מעניין אותי לדעת

slowhand1

New member
מעניין אותי לדעת

האם אפשר להשוות בכלל בין אומנים? לדעתי אפשר רק אם הם באותו סגנון..אבל מי שם על מה שאני חשוב... אם אפשר אז ע"פ אילו קריטריונים?

ganooov

New member
אין שום בעיה להשוות. ../images/Emo13.gif

זה עושה את זה יותר טוב מזה, וזה נשמע יותר יפה מזה. כל דבר כזה קביל לחלוטין, כל עוד אתה מוסיף: לטעמי. תזכור שאתה מדבר על מוזיקה, דבר שיש מעט מאוד דברים שהטעם האישי יותר שולט בהם, גם מבחינת השוואות איכות. כמו כן, ישנן דברים שאפשר להשוות בלי להוסיף את ה-"לטעמי", כגון איכות ההקלטה וכדומה.

slowhand1

New member
כן...אבל

אי אפשר לדרג בכלליות מי יותר טוב בהכל...אם אני לא טועה...

אי אפשר

זאת אומרת בטח שאפשר ועושים את זה הרבה, אבל, כמובן שאין מדד אוביקטיבי של איכות או טעם, כל אחד יכול לדרג לעצמו מה שהוא רוצה אם הוא רוצה, אבל נראה לי ברור מאליו שאין מדד אוביקטיבי למוסיקה וכל אחד קובע לעצמו מה טוב ומה לא.

WhiteSnake 85

New member
סתם שאלות...

איך אנחנו עושים אז תחרויות גיטריסטים\זמרים? איך גילמור לוקח מקום ראשון ומותיר אחריו שובל של אש? איך פיט טאונשנד נכנס לתחרות בכלל? אלו תחרויות של הרוב קובע-"אוקיי,הרוב אוהב את פינק פלויד בתקופת גילמור מאשר את פרפל בתקופת בלאקמור אז גילמור מנצח" זה הכל תחרויות של מידת פופולרייות בעצם, ו-כ-ו-ל-ם יודעים שפופולרייות היא לא מדד לכישרוניות האמן וכך הלאה...סתם מעורר את הרוחות בדברים פורבקטיביים

GingerBread Man

New member
אתה צודק

זה ברור שהתחרויות שלנו לא באמת קובעות את טיב האמן, אלא רק עד כמה הוא אהוב בפורום.

ganooov

New member
ועוד שאלה, ../images/Emo13.gif

מוקדשת לך - מדוע אריק ג'ונסון לא היה שם?

למעלה