יש כאן (או בכלל) בנים סטרייטים שרואים את הסדרה???? נורא מעניין אותי לדעת... שמעתי שבחו"ל יש המון המון סטרייטים בנים שהסדרה מאוד מעניינת אותם, ואני חושב שזה ממש אחלה!
ומטורף על הסידרה היפיפיאה הזות -כי עד שלא, רואים או רואים קטע מהסידרה -גם לסטרייטים הם באמת לא יודעים מזות סידרה באמת טובה וזות בכלל לא דומה לסידרות הטלנובה אמריקאית טיפוסית
-------------------------------------------------------------------- יום ראשון שידור ב22.45 ושידור חוזר בחצות ו55 והשידור הנוסף בימי שישי במקום
מה בדיוק משך אותך בסדרה הזאת? אני אישית הומו ודווקא לא יצא לי כ"כ לראות את הסדרה... רק פה ושם.... ואגב, אף אחד לא מעיר לך הערות או "פותח עיניים" על זה שאתה רואה את זה?
אני מכירה כול כך הרבה סטרייטים שמתים על הסידרה הזאות ולא מפספסים פרק.לי יש חבר טוב הכי סטרייט שיש ומת על הסידרה הזאות.לאח שלי יש חבר שהוא הסטרייט האולטימטיבי והוא לא מפספס אף פרק ומקליט כול פרק.העניין הוא שיש כאלו שאין להם את האומץ לומר שהם רואים את הסידרה כי מה יחשבו?!.
ואני חושב שזה אחלה שבנים סטרייטים רואים את זה... גם אני אשתדל לעקוב יותר אחרי הסדרה, אולי אפילו להוריד פרקים למחשב... למרות שנשאר לי רק עוד חודש עד הגיוס אז אין לי יותר מדי זמן!
אין שום פחד -אם יראו הזה ;פשוט בטח בגלל הח'ברה מהשכונה שלהם או שיש להם טלוויזיה בסלון המשפחתי אולי אבל רואים את זה לבד זה לא כל הסידרה הומואית לא מראים זין ותחתונים בקיצר זה לא סוג מלוכלך את מבין -יכולים לראות את זה אני מבין לי יש חדר וטלוויזיה לבד לגבי החברים יש הרבה בני אדם הם דעות חראיות ואני לא מוכן שיגררו אותי לשם בגלל זה אני בפורום הזה גם?
וצופה בסידרה אחלה סידרה אתמול אחרי הפרק שתי חברים שלי (גם סטרייטים) התקשרו אליי אחרי הפרק והחלפנו חוויות חחחחח כמו כוסיות בנות 16 שאתה רואה ומתרגל לסדרה זה כבר לא משנה עם זה גברים או נשים עושים את זה... העיקר התוכן והעיניין בסדרה וזה הכי אחלה בעולם ליאור
מאוהב טוטאלית בסדרה ובבריאן. פעם הוא היה בורח כשהייתי מבקשת ממנו לראות איתי. יום אחד הצלחתי להושיב אותו מול הסדרה ומאז הוא מעריץ מושבע. כואב לנו הלב שהסדרה נגמרה. קרוב ל-5 שנים צפינו בה. היא היתה חלק מהחיים שלנו. הבעיה היא שאנחנו לא מצליחים למצוא תחליף.
ובריאן הוא ממש רשע, איך אפשר ככה? לג'אסטין? שונא אותו זהו. הוא הבחור הכי אדיש בחיים ואיך הוא התייחס לזה ששתי הלסביות נפרדו?, פשוט מבחיל... אמט- נשאר ויישאר להיות הכי חמוד....
בתור מעריצה מושבעת של הסדרה אני יכולה להגיד לך שמי שלא בסדר פה זה יותר ג'סטין מבריאן. בריאן מעולם לא הפר את החוקים בתור ג'סטין הפר אותם כמה פעמים ובגד בבריאן. בריאן פשוט מפחד להראות שהוא אוהב אבל ג'סטין יודע שהוא אוהב אותו כי הוא מראה לו את זה יותר משהוא אומר. הוא מעולם לא השלה אותו ואמר לו תמיד איך הדברים יהיו- הוא פשוט מפחד מהעולם הסטרייטי. צריך לראות את הסדרה מההתחלה כדי להבין את בריאן ולראות איזה לב טוב יש לו וכל מה שהוא עשה למען ג'סטין. ןבריאן הגיב כך, כי הוא לא היסטרי כמו מייקל הדרמה קווין. אז הן נפרדו..... הגיע הזמן הן היו משמממות פחד.... דרך אגב יהיה מעניין אם ישלבו פעם את הסדרה עם הסדרה של הלסביות "ישנן בנות" ....יפגישו בין שיין לבריאן
יש לי יס אז אני רואה אותה ככה דרך יס ולא מורידה מהאינטרט השנה. אבל יש לי כמעט את כל הפרקים של כל העונות הקודמות כבר. יש לי את כל העונה השלישית והרביעית ואני עובדת על השגת הפרקים של העונה הראשונה והשנייה לעשות לי אוסף יפה ....
אבל ממה שראיתי בפרק הראשון ומההיכרות שלי עם הסדרה אני בטוחה שהעונה הזאת הולכת להיות אדירה!!!