מעילי עור

TOM WAITS

New member
מעילי עור

האם הם פותרים גם בעיית רטיבות מגשם וגם מקור, או שצריך להצטייד במיגון נוסף נגד אחד מהשניים? כרגע אני עם קרדורה עם בטנה לחורף וקבלר של ברוש לקיץ. האם מעיל עור טוב, יחליף את הקרדורה שלי לחורף, ויספק לי מיגון סביר לעונות המעבר והחורף הבא? לא בא לי על גרדרובה שלמה של מעילים. בקיצור האם אפשר עם מעיל אחד לכל השנה?

zataomm

New member
כן

מעיל קורדורה נגד גשם, עדיך אלה עם הגורטקס (או כל חומר נושם דומה) ולא הבידוד הניילוני. מה רע במה שיש לך? מעיל עור לא ימנע את חדירת הגשם ולגבי מעילי עור אטומים למים אני לא יודע ולא מכיר. גם אני בחורף לובש מעיל עור ומעליו חליפת סערה, לא נוח ומסורבל, בקורב מתוכננת קניית מעיל קורדורה גורטקס (אם זה מעניין אותך אז איזה דגם של דיינז).

gesus

New member
מעיל של ספידי?!?../images/Emo54.gif

היום הייתי ביפו-נוע וראיתי שם מעילים של ספידי ב-1000 ש"ח כשבאביזריון הם נמכרים בכמה מאות יותר,איך זה יכול להיות? האם זה חיקוי? אם למישהו יש מעיל קורדורה של ספידי,הייתי רוצה לדעת איך הוא בקיץ מבחינת איורור ואיך הוא בחורף מבחינת אטימות. לילה טוב,עומר...

psichi

New member
מעיל ספידי jaguar

כתבתי פה פעם ביקורת על המעיל שברשותי. אני עדיין רוכב איתו - בכל העונות, ודעתי עליו לא השתנתה. עדכון אחד למסמך: מאז עברתי החלקה במהירות של בערך 40 קמ"ש. המעיל יצא ללא פגע, וסיפק הגנה. מצד שני גם הג´ינס סיפק הגנה מלאה והכפפה יצאה ללא נזק למרות שהייתה על האספלט לכל אורך הדרך, מה שמעיד על חלקלקות הכביש ולכן אפיזודה זו אינה נחשבת לדעתי למבחן שחיקה אמיתי של הקורדורה. צביאל

TOM WAITS

New member
,תודה ZATAOMM

זה מה שרציתי לדעת. מבחינת מיגון אני מניח שמעיל הקרדורה "ספייק" שלי יגן עלי בנאמנות, וגם אתרום את תרומתי הצנועה לחיי הבקר בישראל. אמשיך לשמוח בחלקי. תודה!!

K A R I N

New member
אני בטוחה שכולם יחלקו עליי אבל...

זה לא מונע ממני להזכירכם ש: מעיל עור זה בעצם מילה אחרת ל: חיה ששילמה בחייה כדי שלכם יהיה מעיל עור. אין תחליף?. בטוח שיש אוהבת קארין

ATLAS123

New member
אבל לא רק עור היא נתנה לנו

היא גם סיפקה לנו בשר שיהיה לנו נעים בבטןוכח לרכב אז היא בעצם עשתה מעשה קדוש כל הכבוד לחיה !

Ninja

New member
יש לזה פיתרון...../images/Emo62.gif

המעיל שלי נתפר מעור של פרת "חופש", פרה שרצה מאושרת בשדות עד שמתה משיבה טובה. לאחר טקס האשכבה היא הופשלה מעדנות ממחצלותיה והומרה למעיל.
נו, באמת... במפגש הראשון עם האספלט את תגידי תודה שהפרה מתה לפניך והצילה את חייך. מי שלא ראה את הפרה שדארמה לבש אחרי ה High Side, לא ראה פרה מעונה מימיו.

doron321

New member
זה כמו פרארי...שמגדלי את הבקר

שלהם במרעה בלי גדרות תיל כדי של ישרטו את העור שלהם כי עושים ממנו ריפוד למושבים במכוניות שלהם...

TheAsafs

New member
זאת פרה בצורת מעיל לאופנוע...

היא לא היתה שורדת בטבע

leshem_oRen

New member
אני מכיר אישית את הפרה .

הפרה שלי תרמה את עורה בכנס להשתלת איברים באיכילוב. התנאי היה שאחרי שהיא תמות תרומה תהייה משמעותית. אז אני, אחותי ואחמד מאסא בית דגן מודים לה ועדיין בקשר עם משפחתה.

מעיל קורדורה

DAINESE DESERT ה-מעיל ה-אולטימטיבי. מנסיון אישי, מעיל ברמה מאוד גבוהה. מהמעט שידוע לי לא תוכל לקנות מעיל חדש, לפחות לא בארץ (מטרו). אם תוכל להשיג מעיל יד שניה במצב טוב עדיין תקבל את אותו מעיל משובח ואולי במחיר קצת יותר טוב

למעלה