מעין צלילות קלה

gwen stefani

New member
מעין צלילות קלה

היום קמתי משנתי בשבע בבוקר,ולאחר איזו שעה וחצי בערך חזרתי לישון.בחלום צפיתי בהתחלה בטלוויזיה עם אמא שלי וראיתי פרסומת כזו למקום עם כסאות זזים שרואים שם סרט,ואמרתי לה שהייתי במקום הזה כבר,או שאולי חלמתי עליו בעצם,ובמציאות באמת היה לי חלום על המקום הזה.אחר כך (בתוך החלום) הייתי בחדר שלי שנראה די דומה לאיך שהוא במציאות,רק שהשולחן נראה שונה ובמקלדת שלי היו חסרים כפתורים אבל זה לא הפריע לי.הסתכלתי בשעון וראיתי שהשעה ארבע,כשהסתכלתי עוד פעם ראיתי שבכלל אין לי שעון על היד.חזרתי למיטתי ואז פתאום חשבתי שיכול להיות שזה חלום.אמרתי לעצמי שזה חלום והחלטתי קודם כל לשפשף את כפות ידי .הרגשתי תחושה קלה של שפשוף ידיים אבל לא ראיתי את הידיים שלי.התחלתי להרגיש ערפול וסחרור כזה,כאילו אני ממש עייפה ואני לא יכולה להחזיק את עצמי,זה קורה לי מדי פעם בחלומות.נאבקתי "לשפשף את ידי" אבל לאט לאט ראיתי כבר את הידיים האמיתיות שלי והתעוררתי.זה היה נחמד,כי נראה שבדיקות המציאות שלי מתחילות לחדור מעט לחלום.אני לא יודעת אם הקטע שבו הייתי במיטה ורציתי לחכך את הידיים היה בחלום,אני מניחה שכן. יכול להיות שגם העובדה שהתעוררתי לשעה קודם ואז חזרתי לישון גם עזרה למעט הצלילות הזו?

silverhawk

New member
התחלה מצוינת

ככל הנראה שפשוף הידיים לא ממש עובד עבורך, אז הייתי ממליץ לך לנסות כמה מהשיטות האחרות - עד שתגלי את זו שהכי יעילה אצלך.

למעלה