מעט עדכונים

noosh

New member
מעט עדכונים ../images/Emo79.gif

טוב, אממ, באמת נעדרתי להמון זמן, ואני ממש מצטערת. אבל אינ גם ממש שמחה לראות שהפורום נשאר פעיל, זה ממש משמח
בכל מקרה, עברתי על כל התקופה שלא הייתי, ערכתי כמה מאמרים:
Pretty Good Year, שכתבה Piano Lady עם מעט תוספות של פלוטו
Black Dove (January Girl), עם תוספות של Blood Roses ו-forgiven dreams אותם, ואת כל שאר שירי השבוע, ניתן למצוא באגף המאמרים של הפורום, כמובן. חוצמזה, שרשור ההכרויות טוגלן
זהו, בערך. סופ"ש מהנה לכולם

פלוטו24

New member
יוו תודה ../images/Emo24.gif אבל היו גם עוד

שירי שבוע שכתבנו... אולי לא ראית. יש לי אותם שמורים, אם את רוצה אשלח לך אותם. MARTHA'S FOOLISH GINGER MOTHER YES' ANASTACIA וזהו נדמה לי...

noosh

New member
והם לא ערוכים?

וואי, זה ממש מוזר, בדקתי עכשיו והם באמת לא שם. דווקא זכור לי שערכתי אותם... ייעשה בהקדם, תודה על תשומת הלב

noosh

New member
וכי למה שלא תהיי? ../images/Emo13.gif

אממ, אין לי מושג. צריך באמת לעשות את זה מסודר יותר, אבל האמת שזה נתון לבחירת חברי הפורום.

forgiven dreams

New member
אם תרצו,

כתבתי בזמנו ניתוח\מסה על Jackie's Strength, אבל באנגלית, אם מישהו מעוניין.

forgiven dreams

New member
אוקיי,

שוב, גם הכתיבה הזאת שייכת לז'אנר הכאב ראש, אז אני מזהירה... [אני גם רוצה לציין שזה אחד השירים הכי הכי אהובים עלי ולכן כל הפרוייקט הזה היה מאוד חשוב בשבילי, אז זה קצת מפחיד להראות את זה ככה בפומבי...אז אממ, אני מבקשת התחשבות..נראה לי..אמ..כן.] אם יש משהו לא מובן [וסביר מאוד שיהיה, כי אני ממש גרועה בלהעביר פואנטות], אפשר לשאול ואני אנסה להסביר.

forgiven dreams

New member
אה, ו-

שתי הערות: 1. ביססתי די הרבה מהטקסט על הקליפ, אז מומלץ לצפות בו [ובכלל כדאי, זה קליפ די מדהים]. 2. כשיש התייחסות לדעות מיושנות ומטופשות על נשים, זה נאמר באירוניה.

פלוטו24

New member
מרתק! ../images/Emo13.gif נהנתי מאד לקרוא. בהחלט

ראוי להתווסף למאמרי הפורום. כל הכבוד!

למעלה