מעיין חודדה מגיעה ל-
אנשים!

Matsman

New member
אתה היחיד שלא שם לב להצפה שלה, שמת לב ?

אם היית נחמד הייתי שואל אותך מה זה רפטטיזי, אבל אתה מתעלם מזה שהיא מנסה להרוס לך את הפורום עם כל ההצפות שלה נגד כולם פה. יש פה רוב גדול מאוד שתראה לה את הדלת, היא מורידה את כל הכיף מהפורום הזה ואנחנו לא אוהבים את זה.

Matsman

New member
מה אתה עיוור ?

כל הפורום מוצף בירידות שלה על מי שלא חושב כמוה, ואם נמאס לה למרוח את הירידות ולחפור עליהן היא מקללת בנושא ושמה שלט אזהרה. אם אתה רוצה שבגללה הפורום הזה יהרס- זכותך. רק תדע שזה קרה כבר עם שני פורומים אחרים.

Jesuscrist

New member
לא שולל את הטיעון שלך,אבל אני עדיין צריך

דוגמא. עד עכשיו לא ראיתי אותה יורדת לפסים אישיים או מקללת,רק שהיא אכן כותבת הודעות גדולות,מאוד,שאכן מטעם גודלן אני לפעמים לא מסיים אותן,לכן אני מבקש דוגמאות ספציפיות... בכל מקרה במקום לשחק בפיפי וקקי פשוט תשלח לי הודעה פרטית וככה גם תשיגו תוצאות וגם תמנעו את הרפש הזה משאר חברי הפורום.

gamani4

New member
הרפש הזה הוא מה שעושה את הפורום

למה אתה מחליט עבור חברי הפורום מה צריך להיות פה ומה לא? אותי זה משעשע. בעניין זה שלא ראית אותה יורדת לפסים אישיים או מקללת... ואללה אחי, אני רואה רק בשירשור הזה 3 הודעות כאלה, וזה אפילו בלי לפתוח את תוכן התגובה. רק מהכותרת. הייתי שולח מסר אישי, אבל אני לא בטוח שתצליח לראות אותו.

gamani4

New member
הוא השוטר מטעם תפוז. מוודא שהילדים ישחקו יפה.

הרעיון לפורום הוא של אסקליבר, לא? למה הוא לא אחראי?

Matsman

New member
האמת היא שהרעיון הוא שלי

וגם שם הפורום הוא זה שאני הצעתי. חפרתי על זה לפנומן במשך הרבה זמן, והקרדיט על כל העשיה מאחורי הקלעים שייך לו ולאקסקליבר. אני לא מעוניין לנהל כרגע וגם פנומן לא, אבל אקסקליבר כן. אין לי מושג למה הוא לא המנהל באמת. לתפוז הפתרונים

Jesuscrist

New member
אני בהחלט איתכם ועם כולם

מה שאומר שחשוב לי שלכולם יהיה בית פה ולא רק לקומץ שמזין את עצמו בהשתלחויות בינו לבין עצמו,שאגב כשביקש שאני ארשה לו לדבר בצורה מטונפת אחד לשני התחשבתי בו,אבל כשהגועל מתחיל להטביע אנשים שלא מעוניינים באמבטית רפש אני שם תגבול. ותפוז לא רוצים את אקסקליבר בניהול,מסיבות שהם לא פירטו בפניי כשהעלתי תרעיון בפניהם.

