[מעין] "רענון נהלים"
אהמ... יש כזו נקודה קטנה בתקנון הפורום שרובכם בחר להתעלם ממנה. אז ככה, לא מנצל"שים הודעות של תפוז אנשים מודיע. ולמה? כי ההודעות האלה נחמקות באופן אוטומטי אחרי 24 שעות במידה ואף אחד לא מגיב אליהן. במקום זה אני אשמח אם תתחילו להתרגל לשרשור "
" שאני אפתח כל כמה ימים. באמת תשתדלו בעניין הזה, זה יהפוך את הפורום להרבה יותר מסודר, מאורגן ונוח. עוד משהו שהוא באמת רק לטובתכם - לפעמים אני רואה שיש פה בנות שמנצל"שות על דברים חשובים או לפחות באמת מעניינים שקשורים ללהקה. עדיף שאם זה הודעה שקשורה לנושא הפורום תפתחו הודעה חדשה [כמובן להפעיל את השכל, לא צריך לפתוח הודעה חדשה שכוללת "שיואו איזה מדהימים 30STM חולה עליהם" או "בני כמה הבנים בלהקה" כי זה באמת משהו שצריך לנצל"ש]. אז אם אתן רוצות לספר משהו חדש שקורה עם הלהקה, לפרסם תמונות חדשות או הופעות חדשות - תפתחו הודעה חדשה או שתשרשרו להודעה קשורה שמישהו כבר פתח לפניכם. ככה כולנו נוכל לשים לב לדברים האלה יותר טוב.
אהמ... יש כזו נקודה קטנה בתקנון הפורום שרובכם בחר להתעלם ממנה. אז ככה, לא מנצל"שים הודעות של תפוז אנשים מודיע. ולמה? כי ההודעות האלה נחמקות באופן אוטומטי אחרי 24 שעות במידה ואף אחד לא מגיב אליהן. במקום זה אני אשמח אם תתחילו להתרגל לשרשור "