מעין סקר

הדמר

New member
מעין סקר

יש לכם אפשרות להקים צוות CSI חדש. הצוות מורכב מ3 הצוותים הקימים. עליכם לבחור אותם ע``פ המגבלות הבאות: 1)הצוות צריך להיות מורכב מלפחות 2 צוותים. 2)הצוות צריך להיות כמו הצוותים הקימים ז``א ה``מפקד``צריך להיות אחד מה3 הקימים. חוץ ממנו צריכים להיות בצוות עוד 2 בנים ו2 בנות. בלש אחד וד``ר אחד.

Marg H

New member
על החיים ועל המוות!../images/Emo88.gif

ננסה. מפקד: מק NY. בגלל שאני חושבת שהוא הכי אוהבת את הצוות שלו, אמ, אולי גם הורשיו אב אני לא מתה על מיאמי. 2 בנים: גרג וניק LV. מותר, נכון? אני פשוט חושבת שהם הכי שווים XD לא אוהבת את האחרים. 2 בנות: או.קי, פה זה קשה, אבל בחרתי, קלי מיאמי וקת'רין LV. פתלוג: ממ... אלכס ממיאמי ודייב LV בתור עוזר שלה. P= בלש: שכחתי את שמו, =X הבלש NY. מקווה שעשיתי כמו שביקשת הדס. =Z

הנה שלי...

מפקד - מק !! 2 בנים - ראיין ודני. 2 בנות - קלי וסופיה. הבלש = פלאק. פתולוג = אלכס [ כי היא גם הד"ר ]

MeItOsH

New member
מממ....

מפקד: הייתי הולכת על גריסום 2 בנים: דני וניק 2 בנות: לינדזי ושרה בלש: דון [פלאק] פתולוג: פייטון* *[
למרות שהיא זרקה את מאק בעונה רביעית...
]

הנה שלי

מפקד-הוריישיו ומאק ביחד. 2 בנים-ראיין,ראיין. 2 בנות-קאלי ושרה בלש-בראס
וד"ר-אלכס

Thierry Henry

New member
יאללה

מפקד : גריסום , ואם אפשר חיקויים של ג'ים קארי ברקע של הורשיו
בנים : דני ואריק. בנות : לינדזי וסופיה. בלש : פלאק פתולוג : אלכס

bruriti

New member
שלי:

מפקד: גריסום!!! אוהבת את הטיפוס הענייני, בלי יותר מדי שטיקים (כמו הורשיו) ולא רגיש כמו מאק. בנים: קשה....ווריק ואריק. ואת ראיין בשביל הכיף (כן, הלכתי על השווים והמקצועניים)\ בנות: קת'רין ולינדזי. לא סובלת את שרה כמו שכבר יודעים ולא את קלי. יש בה משהו מתוק מדי. בלש: דילמה בין פלאק לבראס. פתולוג: שכחתי איך קוראים לפתולוג מניו יורק. יש בו משהו קריפי שנראה לי מתאים לפתולוג...

MeItOsH

New member
סיד האמרבק.

זה מזכיר שבפרק 4x02 בניו יורק אז שלדון הוקס כמעט מת..אז דני שואל אותו "תגיד זה נכון שרואים את כל החיים שלך חולפים לך מול העיניים?" אז שלדון עונה לו "הדבר היחידי שראיתי זה את הגופה שלי על השולחן ניתוחים של האמרבק קובע את סיבת המוות שלי"

../images/Emo103.gif

משאירה את הצוות של CSI מיאמי בשלמותו חוץ מפרנק קוראים לו? (הבלש..) במקומו הייתי מביאה פשוט מישהו חדש.

הדמר

New member
עונה לעצמי

בראש:מק בנים: דני וניק בנות: לינדזי וקתרין בלש: פלאק

הדמר

New member
אופס שכחתי לכתוב על הד"ר

אז כמובן הרופא שך LV שברח לי השם שלו ואגב לא בחרתי ממיאמי כי ראיתי את זה כולה פעם אחת ולא הכרתי מספיק ת'דמויות.

אני שונאת כשגורמים לי לחשוב!

אז ככה: גריסום בגלל שאני לא אוהבת את ההוא מהבליסטיקה של וגאס, אני בוחרת את קלי. וכי מגיע לה הפסקה מהורשיו. שרה- כי GR לא נשמע טוב גרג- כי הוא וגריסום כ"כ שונים לפעמים, שזה עוזר להם לפתור חקירות. וכי הוא חמוד. ווריק- כי הוא חמוד. לא מגיע לו את מק או הורשיו, הוא טוב מדי. כבלש- הייתי אומרת פלאק. כי הוא נראה כמו גוויה וזה אירוני למדי. כפתולוג-הוקס. כי...[מפתיע במיוחד] הוא חמוד.

למעלה