Matsman

New member
אנחנו ביקשנו את הרשות לדבר בינינו ככה

והאמת גם לא הייתה לי בעיה שהיא תמשיך לכתוב פה למרות הראש הגזעני להחריד שלה, והיא לא רוצה שהפורום יגיע לויכוחים פוליטיים כי לך יש קצת יותר שכל מלאלו בפורום מלחמת המינים ואתה תחסום אותה מיד. מצידי שתפיץ את השטויות המפגרות שלה פה, מה שאתה מפספס זה שיש פה מישהי שלא בחבר'ה שמתחילה לדבר איתנו כאילו היא בחבר'ה, ואנחנו אומרים מה קורה פה ? ומבקשים ממך להרחיק אותה מפה. מילא שזה היה מסתכם בזה, היא טרולית שממלאת את הפורום הזה בספאם, וזה כבר עושה לא כיף להכנס לפה. ולא, גם אם סוק מביא עליה בדיחה וכולם צוחקים אין לה זכות לקלל אותו חולה נפש. לפנומן ולי יש זכות כי זה ההסכם בינינו וזה מה שביקשנו ממך. מי זאת שהיא תציף את הפורום הזה בקללות ככה ? פתחנו את הפורום הזה בדיוק כדי שאנשים כמוה לא יהיו פה.

Jesuscrist

New member
סתכל למטה,אני לא היחיד שחושב ככה

מה גם שיש חוקים לתפוז ולא אני ולא אתה נחליט אחרת.

Love Today

New member
אז תעמוד מאחורי מה שאתה אומר

אני הגבתי לאדון מצמן מיוזמתי למשהו שהוא רשם. לינק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2160&MessageId=136202778 אני רוצה שתעבור על כל ההודעה ותביא לי קללה אחת! אחת אני רוצה, לא 3 ולא ארבע...קללה אחת/ ירידה כלשהיא לפסים אישים. תגובתו כלפי: "עכשיו קחי את העת ולכי תחפרי במקום אחר, למשל בחור תחת של החבר שלך...." הגבתי לו והקללה היחידה שרשמתי עליו זה "אינפנטיל" אתה יכול גם לבדוק אפילו. הוא המשיך אז רשמתי לו בבון. זה הכל.. עכשיו בוא תגיד לי שאני אומרת דברים כמו: "עם הדעות הגזעניות שלה על ערבים אני מאחל לה שאיזה קצין צה"ל יאנוס אותה, חולת נפש " "היא לא הפסד, אתה קורא מהתגובות שלה פה שהיא חרא זיון" " תעופי קיבינימאט כבר יא עלוקה" תביא לי בקשה דוגמא להודעה שפתחתי על מישהו פה קללות כאלה, ואל תביא הודעות שאניה גבתי לאנשים שקיללו אותי/ התבטאו כלפי בצורה כזו. למרות שאני לא הגעתי לרמת התבטאות כזו כלפי אף אחד למרות שזה הגיע פה לכמה אנשים.. אם אתה לא מסוגל להביא לינקים שמצדיקים את ההודעה שלך, אז תהיה בשקט ואל תתערב.

Jesuscrist

New member
טוב מצמן בינתיים הטיעון שלה הרבה יותר חזק

כמו שאתה רואהיש כאן ימבה דוגמאות שמראות בידיוק מה שהערתי לכם עליו. אם אין לך דוגמא נגדית אז נראה לי שהעניין סגור. לך מפריע שהיא לא "בחבר'ה" והיא מדברת כאילו היא בחברה שלכם,לה מפריע שאתה מאחל לה שיאנוסו אותה. תתגבר. בשביל זה אלוהים המציא את היכולת להתעלם. מבחינתי הנושא סגור,אלא אם יש לך טיעון חדש שבאמת יראה לי שהיא מחפשת ריב,מבחינתי הבא שיוצא עליה בצורה מטונפת כמו מלמעלה נחסם.

