מעניין אותי לדעת......

מעניין אותי לדעת......

כמה שעות אתם מבריזים בשבוע...בממוצע ככה ומאיזה שיעורים??

RUST¥²°°³

New member
אני מבריז מלא שעות

אני לא סופר כמה אני מבריז אבל אני כמעט אם מתחילים מוקדם אז בא יותר מאוחר ואם מסיימים מאוחר הולך יותר מוקדם

מיצי007

New member
טוב לדעת

אני כמעט שלא מבריזה... יש לנו דבר מטופש בביצפר שקוראים לו מנות

RUST¥²°°³

New member
מזל שאין לי דבר כזה מנות

כי היה מנות כבר היה לי כל הציונים אפס למיצי007 איפה את גרה??

מיצי007

New member
לא רוצה,אמאלה

חכה חכה שאני אכנס לכאן עם המשתמש השני שלי ונראה מי יפחד אז...

גם לי יש...משהו דומה

קוראים לזה 10 אחוז זה אומר שמותר לך להבריז 10 אחוז מתוך כל השיעורים שיש לך בשנה בכל מקצוע... ואם לא מחסירים שיעור אחד אפילו אז מקבלים בונוס לציון! 5 נקודות ולי יש בעייה כי מספוט כבר הברזתי כ"כ הרבה שאני לא זכאית לציון! וכשיש 3 לא זכאי אז זה מאוד בעייתי... היה לי את זה שנה שעברה...ובגלל זה עשיתי בגרויות חורף

וִיקוּש

New member
אממ אני ...

פעם בשבועיים מספורט ו... לפעמים (פעם בחודש בערך) משיעורים כמו ביולוגיה ומחשבים (שזה 3 שעות רצוף) אהה ומאחרת קבוע לאנגלית אם זה נחשב... אהה וגם מתמטיקה!

מנות זה בעעעהה....

אני שונא את זה...אי אפשר להבריז...כל פעם שלא מגיעים לשעור אח"כ צריך לשבת ולחשב כמה עוד מותר לך להבריז בשביל שלא יורידו לך...בני זונות

בדרך כלל משיעורי ספורט, חשבונאות,

תורת המנהל, מתמטיקה, אנגלית וכו'... כעקרון אין לי שעות ספציפיות שאני מעדיפה להבריז בהם, אני בדרך כלל מבריזה בשעות הראשונות כשאין לי כח לקום...

meital17

New member
גם לי השנה לא חסר, אני לא חושבת

שעובר שבוע בלי שאני מבריזה. בדרך כלל זה מספורט כי יש לי פטור חלקי אז גם ככה אני לא עושה שם כלום. וגם בתנך לא חסר, למרות שאני משתדלת להיות ילדה טובה

Papito

New member
מממ אני לא צריך להבריז

יום א - לא לומד יום ב - לומד שעתיים פילוסופיה ושעה אנגלית יום ג - שעתיים אנגלית שעתים פילוסופיה יום ד- חינוך (כולם מבריזים) חיבור (הסגנית מלמדת ככה ששיעור ראשון נשרף בגלל איחורים שלה) יום ה - לא לומד ו - שעתיים פילוסופיה עם כזאת מערכת מי צריך להבריז?? אבל גמאני מדי פעם מבריז (ממה שיש כמובן
)

RUST¥²°°³

New member
מה זה המערכת הזאת ,באיזה ביצפר

אתה לומד????? אני מבריז הכי הרבה מאזרחות,מתמטיקה,אנגלית,מהמגמה שלי לפעמים וספורט

no one0

New member
הברזות על ימין ועל שמאל...

ממה??? מהכל... מתמטיקה, פיזיקה, מחשבים, ספורט, תנ"ך וכו' וכו' וכו'.... למעשה אני לא חושבת שיש שיעור שלא הברזתי ממנו... אבל אני מתכוונת להיגמל מהמנהג הזה שלי... באמת... אתם תראו... אני עוד אצליח...עוד יהיה שבוע בוא אני אהיה נוכחת לגמרי בכל השיעורים... זה עוד יקרה!!! ואצלנו אין את שיטת המנות... אחרת כבר לא היה נשאר לי כלום מהציונים...

HoNeYyYy

New member
אני מתביישת להגיד

שמתחילת השנה לא הברזתי אפילו פעם אחת! וזה לא משהו שאני רגילה אליו,עד השנה הייתי מבריזה לפחות איזה 20 פעם בשבוע.מכל המקצועות. מה לעשות,הדרדרתי...

למעלה