כבודו
אני איש עסוק אבל אני אף פעם לא שוכח כלום. ההודעה שלי לא נכתבה סתם ככה. הודעה אחת לפני זה ב(סוג של) דיון אחר היא דיברה גועל נפש. אני מבין שאין לך כח לקרוא את החפירות שלה, אבל אם תפשפש קצת תמצא שכל החפירות שלה מלאות בגועל נפש ורצון להרוס את הפורום. יש פה חמישה אנשים לפחות חוץ ממני שאמרו את זה באופן מוצהר, ותמהו מאוד על כך שהיא עושה לך חיים קלים ופשוט מפיצה את הפורום בקללות "חולה נפש","אינפטניל","בבון" וכו' וכו', על כל דבר שנכתב שלא מוצא חן בעיניה, ואתה טוען שאתה פשוטו כמשמעו לא רואה כלום. אז אחרי כל חופש הביטוי שאתה נותן לה פה, ואחרי שאתה מתעלם מהקללות וההצפות של אותה אחת שפרושות קבל עם ופורום לנגד עיניך כאן, אתה מצליח להשאיר אותה כאן רק כי אתה מתבלבל וחושב שאולי מה שמעורר עניין בפורום, אז באמת שלא נשאר לי מה להגיד לך מלבד אשריך וטוב לך. אם זה היה מעניין אותי הייתי מביא לינקים לכל מיני תורות גזע חולניות וקריאות לרצח של המטבוחה הזאת מפורומים אחרים, אבל באמת שזה לא מעניין אותי, זה סה"כ פורום שהיה רעיון שלי ויוזמה של כמה חבר'ה פה, והוא תופס תאוצה טוב ולא בא לי ולשאר הכותבים פה שהוא יהרס בגלל איזה מטורללת.