אני מאד נהניתי
רעיון מעולה. נהניתי מאוד למרות יכולותיי הצרפתיות הוורבליות המוגבלות (אופס. יצא לי דו משמעי. התכוונתי לשפה. לא! לא השפתיים, השפה הצרפתית, כלומר הלשון הצרפתית. לא! לא הלשון בפה! הלשון הצרפתית שמדברים. נו, איך אני אגיד את זה... אני מנשק נפלא ולא יודע לדבר צרפתית!! בסדר?) נהניתי מאוד מהחברותא ומהאוירה הנינוחה. תודה לכל המזמרים ובמיוחד למארגנים, למפיקי השירון, ולמארח ולמארחת. כן תירבו. אני לא אפספס את ההזדמנות לציין בהשתאות את אטיוד שהפליא לחלל על כלי נשיפה ארוך ושחור. מאד רומנטי! ונציין גם את טללי שהפגין בקיאות מרשימה בז'אנר (וגם יכולת נאה לזייף עד-דלא-ידע בין דו דיאז לסול מז'ור) כשפיכלשטיינר מחרה מחזיק גם הוא בבקיאות ראוייה לציון. חזרנו הביתה מרוטים אך עייפים, כמו שתוכל הקלה הנחרצה להעיד עליי (אי שם באיזור בני ברק נצפתה התמוטטות סופנית של הנדון אל בין קורי השינה). לקלה: תפוז טוען שנכשלתי לשלוח לך שלוש פעמים מסרישי. אז בקיצור: אלף, 324 ו 325 לפי שני ספרים שונים. בית, מאוד נהניתי מהנסיעה המשותפת (בעיקר בזמנים שהייתי בהכרה מלאה). וגימל, נראה לך שמגיע לך לפחות חצי מהקרדיט על ההחלטה המוצלחת בדיעבד לעקוף דרך הקניון. ___________________________________________________________ יוחזרו... לאלתר... השלוש... נקודות... וסימני!!!!!!!!!!!!! הקריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סבבה ????????????????????????????????????