מענה לבודדים?

מענה לבודדים?

בזמן האחרון הופנו לפורום בערך 4 בקשות של גברים בודדים המחפשים קשר רציני, של לקויי שמיעה וכאלה שלא לקויי שמיעה אבל מחפשים קשר באופן נואש כל כך (פרשנות שלי, נראה לי) שהם "מוכנים" גם לצאת עם בחורה כבדת שמיעה. לי יש כמה השגות על הנושא. אבל מה דעתכם על כך? האם מצב גברים לקויי שמיע המחפשים קשר רציני בגילאי סוף שלושים - ארבעים קשה יותר משל אחרים בני גילם ובמצבם השומעים? האם אתם חושבים שניתן לסייע במידה כזאת או אחרת (טיפים, הצעות, הפנייה לאירועים שונים?) או אולי אכן זה קשור למיודענו - קשר בין אישי ומשמעותו בגיל הביניים. מה דעתכם?

צלף

New member
זאת שאלה רצינית ../images/Emo268.gif

סקר בקול - עד גיל 40: 60% מכבדי שמיעה פנויים או פנויות לעומת 40% מהאכלוסייה הכללית... גם מצבם של הגברים כבדי שמיעה או חירשים הוא קשה לעומת נשים כבדות שמיעה - גבר שומע יכול להרשות לעצמו להתחתן עם אישה כבדת שמיעה בגלל שהוא הצד "החזק", אבל אישה שומעת יקשה עליה להתחתן עם גבר כבד שמיעה בגלל שהיא חזקה לעומתו כביכול... חוץ מזה שמספר הגברים כבדי שמיעה גבוה יותר ממספר נשים כבדות שמיעה... וגם מגברים כבדי שמיעה מצופה מהם להיות המפרנסים, וחלק מאכלוסיית כבדי שמיעה מתקשה בכך.. אבל נוסף לכול הקשיים הללו שמניתי לעייל: אכלוסיית כבדי שמיעה הרבה פחות מיומנת ביצירת קשריים אישיים ובתקשורת בין אישיית והסיבה לקשיים אלו ברורה - לשמיעה יש חלק חשוב המיומניות אלו... קיימים לשומעים שמתקשים ביצירת קשרים בין אישיים - טיפולים וסדנאות בתחום הזה - אז גם לגברים כבדי שמיעה
(ואפילו לנשים
) יעזרו סדנאות כאלו.. אבל היות והקשיים של כבדי שמיעה בתחום זה הם יחודיים לעומת שומעים (נירנוש את מוזמנת לפתוח שאלת משנה מהם הקשיים היחודיים הללו) - אז מומלץ לארגן סדנאות מותאמים לאכלוסייה זאת - מי יכול לארגן סדנאות אלו
המכון לקידום החירש
בקול
- ואולי אפילו שמע שיש להם ניסיון בתחום עם הקורסים למנהיגות צעירה שלהם...

צלף

New member
ותובנה נוספת מהכנס באוניברסיטת תל אביב ../images/Emo226.gif

בכנס הוצגו תוצאות מחקר שמראה שמרגע שהנכה ניתפס כחריג - הוא לא ניתפס כאובייקט מיני
ואין משיכה מינית כלפיו - לאור זאת אולי הגורםלגברים חירשים היא שבדרך כלל רואים להם את המכשירים - וברגע שהם ניתפםים כחריגים הם מאבדים את משיכתם
צריך לחשוב על זה...

למעלה