מעט חדשות

richter

New member
מעט חדשות

העונה השמינית של סאות' פארק ב-DVD תצא ב-29 לאוגוסט. מצורפת תמונה של הכריכה.
מהפוסט האחרון ב-FAQ של הסטודיוס:
Q. - I understand that Matt and Trey are signed on to a 10 year contract. After the 10th season, will Matt and Trey sign on to another contract or will they be done with South Park? A. - All the contracts Matt and Trey have had were for a couple years, at most. Last season, they renewed their contract for three more seasons (this one and two more).​
תשובה ללבטים שהיו לנו לפני מספר חודשים עם חתימתם של מאט וטריי על חוזה חדש. בתרגום חופשי ומקוצר: כרגע מאט וטריי חתומים עם קומדי סנטרל לעוד שתי עונות נוספות לאחר העונה הנוכחית (10), כלומר סאות' פארק תהיה בסביבה לכל הפחות עד עונה 12.
התחלתי אתמול לעבוד מחדש על המדריך השלם למוות של קני של אייל. הוספתי את העונות החסרות, תיקנתי פה ושם קצת ניסוחים לוקים בחסר והתחלתי לערוך מחדש את המראה ולהפוך את המדריך למעט יותר נוח לשימוש, מקווה לסיים את העבודה היום בערב או מחר.

עטיפה ממש מגניבה!

אני מחכה שיצא הדיוידי ל10 עונות, ואז אני אקנה אותו במארז או משהו... חחח... יש לי כזה כוח רצון... כבר כמעט קניתי את הדיווידים המון פעמים... זה נותן לי תקווה!!!!!

יש את העונות בדי וי די?

אם מישהו יוכל להפנות אותי לאיפה אפשר לקנות את העונות של סאות פארק בדי וי די בבאר שבע אני אשמח

richter

New member
יש חנויות באינטרנט שעושות משלוחים

אבל לפחות בחנות אחת שראיתי זה די יקר, יכול להיות שיותר זול להזמין דרך Amazon

richter

New member
סיימתי לערוך את המדריך

אם למישהו יש הצעות לשיפור, או תיקונים לניסוחים הקיימים הוא מוזמן כמובן להעלותן כאן

richter

New member
פשוט מאוד

זה תיאור ססגוני ומפורט של המוות של קני בכל אחד מפרקי הסדרה, הסרט, ספיישלים למיניהם ושאר ירקות...

richter

New member
ועוד קצת

במסגרת הקרב המתמשך בין טום קרוז לסאות' פארק (שבמהלכו בוטל בבריטניה שידור פרק 912 לפני מספר חודשים), במערכה האחרונה מאט וטריי יצאו כאשר ידם על העליונה. ביום שני האחרון, Trapped In The Closet הוקרן בחינם ב-National Film Theatre בלונדון, ולווה אח"כ בשיחה עם מאט וטריי וחלוקה חינם של DVD-ים עם הפרק. (לעוד מישהו המלחמה של טום קרוז בסאות' פארק מזכירה קצת את המלחמה של קרטמן באיש-משפחה ב-Cartoon Wars?)
עוסקים בתקשורת ומתכננים ביקור בסקוטלנד בקיץ? מאט וטריי יתארחו בפסטיבל הטלוויזיה הבין לאומי באדינבורו שיחל ב-25 באגוסוט וימשך 3 ימים. הם יעבירו שם סדנת "masterclass" (סדנה שבה המרצה מבקר עבודות של המשתתפים בה). ודרך אגב, אחד מהאורחים האחרים בפסטיבל יהיה לא אחר מאשר אל גור. מעניין מה יקרה אם הם ייפגשו במקרה

richter

New member
*אגוסוט=אוגוסט כמובן ../images/Emo122.gif

אין לי מושג איך הו'-ים קפצו ככה קדימה

BrightDarkness

New member
תודה רבה על המידע

לגבי cartoon wars אתה לא חושב שמהסיפור הזה נבע הפרקים האלו?

richter

New member
בדיעבד כן אבל לא רק

כלומר כל הקטע הזה שקרטמן מנסה לבטל את הפרק של איש משפחה בהחלט נראה כמו "מחווה" לטום קרוז, אבל עיקר הפרק עסק כמובן בקריקטורה של מוחמד בעיתון הדני ההוא שהסעירה את העולם הערבי וגרמה להרבה בלאגן

BrightDarkness

New member
אוי הם כאלה גברים

חעחעXD אני לא מאמינה שהם חילקו דיוידי של הפרק חינם! איזה גברים!

למעלה