מעלילות הסטרייט והדוסית 2

מעלילות הסטרייט והדוסית 2

אוקיי אנשים! הסיפור שלי נגמר בסופו של דבר טוב! כל מי שזוכר לפני חודש: נכנסתי לפורום זה וסיפרתי על כך: יצאתי עם בחורה במשך שמונה חודשים, היא חזרה בתשובה ואני איבדתי אותה עקב חזרתה בתשובה! בנוסף לכל הסיפור הזה נכנסתילפורום זה, וחיפשתי בחורה אחרת בפורום של גאים\ות (דיי משעשע כשחושבים על זה! אבל היי אל תשכחו: כמעט הצלחתי לקחת את מאי לכוס קפה אז זה לא היה מגוחח בכל זאת!) בקיצור: אני והדוסית חזרנו אחד לשני למרות שבדכ" אני לא חוזר אחורה! וכעת אנו מתגוררים לנו יחד במבשרת! סתם רציתי לשתף! רוכב על שחור

.m

New member
אז עכשיו אתה שוב תפוס? המממ...

אז מתי קבענו לקפה?
ובנימה רצינית - אני חייבת להודות שאני דיי סקפטית לגבי עתיד הקשר הזה במתכונתו הנוכחית. ראיתי יותר מדי זוגות מעורבים דתיים-חילוניים, ובד"כ הקשר מתפרק או שאחד מבני הזוג מתחיל ללכת בדרכו של השני (חזרה בתשובה או בשאלה). אבל זו רק דעתי, ואם טוב לך במצב הקיים נותר רק לאחל לכם
mai

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifמאייייי

ת´אמת ידעתי שאת זו שתגיבי ראשונה! בדכ" הייתי אומר שאת צודקת! אבל אני מקווה שיצא מזה משהוא טוב! (לפעמים יש הפתעות בחיים) חוץ מזה מה אכפת לך
את לא רצית לשבת איתי לקפה אז עכשיו שאני תפוס את מגיבה?(סתתתתתתם) אבל אני עדיין רוצה להכיר אותך! אז איפה קובעים לקפה? והפעם בלי סקרים בבקשה! (הקפה יהיה בסבבה בלי עקיצות!) חוץ מזה אני ממש רוצה להכיר אותך!

.m

New member
שלח לי מסר אישי, וניקח את זה משם.

(לירוי! אני רואה אותך! תתפסיק ומיד!)
mai

shirhayam

New member
וואלה?

אם זוהי הדרך שבה בחרת אין שום בעיה להיפך, זה מראה על כך שבאמת היית מבולבל תעשה חיים מותק

למעלה