נו מה הקטע שלך לפתוח כל הודעה הודעה חדשה?! כמה פעמים הילה ואני נצטרך להעיר לך על זה שתלמדי לשרשר וצירפנו לך את הקובץ בשביל שתלמדי?! לא פותחים סתם הודעות על "ממצב אנשים משעמם לי!"! זה פורום נורא ולא פורום אוףטופיק! אם יש לך משהו לשרשר בפורום והוא לא קשור לנושא של הפורום תשרשרי את ההודעה שלך להודעת
בגלל זה יש פורומים בנושאים שונים, שאנשים יוכלו לדבר על הנושא של הפורום ולא בשביל לפוח הודעות מעצבנות ולא קשורות כמו "אנשים ממצב משמעם לי" לדוגמא... אז בבקשה להפסיק זה שהמנהלת לא פה בשביל למחוק או לשרשר את ההודעות שלכן כמו שצריך זה לא אומר שצריך לעשות בלאגן כזה! הודעות שלא קשורות לנושא הפורום אפשר לשרשר לשרשור אחר כ"ניצול שרשור" (ניצו"ש) או כהודעה מתחת להודעה ראשית שהיא
..בשביל שיחות כאלה יש את האייסי והמסנג'ר..הפורום הזה נפתח כדי שנדבר על ענייני מארון 5. ואם יש לך משהו שלא קשור למארון 5 שאת רוצה להגיד אז תפתחי הודעה OFF
!!!! את סתם פותחת המווווווווווווון (אבל המוווווווווווווון) הודעות חדשות!!! כל פעם שאת פותחת הודעה כזאת סתמית שירשור אחר עובר לדף השני! רוב האנשים לא ממש טורחים להסתכל בדפים האחרים ויכול להיות שהשירשורים שדחפת לדפים אחרים נורא חשובים! המון בנות תנתנו והסבירו איך משרשרים כמו שצריך! תתחילי להפנים!!! תסתכלי כמה פעמים בנות שירשרו והסבירו לך איך משרשים נכון תפסיקי לפתוח הודעות דפוקות כאלו!!!!!! תפתחי הודעה חדשה אם יש לך משהו חשוב להגיד! או שאת יכולה אפילו לנצלש! לא פותחים הודעות חדשות בשביל להגיד שמשעמם!!!!!!! בשביל זה יש תצ'אט ואייסיקיו ומסנג'ר!