מעניין אותי לדעת

מעניין אותי לדעת

מי מכאן שהיה בטיפול פסיכולוגי, אשמח אם יענה לי, לצרכי כתבה שאני עובד עליה. *עד כמה הסדרה אמינה ומשקפת בעיניכם? *האם מצאתם את עצמכם מזדהים עם אחת מהדמויות, או מוצאים את המטפל שלכם בדמותו של ראובן? *האם הסדרה גרמה לכם לחשוב על הטיפול שעברתם באופן שונה? *ומה הייתם מציעים לשפר בעונה הבאה? תודה מראש!

גKיה

New member
בעונה הבאה

להישאר רק עם הטיפול בנעמה וההדרכה אצל גילה ועדיף לעשות זאת ברצף שעה בשבוע בסביבות עשר.

עדן גפן

New member
אני..

*עד כמה הסדרה אמינה ומשקפת בעיניכם? אמינה מאוד. משקפת מציאות של אחרים- אולי, לא את שלי. *האם מצאתם את עצמכם מזדהים עם אחת מהדמויות, או מוצאים את המטפל שלכם בדמותו של ראובן? כן, מצאתי את עצמי מזדהה קצת עם נעמה, למרות שאין הסבר לשאלה "למה דווקא אליה?", ראובן לא מזכיר את המטפלת שלי בכלל, בכלום. *האם הסדרה גרמה לכם לחשוב על הטיפול שעברתם באופן שונה?כן, מאוד. פתאום קלטתי שלמטפלת שלי יש עוד מטופלים, עוד חיים חוץ ממני, אני לא כל העולם שלה. *ומה הייתם מציעים לשפר בעונה הבאה?לשפר? כלום. רק שלא יחליפו את אסי

L L B

New member
עונהההההההההההההההההה

רק כי אתה נחמד
*עד כמה הסדרה אמינה ומשקפת בעיניכם? - אמינה אבל לא לחלוטין... מכלמיני סיבות שלא אפרט כאן את כולן. אחת מהן בגלל שהטיפולים קצרים מדי... *האם מצאתם את עצמכם מזדהים עם אחת מהדמויות או מוצאים את המטפל שלכם בדמותו של ראובן? - כן. אני באופן אישי הזדהיתי עם אילה. ולא, לא הרגשתי בשלב כזה או אחר שראובן מזכיר לי את המטפלת הנוכחית שלי (או את האחרים...) *האם הסדרה גרמה לכם לחשוב על הטיפול שעברתם באופן שונה? - לא. אני מאוד מרוצה מהטיפול הנוכחי שלי כרגע
. *ומה הייתם מציעים לשפר בעונה הבאה? - אולי להוסיף נושאים נוספים לסידרה... מקווה שסייעתי לך, L.L.B

L L B

New member
לגבי השאלה הכמעט אחרונה -

*האם הסדרה גרמה לכם לחשוב על הטיפול שעברתם באופן שונה? - אולי כן... ראובן לא שמר הכי על הגבולות במגע עם המטופלים שלו.. .עובדה שהוא חיבק חלק מהם. זה גרם לי לחשוב הרבה בנוגע לטיפול שלי... ומאז הסידרה אני שוקלת לבקש מהמטפלת שלי רשות להכניס לטיפול שלי איתה טייפ להקלטה, שאוכל להקליט את הטיפול...

למעלה