מעניין אותי לדעת האם זה נורמאלי לאונן 2-3 ביום באופן יומי? מה אתם חושבים/ות?
נ נוצתית New member 26/1/06 #1 מעניין אותי לדעת האם זה נורמאלי לאונן 2-3 ביום באופן יומי? מה אתם חושבים/ות?
R redrider New member 26/1/06 #6 סתם אמונה תפלה פעם היו מפחידים בנים שמאוננים הרבה שהם יהיו עוורים אם לא יפסיקו.
ה הנקניק הרומני New member 26/1/06 #4 כל המרבה הרי זה משובח הכרתי גם כאלו שהיו מאוננות 4-5 פעמים ביום וזה לא הזיק להן להיפך ...
א אני מחליטה כאן New member 26/1/06 #7 זה מאוד פשוט ככל שיותר פעילים,ככה יותר חרמנים אז כן..זה נורמלי
ח חופ שיה New member 26/1/06 #8 אם זו בחורה כל המרבה הרי זה משובח. אם זה גבר - יכול להיות בעייתי - תלוי בגבר, בחשק ובאונות שלו.
E emh Member 26/1/06 #11 אתה יודע מה.... אתה צודק, אם גבר מאונן ונמנע מהשפיכה אז זה אפשרי 2-3 פעמים ביום אבל בד"כ כשמאוננים זה במטרה לגמור, וקשה לגמור כל יום 3 פעמים מבלי להרגיש סחוטים (נכון לגבי רוב הגברים, אולי יש יוצאים מהכלל)
אתה יודע מה.... אתה צודק, אם גבר מאונן ונמנע מהשפיכה אז זה אפשרי 2-3 פעמים ביום אבל בד"כ כשמאוננים זה במטרה לגמור, וקשה לגמור כל יום 3 פעמים מבלי להרגיש סחוטים (נכון לגבי רוב הגברים, אולי יש יוצאים מהכלל)
ק קרוקודיל דאנדי New member 26/1/06 #13 תדירות באוננות בגיל 23 לאונן פעמיים ביום - אחלה, טבעי , נורמלי בגיל 32 נאונן כבר רק פעם ביום וכך נתקדם לגיל שנפסיק וגם זה יהיה טבעי ונורמלי.
תדירות באוננות בגיל 23 לאונן פעמיים ביום - אחלה, טבעי , נורמלי בגיל 32 נאונן כבר רק פעם ביום וכך נתקדם לגיל שנפסיק וגם זה יהיה טבעי ונורמלי.
ה הכי אני שאפשר18 New member 26/1/06 #14 תעשי מה שטוב לך מאמי... ואני לא חושבת שיש דבר כזה נורמלי. כן אחד עושה מה שטוב לו.. מה שנוח לו. את באמת צריכה את דעתם של האנשים כאן? או שסתם את עושה מעין סקר קטן?חח
תעשי מה שטוב לך מאמי... ואני לא חושבת שיש דבר כזה נורמלי. כן אחד עושה מה שטוב לו.. מה שנוח לו. את באמת צריכה את דעתם של האנשים כאן? או שסתם את עושה מעין סקר קטן?חח