מעניין אותי לדעת

dragon zlotnik

New member
מעניין אותי לדעת

אם מישהו פה קיבל איזה מסר או הסיק מסקנה או למד משהו על החיים המציאותיים דרך המ"ת, אני יודע שהשאלה נשמעת מוזר, אני יסביר אותה בעזרת דוגמא: המדריך שלי, הזה שסיפר לי בפעם הראשונה על הדבר הזה שנקרא מ"ת, סיפר לי שבתקופה הקצרה שהוא שיחק מו"ד הוא שיחק קוסם, ובתוך הדמות הוא שאף להשיג הרבה כוח, ולהיות קוסם חזק בעל השפעה. ופחות או יותר בד"כ השאיפות במ"תדי דומות לשאיפות במציאות, הוא הגיע למסקנה שהדרך שבה הוא יוכל להשפיע, היא להשקיע בלימוד תורה ואמונה(אין לי כוח להרחיב אבל זה פחות או יותר המסקנה שאליה הוא הגיע). מה אתם אומרים?

DDN

New member
ממממ. לא.

לא נראה לי שהסקתי מסקנות על החיים דרך המשחק. המשחק הוא משחק. מבחינתי, זה להשתחרר מהעולם ומהמציאות. אין הנאמר במשחק להשליך על DDN במציאות.

סנדרין

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל ../images/Emo142.gif

יש מידה כלשהי של השפעה, מן הסתם, אבל לא יותר מאשר לריקוד או למתמטיקה, תחומים שאני משקיעה בהם את אותו הזמן כל שבוע.

Thessalian

New member
קצת לא, קצת כן. לא בכיוון שלך.

מבחינת מה שאתה רומז - לא, השאיפות שלי ממש לא תואמות את שאיפות הדמויות שלי (ואם הן היו תואמות את שאיפות כל הדמויות שלי, הייתי עסוקה בלהרוג את עצמי מרוב סתירות כרגע). מה שכן, באמצעות משחקי התפקידים אני לומדת דברים חדשים שעשויים לעזור לי בחיים האמיתיים (ולפעמים כבר עוזרים). מה גם שזה כלי נהדר להוצאת אגרסיות וללימודי דיבייטינג

HawkEye3

New member
אני מאמין שלמדתי על האופי שלי

ואני גם מנסה ללטש אותו (טוב, נו להחליף אותו לגמרי...למישהו יש אופי ספייר ?)

Naruto007

New member
אני גיליתי רק דבר אחד

על עצמי, וזה שאני מת ללמוד לפרוץ. אני לא רוצה לגנוב, פשוט להיות מסוגל לקחת סיכה ולפתוח מנעול. ואז כמובן גיליתי ספר מיוחד, ומאז אין לי יותר משהו ללמוד מהמשחק.

למעלה