מעלילות היום שהיה

מעלילות היום שהיה

היום בבוקר אני ואמא קמנו יחסית מוקדם. בדרך לטיפת חלב, קצת בכיתי כי זה עורר בי זכרונות לא נעימים מהפעם הקודמת שהיינו שם. בדרך, אמא הבטיחה לי שאם אהיה ילד ממש טוב, בערב היא תקח אותי לפגוש את החברות שלה (כמובן שלא חשוב איזו מהאמהות שלי היתה ומי הבטיחה כי גם ככה החברה של האחת היא גם החברה של האחרת - כן כן הן לא נפרדות לרגע) בערב, נסענו לחברה של אמא, ואיך שהגענו הרגשתי שאני מסמר הערב, ושכולן רק חיכו לרגע שנגיע. מיד הוציאו אותי מהסלקל, והתחלתי לעבור שם על כל הבנות. אני חייב להודות שהיה מרענן לשים את ראשי על ציצים טריים. על חלקן ריירתי, ואני מקווה שכולן הבינו שאני ממש מתרגש מהמעמד. הhigh light של הערב היה שקבלתי מתנות ממש שוות. קבלתי משהו שנקרא טרמפולינה, אבל לי זה נראה ומרגיש ממש כמו מיטת עמינח. משהו צבעוני ומרופד, לא משעמם כמו הסדין החלק במיטה שלי... שכבתי על זה כמה דקות ומיד היה בא לי להרדם שם. כשאחת האמהות שלי היתה כבר ממש עייפה (כי לצערי רק אחת יכולה להשאר איתי בבית והשניה חייבת לפרנס אותנו...), נאלצנו ללכת. בדרך הביתה נרדמתי בסלקל, וכשהגענו הביתה ואמא העבירה אותי למיטה, לא רציתי לישון שם, ועשיתי פוזות, ואפילו קצת התבכיינתי... כל מה שרציתי זה לישון במיטה החדשה שלי. אז אמא אחת נכנסה למיטה לשיון והשניה לקחת את המטה שלי לסלון הניחה אותי בפנים, ותוך שניה אחת בערך כבר נרדמתי... אז כדי שתבינו על מה אני מדבר ותראו כמה נוח לי בדבר החדש הזה - אני מצרף תמונה. כן כן, אני יודע שאני הורס. תראו כמה יפה לי ירוק. אז תודה לחברותיהן של אימהותיי - תודה רבה על ערב קסום. היה כיף. לא יכול להתאפק עד הפעם הבאה...

|ועכשיו עם תמונה...

41מיקה

New member
באמת מתאים לך ירוק !

איזה כיף שניהנית ! והמתנות מצאו חן בעיניך ! תמיד נחמד לקבל מתנות ... אתה חמוד מאד יונתן ! תמשיך לגרום המון נחת לשתי האמהות ! וגם לשאר חברות הפורום שפגשו אותך שוב ! לילה טוב יונתן ! רק בן חודשיים וכותב בעצמך בפורום עם ניק שווה ביותר ... בפעם הבאה מחשב נייד !!! ( עדיפות לצבע ירוק... ? ) ממני מיקה

מפגש (קצת באחור)

היי לכולן, היו ימים קשים לפני המפגש :התרגשות לא נתנת להסבר, מחיקת כל המפות מהראש. אין כמעט מקום שאני לא יודעת איך להגיע אליו. להגיע מרמת גן לצומת הולץ נדרשו לי 3 מפות מצוירות והסברים ברורים לאן לפנות. כמובן שטעיתי ונאלצתי לשאול בתחנת דלק הוראות נוספות והפלא הגעתי. ברגע שהגעתי ונפגשתי שם חברות הפורום, הבנתי שאסור היה לי להפסיד. להכיר נשים כל-כך מענינות, עליזות (תרתי), חברותיות. כן נכון חתכתי מוקדם יחסי, כי היו קצת יסורי מצפון ורציתי להגיע הביתה. הגדירה נכון טורטיתת ואמרה היו לך תרוצי מצפון. פעם הבאה מבטיחה להשאר עד שירת התקווה.או קרוב לזה. נהניתי תודה לכולכן. חנה

טורטיתת

New member
"תרוצי מצפון"

חפירונת קצרה ותמציתית: "תרוצי מצפון" - באים בדרך כלל מחוסר כוח להתמודד עם האמת און-ליין.

מצפון

קראתי את התגובה שלך כמה וכמה פעמים והתגובה הראשונה היתה: מה מפתאום, היא לא צודקת ולמה היא מעליבה אותי. בשנה הארונה אני עושה את צעדי חזרה לקהילה. כבר אספתי בדרך מפחי נפש . המון שאלות, איך להתמודד עם הסביבה הקרובה שעדיין לא יודעת. שמתי לי מראה מול העיניים ואני מודה לך. חנה

פאמקי

New member
יונתן...

אתה כל כך מתוק!!
ולכן מירית וזואי- סחתן על ההשקעה! ניק משלו?? מקסים. בנות יקרות- החיוך שהיה על פניהן של מירית, זואי ויונתן עלה בזכות המתנה המדהימה שקנינו לו. אין עליכן!

למעלה