מעל 4000 בשבוע!

מעל 4000 בשבוע!

המונה באתר "רוקדים" ממשיך לדפוק... כבר מספר שבועות שהמונה מראה מעל 4000 כניסות לשבוע. הנה הדו"ח האחרון (הנשלח אלי אחת לשבוע) שקיבלתי: ---------------------------------------------------------------------------- Weekly Statistics For Previous Week ---------------------------------------------------------------------------- Account number 2268387, Rokdim, had a total of 4294 visitors last week. Visitors for last week divided per weekday: 2005-10-27: 579 2005-10-28: 513 2005-10-29: 586 2005-10-30: 594 2005-10-31: 585 2005-11-01: 771 2005-11-02: 666 המונה אינו עולה כאשר הגולש עושה refresh אלא סופר רק את הכניסות החדשות (לי כתובת IP). המספר הזה מראה גידול משמעותי ביותר של כ-30% בחודשיים האחרונים שעד אז הממוצע היה כ-3200 בשבוע. אני בהחלט גאה בכך ובטוח שהמספר רק יעלה ויעלה. תודה לכל המבקרים ומי מכם שעדיין לא מקבל עדכונים ןמעוניין לקבל אותם ישירות לתיבת הדאר האישית מוזמן להרשם כאן: http://www.rokdim.co.il/home/contactUs.asp

ירון - חשבתי שהגעת לגיל...

שבו מפסיקים לספור "כניסות"
אל תשכח ירון כשיש 4000 "כניסות"... יש גם 4000 "יציאות". אף אחד לא נשאר לישון שם. פנטזיה של ירון - לו על כל "כניסה" הייתי גורף שקל..... הייתי איש עשיר. נ.ב : אם לא הייתי מגיב הנושא היה גולש לדף 2... הצלתי לך אותו.... תודה לי.

באמת אין מה להתרגש

מכיוון שאני לבד נכנס לפורום בערך 1000 פעמים בחודש אז זה אומר כי בממוצע יש לנו ארבעה חברים שנכנסים.

האם אתה נכנס לפורום דרך רוקדים ?

ירון התכוון כניסות לאתר "רוקדים". אינך חייב להיכנס לפורום דרך אתר רוקדים, אתה יכול ישירות דרך תפוז, או לשמור את הלינק לפה.

ואלה איתן אתה חזק בחשבון...

קודם כל דע לך שאתה שווה הרבה יותר.
שנית, כפי שרויטל כתבה - מדובר באתר "רוקדים" ולא בפורום הזה. שלישית, מונה הכניסות של 4200 (ומשהו) שהבאתי כאן מתייחס לשבוע ולא לחודש. רביעית, כאשר המחשב שלך מחובר לאינטרנט, גם אם תכנס עוד מיליון פעם האתר שלי לא יספור אותך שוב אלא רק פעם אחת. ובס"ה, גם למי שמאד לא מפרגן - המספר הזה בהחלט יפה והוא עוד יגדל בהרבה ללא ספק!

תודה שהקפצת את השרשור למעלה

וחוץ מזה, אני לא סופר אלא המונה של האתר סופר. אשר לפנטזיה - מעולם כזו לא עלתה בראשי. נראה שה"ראש" שלך ושלי מאד שונה... ולגופו של עניין - אתר "רוקדים" הכפיל את מספר הכניסות תוך פחות מחצי שנה (באפריל הוא עמד על כ-2100 בחודש ועכשיו זה כפול. ולמי שעדיין לא מכיר מה יש באתר (אלה שמכירים, כמו דב, יכולים לדלג ולא צריכים להתרגז שאעשה כאן ריכוז של הדברים) הנה הפונקצויות בהן תוכלו להעזר: 1. פרסומים על אירועים חדשים הכוללים מידע רחב יותר על האירוע - עמוד הבית, אליו ניתן להגיע בלחיצה על השורה האדומה בראש הפורום. 2. לוח ההרקדות בארץ 3. לוח ההרקדות בחו"ל בשני הלוחות האלה קיים קישור לטופס למשלוח עדכונים לכל האירועים על ידי המרקידים. המשך - בהמשך...

