מעניין אותי,

מעניין אותי,

למה אתם מדריכים? מטעם איזו תנועה/מסגרת? חשוב לכם להדריך? יש לכם זיכרון טוב ממדריך כלשהו? יש לכם זיכרון מפעולה משמעותית שעברתם? יש לכם זיכרון מפעולה טובה שהעברתם? מוזמנים לענות לא כשאלון, ובעיקר להרחיב.

בארבאבא

New member
../images/Emo204.gifעונה../images/Emo13.gif

למה אתם מדריכים?בהתחלה זה היה כדי להכיר אנשים,אח"כ כבר רציתי את זה כדי להעביר ערכים ו..לנהיג וכל זה.
מטעם איזו תנועה/מסגרת?מדצ"ים חשוב לכם להדריך?מאוד. יש לכם זיכרון טוב ממדריך כלשהו?אמ..הרכזות שלי משנה שעברה.למדתי מהן הרבה. יש לכם זיכרון מפעולה משמעותית שעברתם?קצת קשה לי לחזור אחורה לכיתה ט' או ח'.. יש לכם זיכרון מפעולה טובה שהעברתם?פעולת שוקולד ופעולה על איכות הסביבה. המתוקים האלה פשוט שמחו לאסוף זבל!זו הייתה הפעולה שהרגשתי שממש השפעתי עליהם

עונה גם

למה אתם מדריכים? כי אני נהנת מזה וגם כי צריך מדריכים בתנועה ותנועה זה חשוב. מטעם איזו תנועה/מסגרת? אתגרים- תנועה מקומית שעוסקת בשטח חשוב לכם להדריך? כן די יש לכם זיכרון טוב ממדריך כלשהו? תאמת הכי מהמדריכים בקורס מדצים בקיץ. יש לכם זיכרון מפעולה משמעותית שעברתם? אממ היו כמה, קשה לי להיזכר כרגע יש לכם זיכרון מפעולה טובה שהעברתם? לא העברתי כ"כ הרבה אבל אממ הפעולת הארכיאולוגיה בחוץ היתה מעולה לדעתי.

adir1990

New member
עונה גם =]]]]

למה אתם מדריכים? - כי לפי דעתי זה הדבר כיף להדריך מטעם איזו תנועה/מסגרת? תנועת נוער קצ"ב חשוב לכם להדריך? כן יש לכם זיכרון טוב ממדריך כלשהו? המדריעות שלי מלפני שנתיים.... יש לכם זיכרון מפעולה משמעותית שעברתם? כן, פעולה על הביטלס. יש לכם זיכרון מפעולה טובה שהעברתם? פעולת שוקולד- פעולת שילדים תמיד אוהבים.

שלי

למה אתם מדריכים? סיפוק אישי! מטעם איזו תנועה/מסגרת? בית"ר, מחויובות אישית, ומשהו מיוזמה חופשים
חשוב לכם להדריך? כן!!!! יש לכם זיכרון טוב ממדריך כלשהו? מממ המון, כול אחד והקסם שלו יש לכם זיכרון מפעולה משמעותית שעברתם? כן פעולת שיתוף פעולה . יש לכם זיכרון מפעולה טובה שהעברתם? כן, פעולת קריוקי, יצירה , ופעולת מים.

למעלה