מעכוני

ydr11

New member
מעכוני

אני מתאר לעצמי שאני מעלה בעיה ידועה. חזרתי עכשיו מהרקדה לא מרוצה. מעכו אותי מרוב צפיפות! ישנה מסה קריטית של אנשים שאם עוברים אותה ההרקדה פשוט נהרסת, אי אפשר לזוז, אי אפשר לרוץ, צריך לשמור את הידיים צמודות לגוף כדי לא להרוג מישהו בטעות! מה, המרקיד שלי עיוור? הוא לא רואה שיש המון אנשים והמקום קטן מדי?? אני אוהב לרוץ ולקפוץ ולרקוד "עם הידיים" והרגשתי בכלוב.. מתוסכל.

../images/Emo41.gif מעכוך ??

חחחחחח סע היום להרקדה באוניברסיטה ותבין כמה מרחבים היו לך אתמול... לא יודע היכן רקדת אבל לעומת האוניברסיטה להערכתי היתה לך "קאנטרי הרקדה"

איך צחקתי עכשיו...../images/Emo6.gif

כבר עברו המון שנים מאז ששמעתי את זה בפעם האחרונה. איזה געגועי-גשש העליתם אצלי...

../images/Emo41.gif אם כך...זו תיהיה הרקדה ....

מאוד מאוד מיוחדת... את השירים יביאו משוודיה... ואת הפרקט מנירוסטה..

אני נמחצת קבוע בהרקדה באונ'...

בסופו של דבר - מתרגלים! תקווה: אחרי כמה שעות יש כבר מקום להזיז את הידיים כציפור שלוחה באויר...

רוקדים מיומנים ובעלי נסיון שרוקדים

באופן קבוע בהרקדה הצפופה מאד והאנרגטית ,באוניברסיטה, יודעים לתמרן יפה בין החללים הקטנים, שיש בין הרוקדים הרבים, ויודעים לרקוד טוב וליהנות גם בהרקדה הצפופה, מי שלא רוקד קבוע באוניברסיטה, עלול להיפגע בצורה פיזית מהרוקדים הסמוכים. צריך ללמוד תוך כדי הריקוד, להיסתכל לפנים,לצדדים ולאחור ולדעת לחמוק מכל סכנה שאורבת, אם רוקדים ליד איה רוקד או רוקדת, שמשתוללים ומחפשים מרחב. לרקוד באוניברסיטה זה פשוט מקצוע , כמו כל מקצוע, שצריך ללמוד אותו. אחרת חוזרים הביתה עם עין כחולה ונפוחה, או עם רגל צולעת , לאחר שחוטפים בעיטה חזקה.

יפה כתבת! זו בדיוק הסיבה שאני נהנת

ואפילו הצלחת להעלות לי את האגו כמקצוענית עם דיפלומה, "רקדנית אוניברסיטאית". אין לך מושג, עד כמה שזה ישמע טפשי, הכיף בלמצוע את המרחב בקרחות שמתגלות במעגלים...להיות ערנית לאנשים סביבי, להתמודד בלתפוס את מקומי. כיף אמיתי. לפחות פה עושה את זה באופן כמעט מושלם:)))

No name for now

New member
זו ממש מומחיות

אני מפתחת שיטות למציאת מיקומים אופטימליים מבחינת צפיפות ותנאים פיזיים (מאוורים, רמקולים, פרקט צבוע וכו')

../images/Emo41.gif באמת שאני לא מבין אותך....

למה להתרגל למשהו שלא נעים מלכתחילה ??? בדיוק כמו סיגריה ! לעולם הראשונה תיהיה גועל נפש אז למה לרצות להתרגל ??? ואת מלכת החתונות ??? כשראיתיך רוקדת הייתה לי תחושה שאת דווקא דיי אוהבת מרחבים . אז למה לנסוע רחוק כדי להימעך ???

למעלה