מעללי רונה וגל
|מיוחדת|

KerenWelling

New member
תפסיקי כבר!!!

נו מה הקטע שלך לפתוח כל הודעה הודעה חדשה?! כמה פעמים הילה ואני נצטרך להעיר לך על זה שתלמדי לשרשר וצירפנו לך את הקובץ בשביל שתלמדי?! לא פותחים סתם הודעות על "ממצב אנשים משעמם לי!"! זה פורום נורא ולא פורום אוףטופיק! אם יש לך משהו לשרשר בפורום והוא לא קשור לנושא של הפורום תשרשרי את ההודעה שלך להודעת
שנפתחת במיוחד לדברים כאלה כל כמה זמן!!

KerenWelling

New member
הקטע בפורום זה לא להפציץ בהודעות...

בגלל זה יש פורומים בנושאים שונים, שאנשים יוכלו לדבר על הנושא של הפורום ולא בשביל לפוח הודעות מעצבנות ולא קשורות כמו "אנשים ממצב משמעם לי" לדוגמא... אז בבקשה להפסיק זה שהמנהלת לא פה בשביל למחוק או לשרשר את ההודעות שלכן כמו שצריך זה לא אומר שצריך לעשות בלאגן כזה! הודעות שלא קשורות לנושא הפורום אפשר לשרשר לשרשור אחר כ"ניצול שרשור" (ניצו"ש) או כהודעה מתחת להודעה ראשית שהיא
!!!!

galevine

New member
טוב אבל מה

לא שמים לב פה שאנחנו משרשרות.?... ולא הכל חייב להיות תגובות דרך אגב אפשר להתחיל משהו חדש!

KerenWelling

New member
אתן לא משרשרות כמו שצריך

"ולא הכל חייב להיות תגובות דרך אגב אפשר להתחיל משהו חדש! " מה?!

CiNdErElLa3887

New member
סורי קר..../images/Emo4.gif..חח לא קראתי את ההודעה

שלך לפני...כי ההודעות כאן די עיצבנו אותי...חח רשמתי כמעט בדיוק מה שאת רשמת..טוב חיזקתי את דברייך..

KerenWelling

New member
../images/Emo45.gifשנפתח כח חדש נגד בצפות שכאלה?

אפשר להרוויח הרבה כסף... מין משמר פורומי שכזה...

CiNdErElLa3887

New member
זה משנה מאוד אם ההודעות האלו הן

"מה קורה" ו"מה המצב"....זה לא צ'אט..
..בשביל שיחות כאלה יש את האייסי והמסנג'ר..הפורום הזה נפתח כדי שנדבר על ענייני מארון 5. ואם יש לך משהו שלא קשור למארון 5 שאת רוצה להגיד אז תפתחי הודעה OFF

למה את פותחת הודעות כאלו?!

את יכולה לשרשר אותם ל
!!!! את סתם פותחת המווווווווווווון (אבל המוווווווווווווון) הודעות חדשות!!! כל פעם שאת פותחת הודעה כזאת סתמית שירשור אחר עובר לדף השני! רוב האנשים לא ממש טורחים להסתכל בדפים האחרים ויכול להיות שהשירשורים שדחפת לדפים אחרים נורא חשובים! המון בנות תנתנו והסבירו איך משרשרים כמו שצריך! תתחילי להפנים!!! תסתכלי כמה פעמים בנות שירשרו והסבירו לך איך משרשים נכון תפסיקי לפתוח הודעות דפוקות כאלו!!!!!! תפתחי הודעה חדשה אם יש לך משהו חשוב להגיד! או שאת יכולה אפילו לנצלש! לא פותחים הודעות חדשות בשביל להגיד שמשעמם!!!!!!! בשביל זה יש תצ'אט ואייסיקיו ומסנג'ר!

KerenWelling

New member
תזהרי עוד מעט היא תתחיל לצרוח עליך

למה את מקללת אותה ושהיא תעזוב את הפורום.

NoWords

New member
לכי לפורום אוף טופיק

אם משעמם לך או שתתכתבי עם החברה שלך במסנג'ר,אייסיקיו,אימייל,מסרים וכו'!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifדאמאט../images/Emo70.gifיש על זה שירשור..

למעלה
רררררר..

buffgirl

New member
מעללי רונה וגל ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנא, למדו לשרשר. באמת, זה לא עד כדי מסובך וחבל שיתחילו ריבים בפורום בגלל עניינים פעוטים אלו. חג שמח ושנה טובה ונקווה שממחר הכל יהיה בסדר
[אח, האופטימיות... *מקיאה*]

למעלה