מעניין אותי

anatge

New member
מעניין אותי

באיזו סוג מערכת יחסים הייתם רוצים לראות את האוס? אני אוהב אותך ושאר השטויות? או עוקצנית? אני מעדיפה עוקצנית לא בגלל שזה מתאים לו אני נהנית לראות את ה"ריבים" העוקצניים שיש לו לפעמים וזה נראה היחסים הכי בריאים שיכולים להיות שם בלע אני לא טובה בהסברים

YaEl 15

New member
זה לא בהכרח סותר...

אני חושבת שמערכת היחסים שהייתה לו עם סטייסי, הייתה גם עוקצנית כזאת וגם "אני אוהב אותך ושאר השטויות" רואים את זה ב"שלושה סיפורים". הקטע של הריבים העוקצניים באמת מצחיק, אבל עדיף קשר כמו שהיה לו עם סטייסי....

S o u l i s t

New member
../images/Emo207.gif שאלה

שבוע הבא תתחיל העונה השנייה להיות משודרת בערוץ שלוש?

עוקצנית[?!]

אמנם במערכת יחסים שלו ם סטייסי היה גם הומור עוקצני, אבל אני פשוט מעדיפה לראות את האוס בודד כי כשהוא בודד הוא גם רואה את הצד שחסר בו-הוא לא מושלם כמו שהוא טועה לחשוב. הוא תמיד חושב שהוא צודק- וזה נכון ברוב הפעמים הוא צודק וזה מנפח את האגו שלו אז איכשהוא נוצר מצב שנדמה שהוא מושלם[ חוץ מהרגל]... אבל הוא לא!!! כי סטייסי מעדיפה את מארק על פניו!!! ואם תשאלו אותי עם מי הייתי היתי רוצה לראות אותו במערכת יחסים, מובן מאליו שזאת הייתה קאדי!!! -אביה-

eveik

New member
האוס הוא גבר בודד

אני לא חושב שהוא מיועד למערכת יחסים, וגם אם מישהי תרצה אותו הוא ידאג להרוס את זה.

Elizabell

New member
דעתי בעניין מערכת היחסים - האוס.

לדעתי כל מערכת יחסים תיהיה מעניינת, אבל כמובן שאם היוצרים יחליטו אכן לשלב מערכת יחסים, אני הייתי רוצה שתיהיה מגוונת, שיהיה בה גם חיבה, ציניות, תשוקה, כנות, אמינות, הכל. אבל אני, לא כל כך בעד שלהאוס תיהיה מערכת יחסים רצינית באמת. אני רואה את זה שכאשר סטייסי לידו, טון הדיבור שלו משתנה, המבט שלו שונה, הוא אחרת. כמובן שאני רוצה לראות את האומללות של האוס דואכת, אבל מערכת יחסים זה לא הגורם, לא העיקרי לפחות. אני נהנית מהרמיזות בהאדי/האמרון, אני בעד האדי יותר, אבל כל אינטרקציה עם מישהי יחד עם האוס, זה מעניין.

שתהיה מעניינת

ומורכבת. לאו דווקא עוקצנית / דביקה [לא ידעתי איך להגדיר את זה
] למרות שכמו שאמרתי כבר פעמים רבות, אני מעדיפה את האוס בודד. לפחות ללא משהו קבוע דמוי סטייסי

למעלה