מעיזה

מעיזה

שלום לכן, אני בת 34 ומעולם א הייתי עם בחורה כל הקשרים שלי בעבר היו עם בנים, חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות בשנים האחרונות אני לבד, לא מסוגלת להיכנס לקשר זוגי עם גברים- מרגישה שזה לא זה מדי פעם מקיימת יחסי מין ומתאכזבת כל פעם מחדש מרגישה שמשהו חסר, לא שם, לא שלם אני מוצאת את עצמי יותר ויותר מסתכלת על נשים, נמשכת אליהם ומפנטזת על מגע איתן אני לא יודעת מה זה אומר עלי (לסבית, דו מינית, סתם סקרנית) וזה באמת לא משנה לי יכול להיות שזו רק פנטזיה וכשאממש אותה אגלה שאין שם כלום אבל, למען הספק, למען הסיכוי שאולי זה באמת המקום הנכון עבורי שבו ארגיש שלמה אני חייבת לנסות אשמח לשמוע מה דעתכן ולקבל מכן עצות של איך מתחילים... אני גרה באזור חיפה ולא יודעת אם יש כאן פאבים לגייז או מה בכלל נהוג לעשות מקרים כאלה אם השתמשתי במונחים שהם לא פוליטיקלי קורקט אני מתנצלת מראש על הפגיעה תודה

פשוט מתחילים...

אם בא לך לבדוק את הכיוון של נשים בחייך- תבדקי... תצאי תכירי.. בעיניי כל בדיקה עצמית היא מבורכת.. לא לקחת דברים כמובן מאליו: בעל, משפחה, ילדים... באיזור חיפה אין כמעט אפשרויות יציאה לגייז... ימי רביעי בסינקופה (פאב בחיפה) מנסים לתת תשובה.. אבל כנראה שה"קהילה" בחיפה לא יותר מדי יוצאת לבלות.. או שהפאב עצמו לא משהו... הייתי שם. אני אישית אוהבת את המקום.. אבל לא באים יותר מדי אנשים. אז בנושא הזה- אין על תל אביב... תנסי אולי אתרי הכרויות, כמו שידייט... וזה שאת פתאום מוצאת את עצמך נמשכת לנשים.. אני אישית מאמינה שרובינו נמצאים על סקאלה שבצדה האחד יש "סטרייט" ובצידה השני "גיי".. רובינו נמצאים איפשהו באמצע, מי יותר לכיוון ה"סטרייט", ומי יותר לכיוון ה"גיי". אם את חושבת שיש סיכוי שאת נמשכת לנשים, הייתי בודקת את זה בלי לחשוב פעמיים. כמו שאני בדקתי אם אני נמשכת לגברים..
בהצלחה והמשך שבוע נפלא

למעלה