מעיין לשלטון

פרי16

New member
מעיין לשלטון

היא תגיע לאיחוד ולגמר ואפחד לא יכול לאגיד שהיא לא אנרגתית שמתם לבשכל משימה זה ניגמר אצלה בתיקו או בניצחון שלה שהרוב זה ניצחון שלה היא מאוד אנרגתית 1 עד 5 כוכבים
זה דבר ראשון דבר שני הא יפה אבל זה לא קשור דבר שלישי היא מחוברת בשבט כולם אוהבים אותם
ודבר רביעי היא תורמת בשבט אפחד לא אמר שהיא עצלנית אפחד היא מצחיקה שרה שמחה וגם דואגת שצריך והיא עושה הרבה בשבט
והיא תיהיה בגמר דוז פויה :
ואני רוצה ליראות מי שלא מסכים איתי

היא סתם השכנה מהבית הסמוך

אין בה ייחוד כלשהו. יפה לא מזיקה-לא ניתן להגיד עליה הרבה,אך אין ספק שהיא תקלע בול לטעם המיינסטריימי והמשעממם שלכם.

ומה הייחוד של מיכל? שהיא שטוחה?

תקשיב, הבנו שאתה אובססיבי, אבל אתה מתחיל לחלק ציונים על הטעם של אנשים כאילו שאנחנו הולכים עם הבולבול ולהורמונים שלך יש שכל משלהם שובחן טוב טוב את המוצר ויודע שמדובר ביצור איכותי ונעלה. מספיק עם זה!

אתה לא מביע את דעתך על המתמודדים

אתה מביע את דעתך עלינו ועל הטעם שלנו שאיתו אנחנו בוחרים את המתמודדים.

אני לא מחפש סיבה

אני פשוט אומר שאתה יכול להשמיץ את המתמודדים, אבל מרוב שאתה אובססיבי ובטוח שהטעם שלך הוא הטעם המנצח- אתה משמיץ אותנו. זה עניין של טעם, ואם הרוב חושבים שמעיין יפה יותר ממיכל אז סבבה, זה לא אומר שיש להם איזו בעייה של טעם נדוש ומיינסטרימי.

אי אפשר לדעת האם היא תהיה בגמר או לא

יכול להיות שהיא לא תגיע למרות שמגיע לה. יכול בהחלט להיות שהיא לא תגיע לגמר *בגלל* שמגיע לה.

כל מה שאמרת נכון

הבעייה היא שהדברים האלה לא הם שקובעים בהשירדות. אני זוכר שניסיתי בעונה שעברה למצוא מגרעה בנועם ולא מצאתי כלום- הוא היה האהוב על כולם, לא רב עם אף אחד, אפילו לא ליכלך במצלמה, תרם הכי הרבה בשבט, תרם הכי הרבה במשימות, היה הכי חזק והכי יפה והכי הכל. אבל בסוף עשו את הקטע של שבט הבנים, גברי סבאנה ראו בו איום והדיחו אותו. הכל יכול להתהפל במשחק הזה, וזה לא משנה כמה הבנאדם תורם, חזק, חברותי ויפה. ואין ספק שמעיין היא מציאה, כי קשה למצוא בחורה יפה, אינטיליגנטית, טובה, כנה ומצחיקה בו זמנית.

למעלה