מעין משחק/סקר חדש!

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
מעין משחק/סקר חדש!

אני אתן פה שלוש תמונות של המתמודדים בגמר כוכב נולד: מרינה מקסימיליאן בלומין, בועז מעודה, ושלומי בראל ואתם תצטרכו לשלוח
למי שאתם רוצים שיזכה. ובהודעה של ה
תרשמו למה בחרתם דווקא בו/בה?, והאם תצביעו לו/לה?! תשאני אסיים לשלוח את התמונות אתם מוזמנים להתחיל לשלוח

ילד רע 16

New member
../images/Emo127.gif

מארינה מקסימיליאן בלומין זמרת מוכשרת מאוד ש"החזירה" את "תרבות" העבר. כל מילה בשיר אותו היא מבצעת מרגשת וחודרת עמוק, כי הגוף יודע שמארינה מבינה כל מילה בשיר. היא ממש אמן מוסיקלי, רואים ששמעה הרבה מוסיקה וחייה את זה - זה בדם שלה. בנוסף, היא עושה את סגנון "עתיק" ועם זאת "מודרני" וחדש - האהוב עליי עד כה, מבין השלושה, ובכלל - משהו חדיש שלא שומעים כל יום. מארינה החזירה את העבר להווה, מה שיצור את העתיד. בנוסף, לבנות הרבה יותר קשה לשיר, להגיע לגבהים, מאשר בנים, ומארינה עושה את זה מצויין לדעתי, היא ממש יוצרת את הכל מחדש תוך כדי שירה, ועל זה אני מעריך אותה. היא מחדשת ומביאה משהו שהרבה התגעגעו ועוד יתגעגעו.

Yarinv

New member
../images/Emo127.gif

תעשי לי חומוססססס!!!!
אעאעאע מדהימה שכמותך!
אני חורש על "הלילה הוא חייב לבוא" מהאודישנים
מלכה

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif כן, רק עכשיו ראיתי../images/Emo3.gif רינת,תמחקי בבקשה,

:], :]

../images/Emo76.gif

אבא שלי שואל אותי איך מארינה נראית. אז אני עונה לו:"תדמיין בן." "כן." "תוסיף לו איפור בגדים של בנות ושער כמו של אימא רק עומד," "כן" זאת מארינה!"
לא בשביל להעליב מישהו.
אגב, אימצתי סמיילי. P-: קוראים לו שימשון.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif!!!../images/Emo47.gif

והולכת להצביע לוו :]] כי הוא היחידי שמציא 'צבע' לגמר, מארינה ובועז הם שרים כאלה שירים שקטים, בקושי זזים על הבמה [לפחות בועז
] שלומי נותן שאו, הביצועים שלו מדהימים, בקיצורהכוכב נולד הבא! [מבחינתי לפחות
]

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo47.gif

הוא שר ממש טוב, מנגן מעולה, ומביא את סגנון הרוק בדרך הכי טובה. יש לו גם בחירת שירים נהדרת, הוא פשוט קולע בול לשירים הכי יפים שאני אוהב. הוא גם היחידי שיש לו את הפוטנציאל הכי גבוה להיות כוכב נולד אמיתי (הרי זה שם התוכנית P:) והוא יהיה במרכז העניינים הרבה זמן ולא יעלם מהר מדי. בנוסף לזה הוא גם אליל הבנות
. את שאר המתמודדים אני פשוט לא אוהב, מרינה מגעילה אותי
, ובועז נחמד אבל אני לא מתלהב מהקול שלו (לפעמים הוא שר כמו בת XD).

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo6.gifאליל הבנות../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

שלומממי תעשה לי רוקיייייייייייסססטט13@%@!#$^%&@&^^)*$

דונדוני

New member
../images/Emo127.gif

קול פעמונים שחודר לעומקי הנשמה, יש לי צמרמורת שהוא שר את השיר "קול גלגל". כמובן שאני אבחר בו.

../images/Emo127.gif

כי השם משפחה שלו בתימנית זה פשטידת תפוחי אדמה.P: ו.. תימנים שולטים!!! ואני אשכנזית טהורה.P: האמת? אני לא מצביאה למישהו, כי כל המערכת שלהם צבועה לאללה. וראיתי את זה מיליון פעם בכלי התקשורת. ובכלל, אני צופה רק באודישנים, מביענתי האיש שהתחפש לזקנה שולטטטטטט@!$!! P:

למעלה