Matsman

New member
כבודו

אני איש עסוק אבל אני אף פעם לא שוכח כלום. ההודעה שלי לא נכתבה סתם ככה. הודעה אחת לפני זה ב(סוג של) דיון אחר היא דיברה גועל נפש. אני מבין שאין לך כח לקרוא את החפירות שלה, אבל אם תפשפש קצת תמצא שכל החפירות שלה מלאות בגועל נפש ורצון להרוס את הפורום. יש פה חמישה אנשים לפחות חוץ ממני שאמרו את זה באופן מוצהר, ותמהו מאוד על כך שהיא עושה לך חיים קלים ופשוט מפיצה את הפורום בקללות "חולה נפש","אינפטניל","בבון" וכו' וכו', על כל דבר שנכתב שלא מוצא חן בעיניה, ואתה טוען שאתה פשוטו כמשמעו לא רואה כלום. אז אחרי כל חופש הביטוי שאתה נותן לה פה, ואחרי שאתה מתעלם מהקללות וההצפות של אותה אחת שפרושות קבל עם ופורום לנגד עיניך כאן, אתה מצליח להשאיר אותה כאן רק כי אתה מתבלבל וחושב שאולי מה שמעורר עניין בפורום, אז באמת שלא נשאר לי מה להגיד לך מלבד אשריך וטוב לך. אם זה היה מעניין אותי הייתי מביא לינקים לכל מיני תורות גזע חולניות וקריאות לרצח של המטבוחה הזאת מפורומים אחרים, אבל באמת שזה לא מעניין אותי, זה סה"כ פורום שהיה רעיון שלי ויוזמה של כמה חבר'ה פה, והוא תופס תאוצה טוב ולא בא לי ולשאר הכותבים פה שהוא יהרס בגלל איזה מטורללת.

gamani4

New member
נו באמת... אפילו בהודעה שלך את סוטרת את עצמך

"אני רוצה שתעבור על כל ההודעה ותביא לי קללה אחת!" "הגבתי לו והקללה היחידה שרשמתי עליו זה "אינפנטיל" אתה יכול גם לבדוק אפילו. הוא המשיך אז רשמתי לו בבון." אז הנה 2. יודעת מה, קבלי קרדיט - אינפנטיל לא קללה. רק בבון. זה פשוט המשך המחשבה המוזרה שלך - אם מישהו מתחיל משהו ואת "רק" מגיבה, אז זה כאילו את לא עשית כלום. את קיללת. יכול להיות שהוא גם. יכול להיות שהוא התחיל. את עדיין קיללת. "אל תביא הודעות שאניה גבתי לאנשים שקיללו אותי" מזל שלא ביקשת שאני הכל חוץ מקללות שמתחילות ב-"ב" כי זה לא נחשב!!!

Love Today

New member
צבוע ../images/Emo5.gif

אה לך כלכך מפריע שאני רושמת "בבון" לבן אדם שפתח פה שרשור שלם כדי להשמיץ אותי, והראתי לך בדיוק ביטוים נבחרים שהוא אמר עלי. לך זה לא מפריע אתה סבבה עם זה נכון? אבל זה שאני מגיבה לו "בבון" זה הדבר שכלכך מפריע לך נכון? בקיצר תעשה לי טובה תעשה עם עצמך איזה בדק בית. פעם הבאה שמישהו פה יקלל אותך ללא סיבה ואתה תחזיר לו אני גם אדרוש שיחסמו אותו כי "קיללת". תפעיל מחשבה הגיונית למרות שמאוד מאוד מאוד מאוד קשה לך כשאתה רואה את הכינוי שלי ואתה חיב להמציא איזה משהו כדי להגן על הטריטוריה הגברית שלך. מבחינתי הדיון איתך הסתיים, אין צורך להגיב.

gamani4

New member
לי לא מפריע לא שאת קיללת אותו ולא שהוא קילל

אותך. לי מפריע שאת שקרנית. את טענת שלא קיללת, אני הראתי שקיללת. זה הכול. כל המסביב של - הוא אמר, היא אמרה, הוא בבון, היא כונפה ממש לא מעניין אותי.

Love Today

New member
בסדר

פעם הבאה שמישהו יביא לך כאפה ואתה תחזיר לו, כולנו נגיד " אתה מרביץ ואתה אלים צריך לשים אותך בכלא על תקיפה.וכל המסביב לא אכפת לנו.." בקיצר אתה מבין שאין לי אינטרס להצדיק את עצמי בפניך, הבן אדם היחיד שאכפת לי להצדיק את עצמי בפניו זה מנהל הפורום אתה יכול להמשיך להחזיק בדעתך ולחיות בשלווה.

gamani4

New member
מנהל הפורום עצמו אמר שלא "מחזירים"

אלא "מפנים את הלחי השנייה"

למעלה