מעל ומעבר

אדם99

New member
מעל ומעבר ../images/Emo51.gif

המון תודה לאריק (אריק2000) שהזמין אותי להביא את מיכל הדלק הנוזל למפעל שלו לניקוי ותיקון. עבורי זהו שיא התגלמות החברות בפורום. תודה לך אריק מקרב לב.

בת ים

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

ברשותכם אני אנצל הזדמנות זו להודות גם אני לאריק, על החברות הנהדרת, הרצון הרב, המאמצים והזמן שהוא משקיע בעזרה למצוא לי סירה לקניה. ועל החבר המשותף גם
אין כמוך
תודה!!!

dov98

New member
אם הוא עשה לך את זה חינם ---->

זו אכן מחווה יפה, אבל אם גבה אפילו אגורה אחת אני רואה בכך ניצול פורום למטרות מסחריות ולא חסרים בתי מלאכה שמתמחים בכך, מספיק להסתכל בדפי זהב.

dov98

New member
../images/Emo45.gif אז כל הכבוד באמת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

soso_sami

New member
בין אם חינם ובין אם גבה בין אם עשה

ובין אם רק יעץ - כל הכבוד כה לחי חזק ואמץ יישר כוח אכן יישום והגשמת אחת ממטרות הפורום וחברות שייטים אמיצה. טפיחה גדולה על השכם ולא כואבת. כן ירבו וישובחו

arik2000

New member
כבר רציתי להגיד

שאין מילים בפי על השבחים שאני מקבל פה וראיתי את התגובות של הספקנות בהמשך ועכשו כבר יש לי מה להגיד . אז ראשית תודה על המילים החמות למי שאמר אותם. ושנית אחד כמו דב משהו שבכל הזדמנות רוצה להראות למי יש יותר גדול אז אני לא מתחרה שלך כי אני בטוח בגודל שלי.(ואתה....?) כמו כן אם לא שמת לב אז יש מנהלי פורום שיחליטו אם למחוק את ה"פרסום " שלי או לא. אתה יכול לאמין שאני לא מתפרנס מתיקוני מיכלים. וגם אילו הייתי כן אז מי אתה שבכלל תביע דיעה. בא נראה כמה אתה תורם בנושא הפורום ללא תמורה ואז נהיה לך זכות כלשהיא לציוץ.

soso_sami

New member
וואוו...ווו....הויססההה...

יאללה יאללה ילדים.... מה נהיה לכם??? זה החמסין שדפק לכם כמה תאים במוח או שמא הג'יפה שבים שחנקה לכם את כניסת החמצן לקרום החשיבה?? יאללה חלאס!!! תרביצו חיוך... תושיטו זרת... תשיטו סירה ומספיק!! הגודל לא קובע גם בים וגם מיחוצה לו. אז תנו קפיצה למים להצטנן ותחזרו להיות חברים... יאללה קדימה חיבוק וגמרנו

olahav

New member
הגודל לא קובע?

עוד אחד עם קטן!!! (הרמה כזו להנחתה - הייתי חייב) חוץ מזה את צודק - יש דרך להתבטא פה.

soso_sami

New member
למה למה למה די?? דוקא עכשיו???

דווקא כשיורדים על הגודל שלי....???? למה תמיד מפסיקים את הכיף של המשחק כשאני מפסיד????? למה דווקא כשמגיעים לעניינים המעניינים באמת צריך להפסיק??? למה לא לפתח את עניין הגודל???? מה שמזכיר לי שראיתי סרטון על אוניה גדולה המפילה עוגן ענק על נתב קטן וכמעט מטביע את הסירה תוך שהיא שולחת את המפעיל לשחיה במימי הנמל. (למבקשים אשלח במייל) וראיתי גם יכטה שנתלתה על סיפון מיכלית כשנשענה עליה והראשונה רוקנה את המיכלים והתרוממה. כך שאני חוזר בי כנראה שהגודל קובע והשאלה היא רק מה הוא קובע...

בת ים

New member
בנים, להניח את סרגל המדידה../images/Emo6.gif

בפורום הזה מודדים, תרנים, מפרשים וסירות בלבד. מדידות מסוגים אחרים יש להפנות לפורומים המתאימים לעניין.

אדם99

New member
התכוונתי לומר תודה

ותראו לאן הגענו, לגבי הגודל אני לא מוכן להכנס לדיון הזה כי לדעתי חשוב מה עושים איתו. לגבי יתר ההודעות צר לי שהגענו למקומות לא חיוביים, הייתי מבקש להתעלם מהחלק השלילי ולהתרכז בצדדים החיוביים שעלו פה.

soso_sami

New member
אדם על מה אתה מדבר?!?!?!?!?!

אין פה דברים שליליים לא היו פה דברים שליליים לא יהיו פה דברים שליליים וכל מוקש שיונח לפיתחנו יפורק לאלתר, מיד ובדיעבד. וזה מה שעשינו עם הגודל הקובע
שא ברכה ובהצלחה עם התיקונים הפרוקים הנקיונות וההרכבות

dov98

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif ----------->

ישנם כאלה שלא הבינו למה התכוונתי, ולידיעה כללית אני מנהל פורום כאן בתפוז שרץ בערך פי10 מהפורום הזה והכל בהתנדבות כמובן. ולעניין שלנו: מפריע לי מאוד כאחד שרוצה ומעוניין להשתתף ולתרום גם לפורום הזה עניין הפרסום של עסקים בפורומים (לזה יש את לוחות הפורום). אצלי בפורום אני לא מאפשר זאת, וזאת על מנת לשמור על הפורום כפורום מקצועי כמה שיותר, ויותר חשוב: בלתי משוחד ונייטרלי. זאת הסיבה שכתבתי את מה שכתבתי, אך ישנם כאלה שלא הבינו נכון.
הנה הפורום אשר בניהולי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=20

lizard

New member
מה שאמרת בהחלט מוסכם עלי

לכן הודעות פירסומיות בעיקרן אני מוחק. אבל לדעתי פה בקטע הזה זה יותר עניין חברי מאשר ביזנס. כמו שמישהו יבקש ממני להתקין לו ADSL. אני איש רשתות במקצועי (לשעבר?
) זו לא פרסומת עבורי? אולי, אבל מה שיותר חשוב פה זה החברות. ראית שכבר שמחקתי הודעה פירסומית. אני מאוד מבקש ממכם לשמור על הנימה החברית של הפורום. זה לי אישית מאוד חשוב. תודה מיכה

בת ים

New member
עוד מילה אחד ברשותכם

לפני שהשרשור הזה מסתיים-סופית! נכון שיש פורומים שבהם יש המון הודעות והמון משתתפים, ראו את הפורום של דב שעושה עבודה נפלאה... אבל, מה שמייחד בעיני את הפורום הזה, זו החברות וההדדיות והרצון הכנה לעזור זה לזה. וכאן טוב לי! אפילו השרשור הזה, חמוץ מתוק ככל שיהיה, עדיין נשאר חברי ואפילו משעשע. יפה אמר מיכה,הודעות פרסומיות נמחקות, מאחר שאנחנו כאן עם "אצבע על הדופק" כל הזמן, יתכן שאתם אפילו לא שמים לב שהיו הודעות כאלו ואינן. תמשיכו להיות מה שאתם-פורום נהדר

למעלה