מעניין איך...

smoking girl

New member
מעניין איך...

תגידו איך התמודדתם עם זה שאתם לסביות? אני גילית את זה בכיתה ט´ היה לי משבר זהות רציני חשבתי לעצמי איך זה יכול להיות שאני נמשכת לבנות ולא לבנים נכנסתי לדיכאון רציני בהתחלה רציתי להכחיש אבל עם הזמן קיבלתי את זה והיום אני לסבית מוצהרת אני לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שלא נעשתי לסבית בגלל שאני אוהבת בנות אלה שבגלל שאני שונאת בנים תבינו בכיתה ז´ היה לי מקרה מאוד לא נעים עם גבר אחד אבל זה לא הגיוני אני עדיין מבולבלת תעזרו לי? (דרך אגב אני בת 15 וחצי בכיתה י´) אל תצחקו עלי על זה שאני קטנה ולא מבינה כלום! אני שונאת שעושים את זה אני אומנם חייה רק 15 שניה אבל עברתי הרבה!!!

mhe

New member
גם אני הכחשתי...

אפילו יצאתי עם בנים וכל זה... וגם אני חייה רק 15 שנה... מוצהרת?לא...

אני בת 15 וחצי מוצהרת ../images/Emo34.gif

זה אפשרי... אני פשוט בודדה
רוצה קשר? חחח... אני פתוחה להצעות... -נולי

אני לא...

בואי את אלי! ניפגש איפהשהו! יאללה זזית ללמוד. איך את קוראת לעצמך בצ´אט? -נולי

meeee

New member
היי...

הממ... גם אני בת 15 וחצי... ואני ממש לא מוצהרת... אני לא חושבת שיש סיבה להיות מוצהרת ואני עוד לא בטוחה בזה בכלל ולא רוצה להיות מוצהרת כי גם אני לא בטוחה בזה וגם אין צורך בהגדרות... ולהצהיר זה הגדרות! מי שיחשוב שיחשוב ומי שידע שידע... אני לא אצהיר!

hadarshti

New member
למה לעזאזל ???

למה לעזאזל את צריכה לחשוב מה יגידו אנשים !?!?!? תעשי מה שבראש שלך ! מה שאת רוצה ! גם ככה לא משנה מה תעשי לאנשים תמיד יהייה מה לרכל ועל מה לקטר כך שזה לא ממש משנה.... קיצר אחותי...לכי עם מה ש-א-ת מרגישה עד הסווווף הטוב,ותאמיני לי שהוא טוב! שלך,הדר.

R K L

New member
אני לא לסבית, אבל..

אין לי גם שום דבר נגד לסביות או משהו כזה..! אבל אני רק רוצה לומר לכן שאתן רק בנות 15-16. אולי אתן טוענות שעברתן הרבה בחיים ושאתן מבינות על מה אתן מדברות אבל אתן לא באמת מתכוונות לזה. מה שנכון הוא שאתן לא ממש מבינות הרבה אם הגעתן למסקנה הזו בגיל כה צעיר! אולי במשך השנים הרגשתן גחויות מצד המין הזכרי, וניסתם למצוא מקום מפלט אז הצהרתן על העובדה שאתן לסביות... תחשבו על זה.. אולי אני טועה! תקנו אותי.. ואם פגעתי במשהי, אני מצטערת! אני תומכת בלסביות!!! -קרן-

meeee

New member
היי

היי קרן... אני חושבת שבחלק מהדברים את צודקת למרות שלגבי את קצת טועה... אני למשל לא הצהרתי אפילו לעצמי כלום! אין קשר אם עברתי הרבה בחיים או לא יש הרגשות זה לא רק הגיל! דבר שני אצלי זה בכלל בא מהבחינה הרגשית. לא התחלתי לחשוב שאני אולי אוהבת בנות כי נימשכתי אליהן במובן המיני רק (ואפילו לא אפשר להגיד) אני פשוט יותר מתאהבת ואוהבת והמווןןןן וחלק מאהבה כמובן זה מגעים ולכן גם יוצא לי לחשוב על מגעים! אין לי שום דבר נגד בנים אני בקשר עם בנים ואני גם יוצאת עם בנים לפעמים אני פשוט לא מגדירה! אני רק יודעת שבנות יכולות להדהים אותי כמו שאף בן לצערי או לא לצערי... עוד לא הצליח :) יום טובבבב... me

בוביט

New member
smoking girl

אממ.. אני חושבת שבגיל 15 עדין אי אפשר להחליא סופי מה את או מי את... השאלה אם בנות נהיות לסביות בגלל חוויה לא נעימה עם גבר כבר עלתה פה... אני חושבת שזו יכולה להיות הסיבה... אל תמהרי להסיק מסקנות... יש לך עוד הרבה זמן לבדוק ולהחליט ... ומה עושים עם הגילוי? לא חושבת שהכחשה טובה... אף אחת לא רוצה לחיות בסוד.. פשוט חיים עם זה

למעלה