מעניין אותי

oshkoshi

New member
מעניין אותי

כמה פעמים יצא לכן להתקל במקרה בו שמעו שיש לכן ילדים והחליטו מראש על האופציה להפגש אתכן? האם יצא לכן לצאת עם משהי שיש לה ילדים? האם הצטערתן על כך? נכון שאין חוקים אבל האם לדעתכן בנות בעלות אותו סטטוס יבינו אחת את השניה יותר מאשר בנות לא מאותו הסטטוס?!! יכולה רק לשתף שמניסיון אישי רוב בנות זוגי היו רווקות ללא ילדים. אני מניחה שזה אפשרי אבל לא פשוט בכלל. אשמח לשמוע את דעתכן.....

2 ילדים + בעל...

כשהתחלתי לחפש בשידייט, חיפשתי מישהי שתהיה במצבי - בעל וילדים ואכן מצאתי את אהבת חיי ואנחנו יחד כבר שנתיים וחצי השנתיים וחצי הכי מאושרות בחיי וזה מאוד עוזר שגם לה יש בעל וילדים כי לשתינו יש אילוצים והתחייבויות אחרות ואנחנו מבינות אחת את השנייה יודעות שקודם כל הילדים, ואז אנחנו (ואגב - הבעלים יודעים...) ואין את הריבים הטיפשיים של למה את לא באה ולמה את לא יכולה לצאת הערב. אנחנו חיות את הרגע, בלי תיכנונים ארוכי טווח, ומאושרות מכל רגע שכן יש לנו יחד - וברוך השם יש... מי שאין לה ילדים - לא כבולה ויכולה לעשות מה שמתחשק לה והיא צריכה להיות מאוד סבלנית ואוהבת אם היא נמצאת בקשר עם מישהי שיש לה ילדים - אפשרי בהחלט, אבל לא פשוט ודורש המון סבלנות וסובלנות.

מתגבבת

כמה פעמים יצא לכן להתקל במקרה בו שמעו שיש לכן ילדים והחליטו מראש על האופציה להפגש אתכן? - אין לי ילדים משלי, גם אף פעם לא חשבתי אם בא לי מישהי עם או בלי ילדים.. במקרה שלי - הלב בוחר, השאר זורם.. האם יצא לכן לצאת עם משהי שיש לה ילדים? האם הצטערתן על כך? - יצא ועדיין.. אחרי הפירוט הנרחב ב"אימהות מהצד הנגדי" אני בכל זאת אוסיף ואומר :- לשאלה הזאת אין תשובה חד משמעית.. כי מצד אחד זה כייף - משפחה בכל המשתמע מכך, לדעתי אחרי גיל 30 כבר מחפשים שוב את המשפחתיות.. ומצד שני זה מאוד קשה, הכל צריך להיות מאורגן ומסודר מראש, כל יציאה, כל חופשה, כל יציאה מהבית, אין ספונטניות.. אין הרבה שעות פנויות יש המון דברים שאין אך אסיים באופטימיות - יש גם המון דברים שיש יותר! נכון שאין חוקים אבל האם לדעתכן בנות בעלות אותו סטטוס יבינו אחת את השניה יותר מאשר בנות לא מאותו הסטטוס?!! - בוודאי שכן!!- אחד המשפטים שאני שומעת הכי הרבה מזוגתי - "את לא אמא, אז את לא מבינה את זה", המון דברים משתנים אחרי הלידה ואם לא עברת את ה"חוויה" הזאת - את באמת לא מבינה.. בדיוק כמו שאישה תבין אישה טוב יותר ממה שגבר יבין אותנו אי פעם.. זהו? אין עוד שאלות?

gallop28

New member
המממ....

כן, יש יותר סיכוי לדעתי שבנות באותו סטטוס יבינו אחת את השניה יותר . לי לא יצא ממש לצאת עם אמא לילדים - למי יש ילדים ורוצה לצאת?! (עושה חנדעלה לכל הכיוונים)

למעלה