מעט הנהגות מוהרנ"ת.

מעט הנהגות מוהרנ"ת.

"וכל הנהגותיו וכל מעשיו היו בזריזות ובמהירות גדול גדול כמו הליכתו למיקוה בכל בוקר הלך ופשט את בגדיו בתכלית המהירות עד שכמעט לא היה באפשרות שום אדם להשתוות עימו ."

../images/Emo42.gifהמשך

מוהרנ"ת זצ"ל תמיד היה מחזיק את השעון לנגד עיניו והיה שומר את כל שעותיו ורגעיו בכל מיני שמירה כי גם בעת נסיעתו וישיבתו על העגלה הרבה מאוד ולהתפלל ולצעוק להשם יתברך בכלות הנפש ממש ושום דבר בעולם לא בילבל דעתו לבטלו מעבודתו אפילו רגע.

D BOOK

New member
בזכות זה

שהיה שומר מאד את הזמן ,כשהיה רוצה ללכת לישון, מיד היה נרדם.

ב ר ז ל

New member
אני זוכר שרבנו בירך אותו בזה

כשהיה רוצה ללכת לישון, מיד היה נרדם. ולא בזכות הנזכר למעלה

D BOOK

New member
זכור לי

שרבנו העיד עליו ,שבגלל שהוא שומר את הזמן ,אז הוא נרדם בקלות. אולי זיכרוני מטעני...

אשריך ר' נתן...ואשרינו אנו...

בס"ד ובזרה"ק בינ"ו עוד שמעתי מהר' גודלבסקי הי"ו... אנ"ש שאלו את ר' נתן פעם..'איך יש לך כח לעשות את כל מה שאתה עושה ואתה ישן רק 4 שעות...' ר' נתן ענה להם..'אני עושה הכל בזריזות אז אני גם ישן בזריזות...' יה"ר שנזכה להיות זריזים למצוות וזריזים לשמוח... משוגע עליכם נשמות יקרות... ה' ישמח אתכם... יאללה אומן ראש-השנה...אוי רבי תזמין אותנו...

ב ר ז ל

New member
אוי רבי תזמין אותי ?

הוא כבר הזמין את כולם אליו "אנ"ש שאלו את ר' נתן פעם..'איך יש לך כח לעשות את כל מה שאתה עושה ואתה ישן רק 4 שעות...' ר' נתן ענה להם..'אני עושה הכל בזריזות אז אני גם ישן בזריזות" זה לא רבי נתן שאני מכיר במחילה מכובדכם אתה יודע מה יבוא גדולים ממני ויגידו אם רבנו בירך או לא

למעלה