מעל גלי האתר

מעל גלי האתר ../images/Emo51.gif

שמחתי להכיר במפגש אתמול את הפנים והקולות שמאחורי המסך. תודה רבה למארחים, למארגנים ולמשתתפים - דוברי, מזייפי ומזמזמי הצרפתית. נהנתי. להתראות בשמחות.

אטיוד5

Active member
ממש לפני שניה ...

זרק אותי התפוז בזמן שכתבתי הודעה דומה. תודה לטללי שאירגן את ערב השירבצ"צ ולגרי וספי שתרמו את המקום. היה די נחמד.
ובקשר לאיכות החיים בארצנו הקטנטונת - בדרך חזרה נתקעתי בפקק עצום ורב בין גלילות למורשה. מחסום משטרתי. שתיים בלילה. ממש הזוי. אבל זה כלום לעומת פקקים שחווים במערב אירופה יום יום.

רוורס

בזכות עידודו של המישמיש תימרנו ברוורס כדי להימלט מהפקק, וכך הגענו צ'יקצ'ק. עד עכשיו לא ידעתי אם אכן העיקוף שערכנו השתלם. ועל זה נאמר: יש דרך קצרה וארוכה, ויש ארוכה וקצרה.

אני מאד נהניתי

רעיון מעולה. נהניתי מאוד למרות יכולותיי הצרפתיות הוורבליות המוגבלות (אופס. יצא לי דו משמעי. התכוונתי לשפה. לא! לא השפתיים, השפה הצרפתית, כלומר הלשון הצרפתית. לא! לא הלשון בפה! הלשון הצרפתית שמדברים. נו, איך אני אגיד את זה... אני מנשק נפלא ולא יודע לדבר צרפתית!! בסדר?) נהניתי מאוד מהחברותא ומהאוירה הנינוחה. תודה לכל המזמרים ובמיוחד למארגנים, למפיקי השירון, ולמארח ולמארחת. כן תירבו. אני לא אפספס את ההזדמנות לציין בהשתאות את אטיוד שהפליא לחלל על כלי נשיפה ארוך ושחור. מאד רומנטי! ונציין גם את טללי שהפגין בקיאות מרשימה בז'אנר (וגם יכולת נאה לזייף עד-דלא-ידע בין דו דיאז לסול מז'ור) כשפיכלשטיינר מחרה מחזיק גם הוא בבקיאות ראוייה לציון. חזרנו הביתה מרוטים אך עייפים, כמו שתוכל הקלה הנחרצה להעיד עליי (אי שם באיזור בני ברק נצפתה התמוטטות סופנית של הנדון אל בין קורי השינה). לקלה: תפוז טוען שנכשלתי לשלוח לך שלוש פעמים מסרישי. אז בקיצור: אלף, 324 ו 325 לפי שני ספרים שונים. בית, מאוד נהניתי מהנסיעה המשותפת (בעיקר בזמנים שהייתי בהכרה מלאה). וגימל, נראה לך שמגיע לך לפחות חצי מהקרדיט על ההחלטה המוצלחת בדיעבד לעקוף דרך הקניון. ___________________________________________________________ יוחזרו... לאלתר... השלוש... נקודות... וסימני!!!!!!!!!!!!! הקריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סבבה ????????????????????????????????????

גמני, גמני

נהניתי עד עכשיו מזדמזם לי בראש Les neiges du Kilimanjaro ותיקון קטן: הרעיון המקורי והיוזמה באו מגרי שגם תרם עם סקאלי את המשכן ונא להתחיל להתכונן נפשית למפגש הבא בעוד כחודשיים: סין

renjintso

New member
../images/Emo124.gifטל

1. מזל טוב, באיחור קל. 2. אני מגיחה לרגע משיטוטי חסרי הפשר, כדי לספר שראיתי עוד טקס דאואיסטי, במקדש מאד פעיל ומשגשג, במרכז סין. 3. יש סיכוי לקיים את מפגש סין בעוד שלושה חודשים?

../images/Emo124.gif רנג'ין

נו, טוב ששומעים ממך, כל הלילה אני לא ישן חשבתי כבר אלוהים יודע מה קרה לך שלא שומעים ממך, אבל לא נורא, אל תדאגי לי, העיקר שאת נהנית לך במקדשים האלה עם כל החברים המוזרים האלה שלך (באיזה בית חינכו אותך?) אז קודם כל ספרי ה-כ-ל על הטקס: איפה, מי, מה ומו. ולגבי המפגש שבדרך שלחתי מסר לך וגם ל-Fa jing שכבר עושה עבודת קודש בהכנות לכך. [כבר ביקשתי שתספרי הכל על הטקס שהיית בו?]

מתנצל על העדרותנו...

המפקדת עדין באבל על מות אחיה (האבל ביהדות נמשך שנה!!!!), כך שנאלצנו להעדר. מקנאים בכם המשתתפים!!! אולי בפעם הבאה ... אינשאללה Si Dieu Veux

ברוריהה

New member
קופצת אליכם לרגע

רק כדי להגיד תודה ! למרות החששות שהיו לפני (ושושן יעיד, היו ...) מאד נהניתי ! תודה לגרי וסקאלי על האירוח

היה נחמד לשבת לידך שם

וגם כאן. כאן לפחות אני מבינה את השפה המדוברת ולא אצטרך תרגומים. ברוכה הבאה.

Amoureuse

New member
קופצת גם אני

לומר כמה נהניתי, על אף שרימו אותי (ובסביל רומיתי?) כשאמרו שכולם מזייפים... דווקא יש פה כמה זמרנים לא רעים, בניגוד לי. אבל הרגשתי מספיק נוח, אפילו כאורחת מפורום אחר, לזייף לי בכיף... אז תודה לכל המארגנים ולמארחים המקסימים!

למעלה