מעניין הדבר הזה

jonbirion

New member
מעניין הדבר הזה

thick as a brick 2 מעניין מה זה יהיה. לפי מה שכתוב בכתבה אולי יש למה לצפות

Celluloid Hero

New member
Too Old to Rock 'n' Roll

אבל כנראה בדיוק בגיל הנכון לסיקוולים מביכים... האמת היה לי מאכזב לקרוא את מה שכתוב שם. כי מילא כשברמאלי קורא ל TAAB פרוג, אבל שאיאן אנדרסון בעצמו ייקרא לזה ככה? פפףףף. באמת איאן? אתה באמת רואה את עצמך כחלק מהגווארדיה המשונה הזאת של הג'ינטל ג'יאנטים וה YES-ים למניהם ? אתה באמת רואה את עצמך כאב הרוחני של להקות כמו דרים טיאטר??.... בחייך... לא יודע, כי לי זה תמיד היה נראה קצת מורכב יותר מזה. קצת מודע לעצמו יותר מדי, וקצת צוחק בלי חשבון על כולם. וואלה, הייתי בטוח כל השנים האלה שהקונספט הזה היה בדיחה אחת גדולה. הרסתי לי. אני מקווה שאתה מרוצה.. בקיצור, תעירו אותי כשיעשה את stand-up 2, כי זה לא נראה לי כמו מתכון למשהו מוצלח במיוחד...

jonbirion

New member
באמת היה מוזר

איאן אנדרסון הצהיר תמיד שג'טרו לא עשו פרוג. במאמר הוא כותב שחור על גבי לבן ההפך. עדיין אני חושב שעבה כלבנה הוא מבריק. וכן מסקרן אותי החלק השני

Barmelai

New member
לא פשוט להבין את האנגלית הבריטית של אנדרסון

אבל מה שהצלחתי להוציא מהכתוב בתמצית הולך ככה: אל אנדרסון, שכידוע הוא איש כבר לא צעיר וכנראה לא כל כך צלול, ניגש אחד, דרק שולמן, לא חשוב מאיזו להקה ושח לו: "איאן, לא הגיע הזמן לעשות איזה פרוגרסיב קטן בשביל החבר'ה?" ורק כדי להבהיר את המסר דרך לו על הקטטר לכמה דקות. אנדרסון השיב לו "איי-איי!" והשאר, אולי, יהיה פעם הסטוריה, נחיה ונראה.

Celluloid Hero

New member
!blow me down with a Dodo's tail-feather

אולי גם הפעם הוא מתבדח על חשבונו של שולמן קשישא? :)

Barmelai

New member
הוותיקן הודיע כי מקום טוב בגן עדן יישמר

לכל נוצרי שיספר בדיחה על חשבון השולמנים, אז כנראה שזה זה.

למעלה