מעללי SMS

4520

New member
מעללי SMS

כידוע זה מכבר, אני אב המשמורן וילדיי אצלי. ילדיי 7 ו- 11 האם נתקפת בהתקפי געגועים כל פעם מחדש ומעבירה תחושותיה לילדים. מי שנפגעת ונגררת מכך היא בתי בת ה- 7. במסגרת התקפיה של האם, נזכרת לעתים קרובות (לאחרונה) כי שגתה בכך שהעבירה הילדים אליי. איני מגיב אך צצה לי שאלה: האם אפשרי אי פעם שגרושתי תוכל לדרוש ולקבל את הילדים בחזרה ?? לדעתי, לא, מכיוון שכל עוד הילדים גדלים יפה ואין בעיות כלשהם, אין לה סיכוי. תקנו אותי אם אני טועה.

געגועים אינסופיים?

האם יכולה לדרוש את המשמורת על ילדיה, אבל השאלה היא אם היא תקבל ומי ירצה לערער את שלוות נפשם של הילדים כעת אם הם גדלים יפה ואין בעיות איתם. כך שאינני חושבת שאתה צריך להיות מוטרד ביותר מגעגועיה של האם. מה שכן, אם האם מתגעגעת לפעמים, אולי תדבר איתה שזמני הביקור יהיו גמישים ואם היא לעתים רוצה לחרוג ולראות אותם יותר, והדבר כמובן מתאים גם לילדים - שהיא תעשה זאת. בצעד זה יש סיכוי לנטרל את איומיה של האם אולם יש גם סיכון, והוא שהאם "תקבל תאבון". אני הייתי מציעה לך לנסות להגדיל מעט את הסדרי הראיה ואם הדבר משפיע חיובית על האם (בלי שתאיים) - זה בסדר ואם לא, תפסיק עם זה. יש לי הצעה אולי "משוגעת" - אולי תנסו לבלות כולכם ביחד? נניח, תלכו לבית קפה או מסעדה יחד או לקולנוע או סתם לטיול על חוף הים. לא נשמע לי שהיחסים ביניכם כל כך קשים שזאת מציאות רחוקה? אולי צעד כזה ירגיע את געגועיה של האם.

למעלה