המשך לפונקציות של "רוקדים":

4. לוח המרקידים בארץ (בדומה לו יש גם לוח המרקידים בחו"ל) בו יתן למצוא את כל המרקידים לפי חתכים שונים לבחירתכם והכולל טלפונים וקישור למשלוח אימייל לרובם. חלק מהמרקידים מופיעים עם תמונה וכאשר לוחצים עליה מקבלים עמוד מיוחד של אותו מרקיד, עם פרטיו האישיים, הריקודים שחיבר (אם יש כאלה) החוגים שמנהל, וקורות חיים. 5. אוסף של כתבות מעיתוני רוקדים קודמים. העמוד הזה לא עודכן המון זמן כבר כי התוכנית הינה להכניס שם את רוב הכתבות שהופיעו עד כה ב-67 הגליונות שהופקו עד כה. העמוד יכיל גם מפתח לחיפוש כתבות לפי נושא, שנת הפרסום, כותב הכתבה וכו' (עבודה רבה לעשות). 6. חיפוש ריקודים לפי מחברים, מלחינים, משוררים, שנה ולפי חלקי מילה. ניתן למיין את הריקודים לפי כל פרמטר לאחר שהעמוד ירד למחשב שלכם. ניתן לראות כל ריקוד בעאיזה קלטות וידיאו/DVD/תקליטורים הוא מופיע. המשך יבוא

המשך פונקציות נוסף

ב"חיפוש ריקודים" שכחתי לציין שיש עמוד יעודי לכל ריקוד (כאשר לוחצים על שמו) אך עדין אין שם תוכן (מילים, צעדים, תווים וכו') כי זה מצריך עוד המון עבודה שאין לי מתי לעשותה. 7. סקרים - מבחר סקרים עליהם ניתן להצביע וגם לצפות בתוצאות. בעתיד יתווספו סקרים נוספים. 8. חנות רוקדים - המקום ש"אוהבים לשנוא" כי שם צריך לשלם על המוצרים. על כל המוצרים משולמים התמלוגים לאקו"ם ובעיקר לחברות התקליטים. 9. מועדון רוקדים - הסבר על המועדון וכיצד מצטרפים. חברי המועדון מקבלים את עיתוני רוקדים לביתם וכן הנחות של בין 20% ל-50% בקניית המוצרים דרך האתר. המשך יבוא

המשך נוסף

ואל, רק עכשיו אני מבין כמה רבות הפונקציות והאפשרויות שבאתר...
10. עמוד ליצירת קשר והרשמה על מנת לקבל עדכונים שותפים באמצעות המייל. 11. קישור לפורום שלנו (גם מהבנאר שבראש כל עמוד וגם מהתוכן הכללי) 12. קישור ל"חיפוש בן זוג למחול". 13. קישור לאתרי מחול - וגם עמוד זה מנוון לגמרי ומצריך עוד הרבה שיפורים בתוכנה ובתוכן. 14. וכן, גם מספר מילים על בעל האתר ועל "רוקדים" בכלל. כי באמת לאחר שיש כל כך הרבה תוכן אוביקטיבי באתר, תוכן השמשמש כל כך הרבה אנשים, מותר גם לפרגן קצת לעצמי.

גילאו

New member
מדוע אתה זקוק להרבה המשכים כמנהל

הפורום אתה יכול להשאיר את הודעתך בראש ללא הקפצות מיתרות?

בגלל הלינקים, לא קשור להקפצה

ירון לא כתב תגובות כדי להקפיץ את השרשור, הרי אפשר לראות שהפרש כל תגובה הוא מספר דקות, כנראה הזמן שלקח לו לכתוב את ההודעה. בתוכן הודעה ניתן לצרף 3 קישורים, כפי שירון עשה (מה שצבוע בכחול), וכדי שיוכל להשתמש בקישורים נוספים הוא חילק את ההודעה למספר הודעות.

למעלה