מעל ומעבר

soso_sami

New member
רגע רגע רגע גם אני רוצה מילה אחרונה

ואולי לא.... למה לא מחקו את ההודעה הקודמת של דב???? למה לו מותר לפרסם ולאחרים לא??? האין פרסום הפורום שלו מהווה פרסום לשם פרסום?? גם לי יש פורום מזה כמה שנים אז מה?! שלי יותר גדול יותר יפה יותר מוצלח ופחות צבעוני עם פחות אנשים ויותר שטויות עם פחות הודעות ויותר פרסומות עם פחות רציפות ויותר הפסקות ועם עוד יותר הרבה פחות בכלל!!!!! דב - מילה אחת לסיכום דעתי והפעם עם קצת יותר רצינות, כיוון שלא אני אמון על הפורום ולא אני מנהל אותו, כיוון שאני כן נהנה מהפורום ויתרונותיו והתנהלותו, כיוון שאני סומך את ידי על מנהלי הפורום והחלטותיהם משום כל זאת אני לא מביע דיעה בעניין ומקבל את דעתם ומעביר להם את הביקורת המרומזת או הגלויה הנעימה או החצופה ההורסת או הבונה במערכת המסרים או המייל וכל עוד טוב לי ונחמד לי פה אני נשאר פה וכשזה לא יהיה אלך מכאן למקום אחר. הפורום עוסק בשייט ימאות שייטים וימאים וכל מה שבינהם ולא בניהול פורומים פרסומות או מוסר אינטרנטי וכך לפחות אני מתייחס לזה. מיכה, בתיה - שוב כה לחי!! הפורום הזה עולה בכמה וכמה מידות על הפורום שהקמתי אני בעבר ומקווה שימשיך ויעלה ויפרח עם או בלי פרסומת. אני סמוך ובטוח שתמשיכו ותנהלו את הפורום על הצד הטוב ביותר וכולנו נרוויח

dov98

New member
../images/Emo6.gif לא, אין פרסום ------->

מ2 סיבות: הפורום שלי אינו עוסק בים ואפילו לא בתקן חיבוריות מכשירי ניווט, NMEA 0183 שהוא למעשה התקן לרשתות ימיות ושנית הוא שייך לתפוז גם כן. נראה לך ש
יתחרה ב
וכן מפריעים לי דברים, מה לעשות? למשל: פרסום מספרי טלפון בפורום מלבד מה שכבר נאמר. אני למשל יכול לומר בפה מלא שמחירי ציוד ימי בארץ שערורייתיים והחנויות שמוכרות ציוד זה בארץ, רובן ככולן מפקיעות מחירים. אין מכס על ציוד ימי, רק מע"מ, אך המחירים כאן הגיעו למצב שלא יאומן. כך גם חלק מבעלי מלאכה שעוסקים בתיקונים ימיים, לא כולם אמנם. בעוד שב"יבשה" מחירי תיקונים סבירים האנשים שהזכרתי מגזימים. חברתי אמרנו? הרי לכם סיבה לליכוד חברתי. רק דוגמה קטנה: בשרשור ליד הוזכר אמביל, ותחשבו על זה....... אלו חלק מהדברים שעשיתי בפורום בהנהלתי, הצלחתי להוריד במשך שנה את מחירי ציוד רשתות בארץ בסביבות 100% , ועדיין צריך להוריד... כך צריך להיות המצב גם בציוד ימי וזאת בכדי שהים והספינות השטות בו יהיו לכולם ולא רק לקבוצת מתעשרים. ותחשבו על זה....... האלטרנטיבות הן יבוא אישי מארצות הברית!

בת ים

New member
דב ידידי מ../images/Emo43.gif

אני מסירה בפניך את הכובע, על הפעלים שלך בפורום שבניהולך וברור שאין בינינו לא תחרות וגם לא פרסום. אבל דרכי אינה לצאת למלחמות, כל מנהל וסגנונו האישי. ומן הראוי שביקורת על דרכי ניהול תעשה, שלא מעל דפי הפורום, על אחת כמה וכמה לא בין מנהלים קולגות מאותו פרדס. אשמח להמשיך לשוחח אתך על העניין במסרים. אז בבקשה, כבדו את בקשתי לסיים שרשור זה.

dov98

New member
אני לא מבין? אין ולא הייתה

ביקורת על ניהול שום פורום. אמרתי בסך הכל את דעתי כאחד שמכיר היטב את מה שקורה בארץ ואת הרגשתי. ואני מקווה שכאשר תהיה לך ספינה לא תצטרכי להרגיש את זה.

lizard

New member
תודה ../images/Emo9.gif

נורא כיף לקרוא את זה. ובאמת שהתודות מגיעות יותר לבתיה

למעלה