מעין סקר(או שלא)

orrrrrrrrr

New member
מעין סקר(או שלא)

בעקבות הירהורים שצצו לי בזמן האחרון, נזכרתי קצת בדברים שהייתי עושה בזמנו(בתקופה שהייתי צעיר
), או למשל תוכנית שהייתי צופה וכו'- מה שמוביל אותי לשאלה הדי מונוטונית הבאה; איזה סידרה -בנושא הכללי של "משפחות" הכי אהבתם, איזה סידרה הכי הצחיקה אתכם, הכי הערצתם וכו'... (לאו דווקא סדרות שמשודרות בערוץ 3) אני בלי שמץ של ספק ובלי עירעורים יכול לומר שהסדרה הטובה ביותר(לדעתי) היא- כבודו של מוכר הנעליים, "נישואים פלוס"- הייתי מת לראות שידורים חוזרים, זאת הסדרה הכי מצחיקה שאי פעם יצא לי לצפות. (אוייי היו זמנים) מהי הסדרה שלכם??

minalota

New member
אל באנדי ??

נו טוב.. שלוש אחיות זאת סידרה מצויינת! אני הכי אוהבת את סטיבן.. הוא הכי חמוד! נשואים פלוס בקושי ראיתי .. אבל גם היא הייתה לא רעה. איזה עוד יש??

axnholic

New member
אל באנדי !!

זאת הייתה תקופה... זה מאוד תלוי מתי. האמת שהיו לי הרבה תקופות שבהן אהבתי סדרות אחרות: אריזה משפחתית, נשואים פלוס, כולם אוהבים את ריימונד ועוד רבות אחרות (באמת שלא חסר). ולפיכך איני יכול להגיד שאחת מהסדרות יותר טובה מהשנייה.

minalota

New member
נזכרתי בצער גידול בנות!!

גם סידרה טובה.. רק חבל שמישל הקטנה גדלה להיות.. אממ.. איך אני יגיד את זה בעדינות?.. טוב אתם יודעים כבר מה ניהיה..

axnholic

New member
אכן סידרה טובה

אבל אחרי 4568074968 פעמים כבר נמאס קצת, לא? דרך אגב, לפתוח טופיק על סדרות משפחתיות ישנות היה רעיון טוב. מי יודע, אולי נהפוך את זה לפינה קבועה: "השבוע לפני 5 שנים"

אריזה משפחתית ../images/Emo67.gif../images/Emo136.gif

למרות שהיא משודרת, אבל יותר אהבתי לראות את התכנית שהייתי יותר קטנה....:)

minalota

New member
סטיב ארקל!../images/Emo22.gifהכי חמוד../images/Emo70.gif

אבל לורה הייתה מעצבנת!

orrrrrrrrr

New member
אממ

בואו לא נשכח את ארנולד מ"על טעם ועל ריח" עיברות איום ונורא סדרה עם מוסר.. (ואירונה מצערת) ידעתם שהשחקנית החמודה ששיחקה את קימברלי דרומוונד(כך רושמים)-דנה פלאטו התאבדה!- זה ממש עצוב
אני נורא אהבתי אותה כשהייתי ילד קטן..

orrrrrrrrr

New member
ואם כבר סדרה עם מוסר

זוכרים את הסדרה החמודה להתגבר להתבגר(או להפך)?

axnholic

New member
באמת עצוב

ואם אני לא טועה אז וויליס (שכחתי את שמו האמיתי) הסתבך עם סמים.

אמממ יש לך תמונה../images/Emo35.gif../images/Emo136.gif

כי השם נורא נורא מוכר, וגם שם הסידרה....תנו לי שמות...:|

למעלה