מעלית לגג!!!

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
מעלית לגג!!!

שתיקה רועמת, שתיקה קשה מנשוא שתיקה שרומזת, שיותר לעולם לא תבוא, שעכשיו אתה שם, ואילו אני פה, שהכל ישכח, כאפיזודה אפורה, ואפשר להשיב לארון את שמלת התחרה, השחורה. שתיקה רועמת, שתיקה קולנית שתיקה שחורצת, שלא תחזור על הטעות, שנית, שאין טעם, לחכות יותר ליד המעלית, זו העולה לגג, ועל איזה מספר ללחוץ, אין לי מושג.

לחצי מס´ 10

אני חושבת ש-10 הוא מספר טוב מה רע בגבר 10? מה רע במאהב 10? מה רע באוכל 10? מה רע בקומה 10? אני בעד 10!! שולחת לך 10 כוכבי מזל רק טוב!!!

*pank

New member
קומה 10, מי גר שם?../images/Emo3.gif

הולכת לבדוק, אולי הוא יבוא איתי לגג.

*pank

New member
מנפנפת במטפחת רקומה!!!

ראשי התיבות, של השם שלך. גם הלב שלי רקום עליה. מטפחת, עם שושנה אדומה.

אני חושב ש

טעיתי בגג ראיתי מטפחת מתנפנפת ובלהט תשוקתי אלייך הסתערתי כמו סופה והיא מופתעת התפתלה בזרועותיי נסערת נבוכה עני מהר כתבי לי האם זאת את או שעלי מהגברת לבקש סליחה

*pank

New member
טעית גם טעית!!!../images/Emo5.gif

לו הייתה זו פאנק, כלל לא הייתה נבוכה, ואפילו מביכה אותך. בהתמסרות יוצאת דופן.

נגזר עלינו

כך נראה לשרטט מעגלים גדולים על פני העיר בצעדים קטנים מגששים לבהות בפרצופים חולפים לתהות אם מי מהם זה הוא או היא נגזר עלינו כנראה ללכת סחור סחור ברחובות העיר ליפול בזרועותיהם של כל מיני תועים אחר להתפכח להיצמד ללילה בעיקשות להשלים עוד מעגל

*pank

New member
לא זקוקה לגשש, חשה אותך!!!

סחור סחור, מעגל מעגל רק באופן זמני, זה עניין של גורל בסופו של דבר יפגיש בנינו גל גל כחול של תשוקה. גל שיכול לגג.

*pank

New member
לא צריך שנורקל, אני אהיה החמצן שלך.

אם תטבע, נפגש במצולות הגג זה תרוץ טוב להנשמה.

*pank

New member
אני איתך, בלי תרוצים

בלי מצולות, טביעה הפוכה ונדמה לי שמצאתי את הגג שלך.

שתיקה,שלא רומזת דבר

רק מוכיחה,שהשותק מהורהר.. לא היתה זו אפיזודה אפורה האמת,שזה עדיין אגדה בהוצרותה רומיאו-לא מת.. ליחצי,ילדה על מספר הקומה שלי אני עוד שם.. מרק.

*pank

New member
כשתלך...../images/Emo25.gif

שמור על עצמך היטב, לקחת עמך פיסה קטנה מהנשמה שלי.

למעלה