מעניין אם זה יעלה... מקווה שכן. זו אנימציה כזאת, ג'וני ואורלנדו מתנשקים חח מעניין איך עשו את זה.
S Smiled New member 22/2/05 #1 מעניין אם זה יעלה... מקווה שכן. זו אנימציה כזאת, ג'וני ואורלנדו מתנשקים חח מעניין איך עשו את זה.
A Anwanis New member 22/2/05 #2 חיח. נחמד. מעניין באמת איך עשו את זה. אני "מכירה" (כלומר סוגדת) את האמנים של דה ט'יבאן באנד.... מניחה שזה לא שלהם, נכון? כי הם עוסקים בציורים. כמו זה למשל
חיח. נחמד. מעניין באמת איך עשו את זה. אני "מכירה" (כלומר סוגדת) את האמנים של דה ט'יבאן באנד.... מניחה שזה לא שלהם, נכון? כי הם עוסקים בציורים. כמו זה למשל
S smelly cat junior New member 22/2/05 #5 אני לא מבינה את זה. ../images/Emo54.gif מה יש להם מהקטע הזה?!!?
פ פוסי גאלור New member 22/2/05 #8 ../images/Emo8.gifזכותך, מותק זה עושה את החיים הרבה יותר מעניינים. היה משעמם אם כולם היו אוהבים את אותו הדבר. כל עוד כולנו מסכימות שג'וני עושה לנו את זה, הכל בסדר
../images/Emo8.gifזכותך, מותק זה עושה את החיים הרבה יותר מעניינים. היה משעמם אם כולם היו אוהבים את אותו הדבר. כל עוד כולנו מסכימות שג'וני עושה לנו את זה, הכל בסדר