מעניין אותי לדעת...

פלוטו24

New member
מעניין אותי לדעת...

איך המשפחה של טורי עזרה לה להתמודד עם האונס שעברה, האם היא הייתה צריכה להתמודד עם זה לבד, האם תמכו בה. יש בכלל קשר עם זה לשיר mother? כי הוא תמיד נותן לי תחושה כאילו היא מבקרת את אמא שלה על זה שהיא לא הגנה עליה מספיק בשיר הזה. mother the car is here, sombody keave the light on... שיר קורע לב. מעניין על מה הוא. מה דעתכם?

blue skies

New member
לפי מה שאני הבנתי

ולא בטוח שאני צודקת היא לא מדברת על זה או מתראיינת על זה אני חושבת שהיה ראיון אחד שהיא כן הזכירה את זה (תחילת השבוע אולי אני אצרף קישור- יש לי בעבודה) שהיא כן הזכירה את זה אבל בסה"כ היא די לא מעלה את זה בשיחות או ראיונות

beeyourself

New member
על mother

לא יודעת אם זה עוזר במשהו אבל הנה מה שהיה לטורי להגיד על השיר mother: "Mother came on a bit like dream sleep. It was early morning when U made my way to the piano. I knew that "they" were trynig to show me something a memory of "the fall", not the one we've been taught, but the other side of the story which is the belief of certain ancient mythologies. Mother changed me because I began to remember, where I belueve, we come from."

Esmena

New member
טיפ קטן שעוזר בתשובה לכל שאלה

באתר הזה,שכבר קושר כאן, נאספה ותועדה כל מילה של טורי שהצליחו בעליו לשים עליה את טלפיהם. ותאמינו להם,הם יסודיים.יש להם גלריה של נעליים שנעלה טורי לאורך השנים. -ואגב,אני זוכרת ששמעתי שMother הוא על עזיבת הבית,למרות שייתכן שהייתה זו רק פרשנות(בביקורת על האלבום בשרת העיוור).העזיבה קדמה לאונס.

תומקלה

New member
שכה אחייה,

בדיוק הרגע נכנסתי לפורום בשביל לברר בדיוק את אותה השאלה (הבסיס לשיר MOTHER... טורי מזעזעת ומפתיעה אותי כל פעם מחדש כשאני שומעת אותה מבצעת את השיר הזה).

למעלה