מעיון קצר בפורום

מעיון קצר בפורום

לא ראיתי אזכור של הלהקה the united states of america שהוציאו אלבום אחד באותו השם ב-1967... האם אתם מכירים אותם? כי שמעתי כמה שירים, וזה נשמע נחמד למדי.

דווקא אני זוכר לפחות דיון אחד

בהם הם הוזכרו, בכל מקרה, נשמח לשמוע מה אתה חושב עליהם.

טוב, אמרתי עיון קצר :)

בכל מקרה - שמעתי רק איזה חמישה שירים (מה שמוצאים בקאזא...), וזה נשמע לי חביב למדי. פשוט נראה היה שהפורום מתרכז בעיקר בלד זפלין, פינק פלויד, קינג קרימסון.. ושאר להקות ידועות, אז תהיתי אם אתם מכירים גם שמות אלמוניים יחסית. מלבד זאת - גם אני חושב שפירטיות במוסיקה היא דבר רע בעקרון וכל זה.. אבל יש דיסקים שפשוט אי אפשר להשיג, לפחות לא בכרמיאל. נניח אם הייתי רוצה דיסק של אותם יונייטד סטייטס אוף אמריקה, אין מצב שהייתי מוצא אותו פה באזור. אז לנסוע עד לכל מיני חנויות שוליים בת"א, כשיש לי את האופציה הכל כך פשוטה של פשוט להוריד מהאינטרנט.. הפיתוי לחטוא פשוט גדול מדי. (אם כי ככל שהדברים נהיים אלמוניים יותר, זה נהיה גם בלתי אפשרי למצוא בקאזא)

מה דעתך

על המדור הזה?. את דעתי על מוסיקה פירטית אמרתי פה כבר פעמים, אני ממש לא חושב שחיבים להשיג הכל ועכשיו, וחניות תקליטים נידחות יש גם בחיפה....

לדעתי

חלק מהכיף בצריכת מוסיקה זה ללכת לחנות - לפשפש בסחורה או לקבל המלצה ולגלות דברים חדשים. מה כיף בלשמוע על משהו מהמלצה ואז להוריד אותו בקזאא? כשקונים את האלבום בתקליט וגם אם לא מקורי (ואפילו בדיסק אבל פחות) זה לגעת בעטיפת קרטון היפה ולהוציא את העיגול השחור ולשמוע דברים שלא חשבת שתשמע. בקזאא אין שום התרגשות ושום כיף (ואגב - אותו דבר דיסקים צרובים).

בטוח שהדיון הזה הופיע כבר

ולא רק בפורום הזה, אבל.. זה לא רק עניין של דברים שקשה להשיג בחנויות שמוכרות כמעט אך ורק מיינסטרים. זה קודם כל עניין של חשיפה! יש המוני דיסקים שלעולם לא היה יוצא לי בכלל להכיר באופן לא פירטי.. עם כל הכבוד לביקורות והמלצות, הדרך היחידה לדעת אם אתה אוהב מוסיקה היא לשמוע אותה. הרבה דברים מקבלים ביקורות טובות, ואתה חייב "לסנן" את מה שלא מתאים לך. אז האם אני צריך לנסוע מרחקים גדולים ולשרוף יום רק בשביל לזכות "לטעום" מוסיקה? כמובן שכן,באופן עקרוני, אבל שוב... הפיתוי שלא לעשות זאת גדול מדי. ואני מסכים לחילוטין שאין כמו ההתרגשות בדיסק חדש.

ערןלוי

New member
הופיע..

לפני כמה שבועות באיזור הזה. אף אחד לא ממש סתר את דברי שם. הבעיה עם העמדה נגד הורדות לא חשוב מה, היא שהיא פשטנית ולא לוקחת בחשבון את כל ההיבטים, וכמו כל עמדה פשטנית גורלה הוא שהיא כושלת אפילו לפי ההגדרות של עצמה. עם זאת, יש אנשים שהשיקולים שמביאים אותם לעמדה הזו טהורים. אבל זה לא המקרה עם ה RIAA, שתובע עכשיו משתמשים בקאזה. אני לא יכול לחשוב על ארגון שמתאים לו יותר התואר "מרושע". אני בכל אופן אנצל את ההזדמנות לצרף עוד לינק בנושא.

ערןלוי

New member
ואני מפגר...../images/Emo9.gif

אלה היו אמורים להיות לינקים בגוף ההודעה. לא נורא, קורה. הם למטה.

תודה על הלינקים

ובנימה אישית יותר, יש לנו את אותו שם בדיוק. כלומר בהנחה שערןלוי זה שמך האמיתי. (שלמה השמן אינו שמי האמיתי)

למעלה