מענייין מה קורה עם WEE MAN

קרנוש21

New member
מענייין מה קורה עם WEE MAN

למה הוא כברר לא פה פיזית פריקוש הרגת אותו?

wee man

New member
קפצתי לביקורון מזדמן

לא באתי בכוונה לכתוב, אלא בכוונה של לבדוק אם צריך לסדר דברים (למחוק לשרשר וכו'), ובכוונה לראות מה חדש, אבל אם כבר שאלו עליי: כעקרון אני כבר לא מנהל הפורום. הסיבה שהשם שלי עדיין פה היא שאם הפריק יצטרך עזרה בעשיית סדר אני אבוא לעזור, וכמו עכשיו שבאתי לראות מה צריך לשרשר ולמחוק. עד עכשיו הפריק משתלט פה על העניין, והוא עושה עבודה מצויינת פלוס, תעריכו את זה!! אני חושב שאני אבקש שיורידו את השם שלי בקרוב. מי שמעוניין לדעת למה ירדתי מניהול הפורום- בקצרה זה התחיל מחוסר זמן והתפתח לחוסר עניין בנושא. דיי מיציתי אותו והוא הפסיק לעניין אותי. מי שבכל זאת רוצה, יכול לשאול אותי שאלות בנושא בפרטי :) עד כאן מחזיר את השידור לפריק ינון :)

קרנוש21

New member
יפה!!!! בכל אופן תתחדש על הדף החדש

בחייך........... ומה לא מעניין פה? יש פה אקשן! חיחיחיחיחיחיחיחיחי העיקר שהמחשב שלך עובד טוב

wee man

New member
המחשב דפוק יותר מתמיד

אבל מה איכפת לי?!?!? יום רביעי (או חמישי) אני מקבל מחשב חדש!! משהו סוף הדרך, כמעט כל הרכיבים הם בין ההכי טובים בשוק (חוץ מכרטיס מסך, שהכי טוב בשוק עולה 3000 שקל ואחד פחות 1200, אז מן הסתם לקחתי את האחד פחות) ובנוסף לזה, בגלל שהמחשב הקיים דפוק, אני מפרמט אותו ומשדרג אותו, ועושה רשת בבית, ואז גם זה יהיה טוב וגם יהיה חדש :) ואקשן.. כן.. יש פה :) אבל כל נושא המיסטיקה פחות מעניין אותי כבר... לא חשוב, נדבר עוד.. :) ינון

קרנוש21

New member
תתחדש

גם אותי נושא המיסטיקה פחות מעניין מעניין אותי עיסויים שאני עושה ושעושים לי חיחיחיחיחיח בדרל ללימודי רפואה אלטנטיבית ואם יהיה לי סבלנות להשקיע בפסיכומטרי אולי רפואה רגילה דרך אגב מה כן מעניין אותך?

wee man

New member
מעניין אותך עיסויים-->

וואי אני יכול לעזור לך המון! מתי שתרצי פשוט תגידי, ואת יותר ממוזמנת לעשות לי מסאז'. מה?! אני!? מנצל?!! לא לא.. מה פתאום.. אני.. אממ.. עוזר, כן! עוזר.. זאת המילה... עוזר לך.. אממ.. לתרגל, כן זהו, אז.. אמ... אם את רוצה את מוזמנת לתרגל עלי.
לא סתם.. יש לך מאיפה ללמוד על עיסויים? בקשר למה שמעניין אותי, או כל דבר אחר שבא לך לדעת, ואפילו סתם לדבר, את מוזמנת. איי סי קיו - 123786096 מסנג'ר - [email protected] או בהודעות פרטיות. *** טעם החיים - קוקה קולה *** רות ינון

קרנוש21

New member
חיחיחיחיחיח

יש לי מספיק מתנדבים לתרגל עליהם אבל ת'אמת אני מעדיפה שמישו יתרגל גם עלי שזה יהיה הדדי! חיחיחיחיחיחיחי אני לומדת להיות מעסה רפואית בכירה ככה שאם יהיה לך תאונה חס וחלילה אני יטפל בך ברצון טיפול ראשון בשבילך חצי חינםֱ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוץ מזה אני צפונבונית אתה לא! אני עסוקה בלימודים אתה כבר לא! אבל גם אתה בקרוב תיהיה עסוק ואני יהיה רק יותר!

למעלה