מעניין אותי לדעת

מעניין אותי לדעת

לאחר השרשור של "יש דברים שרציתי לומר" חשבתי לעצמי שהפורום הוא מקום מצויין להביע רגשות שבסיטואציה אחרת יהיה לנו קשה יותר לדבר עליהם. גם אני וגם סמדי (המדהימה יש לציין) חשפנו רגשות לא קלים. נראה שהיה לנו הרבה יותר קל לעשות את זה בפורום הזה, אני לפחות קצת "מתחבאת" מאחורי המחשב. איך זה אצלכן, האם בחיים אתן יותר "ביישניות" מאשר בפורום?

dafgol

New member
לא ביישנית אבל זהירה

בעיקר בפורומים אבל גם בחיים. יש דברים שאני בוחרת מה באיזה מינון חשיפה ואיפה לכתוב ובאיזה פורום.... למדתי כבר על בשרי ונסיוני, יש דברים שאין לי בעיה לכתוב ולספר בפורומים, בכל הקשור לרגשות תחושות מחשבות וכו'... יש דברים שאני שומרת לעצמי ו\או לחברותא אינטימית ואישית יותר, ולא חושפת פה כרגע. לגביי השרשור "דברים שרציתי לומר" כרגע לא מרגישה שאני יכולה להביע דברים, לא שאני לא רוצה, לא יכולה כרגע.... לדעתי זה שרשור יפה ומיוחד.

אני כמו שאני

גם בחיים וגם בחיים הוירטואיליים. מי שמכירה אותי,ורוב הבנות כאן מכירות יודעות שאצלי מה שאת "רואה" קוראת" "שומעת" זה בדיוק מה שאני. ממרום שנותיי למדתי לא להבייש כי אני זה הדבר הכי טוב שיש לי.

POOH*

New member
לא..

ברשת אני כמעט ולא חושפת כלום מחיי. כבר למדתי [גם מנסיוני וגם מנסיון אחרות] שאף פעם אי אפשר לדעת מי קורא ורואה את הדברים ואני מעדיפה לבחור למי אני מספרת מה. אבל גם בחיי מחוץ לרשת אני לא טובה מאד בלשתף.. בד"כ אחרי שהמשבר חולף אני מספרת שהיה ולא תוך כדי.. אבל אני משתפרת בלבקש עזרה וכתף מאז שנולדו הילדים.. POOH

a g 2 7

New member
נזהרת מאוד מהפורום../images/Emo150.gif

היו מקרים בעבר.... אני בחיים האישים שלי יותר פתוחה,עם אנשים שאני מכירה. לכי תדעי מי קורא את הפורום,אולי פתאום את מכירה אותו. בפורום של "חמות",כתבה משהי על חמתה וכתבה את השמות ומקרה מסוים,ולהפתעתה החמה נכנסה גם לפורום... ושלא תדעו מה קרה אח"כ.... בקיצור צריכים להיזהר... בשבת גיסתי שאלה אותי עם אני מכירה את הפורום "הורים לפעוטות"..... התברר שהיא כאן.....

מזל שחמותי לא יודעת להיכנס לפורומים

אני אומנם לא כותבת את שמה בכל הקיטורים עליה, אבל לא היה לה כל כך קשה להבין שאני מדברת עליה. אני דואגת לכתוב בפורום רק דברים שאני לא אתבייש בהם, שלא איכפת לי מי יקרא אותם ומצידי זה בסדר שכל אדם שמכיר אותי יראה אותם. כאמור - חוץ ממה שאני כותבת על חמותי. אם היא תקרא מה אני כותבת עליה תהיה אצלנו מלחמת עולם...

mAmA MiSiSiPi

New member
אני לרוב אומרת את מה שיש לי להגיד

רק הרבה יותר עדינה פה אני מודה שאני מרשה לעצמי להיות יותר מפולפלת כשזה פנים אל פנים הרבה פעמים גם הפאנצ' מגיע כשכל העניין שכח ואז זה מבאס - יכלתי להכניס להם ו.........אין משהו חזק להגיד.

בחיים אני הרבה יותר גלויה ופתוחה

מול אנשים שמכירים אותי. בפורומים אני נזהרת יותר והרבה פעמים "שותקת"

למעלה