אבל יודעת לומר דברים מפורשים כשאת רוצה, חחחחח.

Berethor

New member
היא א-מינית אבל רוב הספר היה עוסק במיניות שאין לה? מה הקטע?

אם דמות כלשהי היא א-מינית, ובמיוחד כזאת אשר לא מעוניינת בזוגיות, שהרי זה לא המצב אצל כל הא-מיניים, אז הגיוני יותר שהסיפור יעסוק בעבודה כלשהי שלה, משהו שיש לה יותר זמן לעסוק בא, בגלל חוסר העניין שלה במין.

היא רואה את עצמה (ובנות מינה) כאדם האמיתי ולכן

רואה את הזכרים כמין תיפלץ מוטציוני.
אגב, במציאות הטבעית אפשר מאד שהזיכריות התפתחה מתוך הניקביות. כך מראה ההיסטוריה ההתפתחותית של העובר, ואפשר ללמוד זאת אולי גם מכך שיש מינים בהם יש רק נקבות (רק זכרים אין, וזה לא אפשרי), וכמוכן מינים רבים בהם הרבייה היא ללא זכרים. אם בכלל, ואם בתקופות מסויימות.

Berethor

New member
היא מאוד מזכירה לי מישהי, בכל אופן היא א-מינית ורווקה נצחית

אז מה זה כבר משנה אם היא סולדת מגברים? אני מניח שגם גברים לא מעוניינים בא, יש מספיק נשים בעולם.

שני אנשים מגיעים לוועדת המיון בשמיים. אומרים לראשון: "אתה אמור ללכת לגיהינום אבל בגלל שהיית נשוי לפולניה, לא ניתן לך לעבור גיהינום פעמיים, לכן אתה הולך לגן עדן!". האיש נכנס בשער גן העדן עם חיוך מאוזן לאוזן. השני חושב לעצמו: "אני הייתי נשוי לפולניה, וחמותי הפולניה הייתה גרה אצלי בבית מהיום שבו התחתנתי. לי מגיע בטח מקום של כבוד בגן עדן". משבצים אותו בגיהינום. האיש רותח: "הרי אני אני סבלתי יותר מהקודם". "מצטערים, אבל בשבילך גם גיהינום זה גן עדן".

[URL]http://a.eliram.net/jokes/poland#TOC--14[/URL]

Berethor

New member
משום שספרים עם תוכן מיזאנדרי זה בסדר אבל בדיחות עדתיות זה לא

ואם לא ברור ההקשר לנושא, מיזאנדרית בדרך כלל תהיה בת זוג גרועה, בדיוק כמו הנשים מהבדיחה.

פולני מציע לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו". האב: "אני לא מדבר על זה, את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?"

http://a.eliram.net/jokes/poland#TOC--9

אתה יודע היטב מעצמך מהי א מיניות ורווקות נצחית..... אלוף.

אגב, בספר שלי התכוונתי לכתוב את האמת: שיש ויש גברים המעוניינים בה, מחלקם היא סולדת, חלקם מעוררים בה אדישות.
גברים הולכים עפ"י היופי, והגיבורה שלי נאה.

Berethor

New member
עם כל הכבוד ליופי, זה בדרך כלל לא מספיק אם יש אישיות לא טובה

ואני סבור שא-מיניות ורגשות סלידה גבוהים כלפי גברים, זה משהו שדוחה גברים רבים, למעשה כל אחד מהדברים האלו בפני עצמו הוא מספיק קשה, אז שזה הולך ביחד, זה קשה שבעתיים. חוץ מזה אני לא רואה גבר מעוניין עם מישהי כזאת בקשר רציני, מקסימום בסטוץ, לדבר הזה מראה בלבד יכול להספיק.

למעלה